lb lb gražu tie antrieji veltinis? o jau žaliųjų grožis
Brudi, l.faini veltinio ir perlu karoliai,pavogsiu minti, nors pati ir galvojau, bet maniau kad nesiziures
Aciu uz pagyras . As kol ka suveriu, tai ilgai ir nuobodziai bandau, veriu ir veriu visokius variantus, kol galutinis variantas iseina . Tuos su vilna manau dar perverti, nes ant pabaigos smulkus karoliukai sumenkina visa vaizda realiai. Tad mastykit, kaip kitaip uzbaigti !
mergytes, isduokit paslapti, kaip graziai uzlenkti vielute? replytes apvaliais galais naudojat ar dar kokiu gudrybiu reikia?
jau radau pradziamokslyje bei gudrybiu vis tiek laukiu
jau radau pradziamokslyje bei gudrybiu vis tiek laukiu
QUOTE(anciuke @ 2008 01 31, 20:34)
mergytes, isduokit paslapti, kaip graziai uzlenkti vielute? replytes apvaliais galais naudojat ar dar kokiu gudrybiu reikia?
Aš naudoju replytes apvaliais galais.
QUOTE(Cinside @ 2007 09 06, 20:35)
labas,
gal gali parodyti dar karteli schemute, kaip daromi sie auskariukai. senoji nuoroda isnyko
aciu
O man tose auksariukose su vinna truksta dar vieno vilnos burbuliuko apacioje ir bu ciki
nerodo
niu privėriau ir aš tų savo pirmųjų auskarų, bet kiek fotkinu, tiek nesąmonės gaunasi jaučiu, kad fotikas š...... arba fotografė
QUOTE(Cinside @ 2007 09 06, 19:35)
Kokie gražučiai
QUOTE(fishke @ 2008 02 05, 10:22)
niu privėriau ir aš tų savo pirmųjų auskarų, bet kiek fotkinu, tiek nesąmonės gaunasi jaučiu, kad fotikas š...... arba fotografė
Reikia uzsideti mikro programa, tai yra tulpe su trim lapais