Stiklas, hematitas
Koralų auskariukai
Stiklas, Swarovskiai
QUOTE(L.o.v.e @ 2007 12 07, 20:04)
Tokie cazy. Gal reiketu kad jie butu lygesni? Ir tas vielutes apsukimas ten nelabai kaip ziurisi...
Neturėjau storesnės vielutės, o labai norėjau įgivendinti idėją Pirmadienį kaip tik gausiu storos velutės, tai žadu perdaryt
Papildyta:
Pienės_Pūkas, Labai gražūs tavo auskariukai ypač tie koralo, dievinu koralą
Štai dar keletas manųjų (aišku nepalyginsi su Pienes_Pūko auskariukais, aš dar tik pradedančioji)
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2007 12 08, 10:23)
va, su tokiu raudonu venecijos stikliuku ir aš šiandien padariau auskarus, bet nuotrauka bus vėliau, nespėjau prie dienos šviesos, prie dirbtinės nieko gero nesigauna
Šitie raudoni kaip saldainiukai Atrodo tokie saldūs, braškių skonio
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2007 12 08, 11:23)
oooo melynieji super super
Kaip Jus tai visos liuksiskai suderinant karoliukus, ju spalvas ir visa kita. Na, as tai kai matau takoliukus, ne visad galiu pasakyti, kas man gausis. O gavosi va kas (ten komplektukas, bet matyti ir auskarai):
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 11 23, 18:42)
labai grazus darbeliai, o kur pirkot siuos akmenukus?
iduokit paslapti prasau.
man rodos cia modelinas, taigi 'akmenukai' gaminti rankomis
Labai gražūs auskarai
O kokių išmatavimų grandinėlė ir akmenukas?
Nes noriupirkti 5x3,5mm grandinėlę ir 6mm akmenuką, bijau, kad nebūtu per stora grandinėlė.
O kokių išmatavimų grandinėlė ir akmenukas?
Nes noriupirkti 5x3,5mm grandinėlę ir 6mm akmenuką, bijau, kad nebūtu per stora grandinėlė.
QUOTE(Brudi @ 2007 12 10, 16:05)
Kaip Jus tai visos liuksiskai suderinant karoliukus, ju spalvas ir visa kita. Na, as tai kai matau takoliukus, ne visad galiu pasakyti, kas man gausis. O gavosi va kas (ten komplektukas, bet matyti ir auskarai):
viskas tobulai suderinta