Nu man kažkaip tie auskarai
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2007 12 13, 11:50)
Man irgi šitie nelabai, atsiprašau už neigiamą nuomonę Ir pasižiūrėjau taip pat darbelių galeriją - tai man iš ten esančių auskariukų labiausiai patiko Nr. 3. Turkis Tik vat, nemoku įdėt nuotraukos iš to puslapio9 ir parodyt
QUOTE(naca @ 2007 10 15, 20:41)
ar sidabrinius ar su praba , nes daugelis sidabriniu kabliuku neprabuojami
Nesamonė. Kas tau taip sakė? Sidabras visas prabuojamas. Kitas reikalas, jei tame auskariuke yra ir metaliniu detaliu, arba sidabro, kuris nelaiko prabos, tada jo neprabuoja,arba prabuoja žemesne praba, arba prabuoja MET. DAr būna, kad kabliukas labai plonas, tada probuojant gali lūžti ar deformuotis, šiuo atveju prie tokio daikto yra tvirtinamas prabavimo sertifikatas.
Vėliau pastebėjau, kad kalbat apie neprabuotus kabliukus, kaip detales. Tai detalių atskirai iš tikro niekas neprobuoja. Prabuojamas yra jau gatavas dirbinys.
probuoja tik užsegimus sidabrinius, o detalių tai ne , nors esu pirkusi sidabrinius užsegimus šiems auskarams, tai jie nebuvo probuoti, nors ir pirkau sidabru prekiuajančioje parduotuvėje
Neprobuoja užsegimų atskirai, be gaminio. Prabuojamas yra gaminys, dirbinys, o praba dažniausiai mušama ant užsegimo, segtuko, pakabukams ant kabliuko. Todėl gal jums atrodo kad uzsegimus prabuoja
Ir visos juvelyrines gali prekiauti tik prabuotais gaminiais, o jūsų perkami segtukai, intarpai, ir visa kita, iš ko po to darote savo darbelius, yra tik pusgaminiai, ruošiniai, furnitūra. Todėl tie kabliukai ir neturėjo būti prabuoti. O jei dabar šiuos savo auskarus norite parduoti, tai pagal LR įstatymus turite iš pradžių suprabuoti LPR'e.
Ir visos juvelyrines gali prekiauti tik prabuotais gaminiais, o jūsų perkami segtukai, intarpai, ir visa kita, iš ko po to darote savo darbelius, yra tik pusgaminiai, ruošiniai, furnitūra. Todėl tie kabliukai ir neturėjo būti prabuoti. O jei dabar šiuos savo auskarus norite parduoti, tai pagal LR įstatymus turite iš pradžių suprabuoti LPR'e.
kaip kažkada žadėjau, štai mano raudonieji:
Sveikos. Daug graziu darbeliu prisiziurejau
O cia mano auskarai
O cia mano auskarai
KOkie orginalus visi
suniukai super