Smagūs tokie, tik nuotrauka pasiliejusi
čia mano šviežiausi
QUOTE(Pūga Papūga @ 2008 02 27, 16:44)
auskarus gaminti smagu ir del to, kad greit procesas vyksta as tai vaikstau kelias dienas, vis delioju mintyse, o paskui per vakara kelias poras sukalu
nu žinai, man priklauso nuo "mūzos" būna sumigdau vaikus ir jau sėdu prie karoliukų, o pasirodo, kad ne tas laikas ir nieko nesurezgu Žodžiu, ne visada specialiai tam reikalui prisėdęs kažką gražaus gali padaryt o kitą kart tik pribėgi ant smūgio ir yra
fishke ir man taip cia visom turbut... sedi sedi ir nieko atrodo jau tu akmenuku niekad nepanaudosi, bet sast ir vos ne sedevra sukuri o as tavuju paskutiniu auskariuku nematau....
QUOTE(Indrutia @ 2008 02 27, 21:46)
fishke ir man taip cia visom turbut... sedi sedi ir nieko atrodo jau tu akmenuku niekad nepanaudosi, bet sast ir vos ne sedevra sukuri o as tavuju paskutiniu auskariuku nematau....
ir aš nebmatau kažko, nors padariau viešą nu čia yra tie auskariukai
QUOTE(fishke @ 2008 02 27, 21:57)
niu as matau foto, superiniai
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 27, 22:14)
niu as matau foto, superiniai
ačiū pačiū o aš žinok kai pirmą kartą pamačiau ką iš modelino galima sulipdyt ( tavo darbelius) , tai dabar degte degu kaip noriu išbandyt
QUOTE(fishke @ 2008 02 28, 09:51)
ačiū pačiū o aš žinok kai pirmą kartą pamačiau ką iš modelino galima sulipdyt ( tavo darbelius) , tai dabar degte degu kaip noriu išbandyt
tei modelino temoj ne tokio gerio pamatysi kai prisiziuresi , mano darbeliai net nublanks
fishke grazus auskariukai labai labai tik mazas pastebejimas daryk siek tiek mazesne kilputes ziuresis graziau