labai grazus auskariukai
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 19, 08:18)
Prašau pagalbos Noriu pasigaminti auskarus, bandysiu užsisakinėti "detales", bet nežinau kokių reikia Matau, kad reikia kabliukų, savaime suprantama, akmenukų, o kas ten tarp akmenukų ir kabliuko? Kažkokia vielutė, ar smeigtukas su kilpute?
QUOTE(godive @ 2007 09 19, 12:24)
Prašau pagalbos Noriu pasigaminti auskarus, bandysiu užsisakinėti "detales", bet nežinau kokių reikia Matau, kad reikia kabliukų, savaime suprantama, akmenukų, o kas ten tarp akmenukų ir kabliuko? Kažkokia vielutė, ar smeigtukas su kilpute?
įvairiai perkam, kas ką mėgsta. aš labiau mėgstu dirbti su vielute ir pati ją lankstyti. bet turiu ir smeigtukų, dažniau ne su kilputėm, o su tokių kaip vinukai. pradžioj pirkau su kilputėm, kol išmokau gražiai jas daryti. dabar su kilputėm nebeperku
QUOTE(bea @ 2007 09 19, 11:38)
įvairiai perkam, kas ką mėgsta. aš labiau mėgstu dirbti su vielute ir pati ją lankstyti. bet turiu ir smeigtukų, dažniau ne su kilputėm, o su tokių kaip vinukai. pradžioj pirkau su kilputėm, kol išmokau gražiai jas daryti. dabar su kilputėm nebeperku
vadinasi, tinka ir tas, ir anas?
perdaryti auskarai buvo su katės akim nepatiko
QUOTE(Buttuke @ 2007 09 18, 23:51)
tai vat uztat as jos ir neturiu
Buttuke ,rankdarbiuos jau yra vielutės matei?
http://www.rankdarbi...ex.php?cPath=64
VAlio, 0,8 mm vielos atsirado!
KA tik norejau tos vielos uzsisakyt, bet jau nebera gal zinot kur dar buna pirkti 0,8 mm storio vielos?
QUOTE(miegutis @ 2007 09 22, 17:39)
nu tai bliamba jau laukiu siuntinuko
reiks vel daryt uzsakyma
papasakokit placiau kokiem reikalam naudojat 0,8 ir 0,6 vielutes?
kolkas tik 0,4 dirbau
o cia mano auskariukai stiklas, svarovski kristalas
o vielute tai paprastai naudoju 0,6 storio 0,8 man rodos tokia stora
o vielute tai paprastai naudoju 0,6 storio 0,8 man rodos tokia stora