Na kad jau aš naujokė tai ateinu su trenksmu
kadangi nemoku mažas foto ykelt tai dedu nuorodą.
mano auskariukai čia
Įdėsiu ir aš savo pirmuosius darbelius
Kaip pirmiems bandymams labai gerai
Mano zadeti. Si karta is serijos su Swarovski kristalais daryti vienai galerijai
Pastaruoju metu man labai patinka dirbti su Swarovski, jie taip graziai blizga ir naturialioje sviesoje ir dirbtineje
Mano zadeti. Si karta is serijos su Swarovski kristalais daryti vienai galerijai
Pastaruoju metu man labai patinka dirbti su Swarovski, jie taip graziai blizga ir naturialioje sviesoje ir dirbtineje
QUOTE(Rosemary @ 2007 11 18, 12:33)
Kaip pirmiems bandymams labai gerai
Tavo darbeliai visada labai šaunūs
Aciu
QUOTE(Mona187 @ 2007 10 29, 13:04)
Labai gražūs visi auskarai. Klausimas. Tas užsegimas, na kai veriasi į ausį, tai iš kokios ten medžiagos jis?
Iš metalo, (vielos), arba jei kam reika, galiu pakeisti į sidabrinius
mano naujesni. stiklas.
Gegyte, gražu, bet pas tuos žalius apačioje kažkas negerai su vielyte. jei apsukinėji, tai turi būti lygiai horizontaliai apsukta
Gegyte, Rosemary, labai gražus Jūsų auskariukai
QUOTE(bea @ 2007 11 18, 18:11)
Gegyte, gražu, bet pas tuos žalius apačioje kažkas negerai su vielyte. jei apsukinėji, tai turi būti lygiai horizontaliai apsukta
Žinau, dėkui už pastebėjimą. Kai nufotkinau, tai nuotraukoje pastebėjau ir auskariukus pataisiau
QUOTE(inore @ 2007 10 31, 10:44)
labai gražu
norėjau paklausti- kur pirkai plunksnų ?
QUOTE(ievaa;] @ 2007 11 01, 20:48)
maniškiai:
jei gali papasakok kaip padarai, kad būtų prigludę prie ausies, o ne kabėtų?
Atlante, manau kad ten yra spec. pagrindai, o tos melynos gelytes priklijuotos.