Lauruze visi labai grazus darbai tikrai nepasakyciau, kad pirmiejie ypac patko pirmi ir paskutiniai
Lauruze, labai kruopstus darbeliai
Indrutia, Blaxtiena,
labai aciu
Tiesa sakant buvau isitikinus, kad gausiu porcija kritikos, nes kazka ne pagal technologijas pakabinau ar dar kokie kitokie trukumai. Zodziu esu nustebus del jusu ivertinimo. Uztat kaip smagu pasidare
labai aciu
Tiesa sakant buvau isitikinus, kad gausiu porcija kritikos, nes kazka ne pagal technologijas pakabinau ar dar kokie kitokie trukumai. Zodziu esu nustebus del jusu ivertinimo. Uztat kaip smagu pasidare
QUOTE(Lauružė @ 2008 03 03, 23:19)
Indrutia, Blaxtiena,
labai aciu
labai aciu
o apie kurias tu čia technologijas papasakok ir man nes ir aš darau tik iš akies, kaip gražiau
QUOTE(fishke @ 2008 03 04, 10:26)
o apie kurias tu čia technologijas papasakok ir man nes ir aš darau tik iš akies, kaip gražiau
Uztai gi, kad pati nezinau, kokios tos technologijos. Prisigraibiau ziniu is ivairiu forumu. Bet kai skaitai atrodo viskas aisku, o kai pati darai - vel kitaip.
Nu tai liuks, kad nieks pastabu nedalinat - vakare varysiu nauju papuosalu verti
TIKRAI VISI DARBAI
Lauruze labai grazus tavo darbeliai
Aciu, Sapnu_salis
a čia mano pirmieji veltiniai
Labai
jau veltinuku grozis.... megstu violetine...