Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūros "mušimo" būdai

siais laikais sako kad degtine trinti tai ne... g.gif
Atsakyti
Sauluke, šiandien gydytoja užėjusi man taip sakė, beje, ji tikrai jauna (30-40 metų), sakė, greitoji pati taip daro, jei kiti vaistai neveikia rolleyes.gif Bet man patarė degtine trinti tik padukus ir delniukus. O kodėl šiais laikais degtine negalima - kokie šalutiniai jos poveikiai?
Atsakyti
Atejo ir man tas laikas, kai reikalingi jusu patarimuka-vakar vakare temperatura soktelejo iki 39, nusimuse iki 38,5-visa naktele nemiegojau (neleido mamos sirdis) ir musau temperatura. Apie ketvirta lelius pabudo, tai paklausiau kur popa, parode dantukus unsure.gif turbut antri kruminukai dygsta g.gif Ryte sugirdziau paracetamolio ir palikau su mociute huh.gif Bet dabar darbe sau vietos nerandu.
Is karto puoliau skaitineti sia temele-pasitobulinau ir dabar jau busiu ramesne.
O kaip manot ar kviesti gydytoja? unsure.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai galvoju, kad su gydytoją išsikviesi niekada nepamaišys. Kartais visai paprastas dantų dygimas, pasirodo esantis visai nepaprastas, o ir tau pačiai ramiau bus jei gydytojas apžiūrės, paklausys.
Sveikit.
Atsakyti
Iskvieciua-bus matyt sad.gif Aciu kad palaikot wink.gif
Atsakyti
QUOTE (ely @ 2004 02 13, 16:05)
O kodėl šiais laikais degtine negalima - kokie šalutiniai jos poveikiai?

jei istepi visa kuna biski praeina pro oda ir patenka alkoholio i krauja - vaikas "pagirteja"
Atsakyti
Syki teko vaikui (apie 1m) greitaja kviesti del aukstos temperaturos, tai gydytojas oficialiai pareiske, kad reikia degtine trinti... ir atseit jokio zalutinio poveikio...

Siaip girdejau kad blauzdu kompresai labai padeda bet niekada nebandziau.
Atsakyti
Maniske dabar irgi su temperatura sad.gif Teko girdet toki buda - ismirkyti vaiko kojines aobuoliu acte ir apmauti ant kojyciu, sake, labai greitai numusa temperatura. Bet kazkaip daugiau ir neissiaiskinau, tada neaktualu buvo. Gal kuri zinot daugiau? Kiek laiko laikyt reikia, ar padeda? Bet man tai labai jau tas obuoliu actas smirda g.gif
O paracetamolio zvakutes mums pradeda veikt tik po 1-2 valandu. O kai nakti buvo temp. iki 40.3 pakilus, tai 2.5 val. laukem, kol suveike blink.gif Tai lakstem aplink ir minutes skaiciavom. Ar cia turi taip but, ar ne taip kazka darom... Siaip veikia jos, temp. visada numusa, bet va, kad tiek laiko laukt reikia, vaikas kankinasi su auksta temp. Sirupukai mums netinka, nes jei auksta temp., isvemia maze.
Tiesa, dar klausimelis- o jusiskiai leidzia ta zvakute idet? Maniske reikia gera valanda ikalbinet, rekia, verkia ir visaip priesinasi. Nors ir sako, kad neskauda, kai dedu. O jusiskiai?
Atsakyti
Man irgi tenka laukti apie porą valandų kol žvakutės veikti pradeda, aš irgi galvojau, kad tai ne visai toks rezultatas kokio norėčiau g.gif Dėl leidimosi, tai dar gerai - dar maniškė kalbėti nemoka, todėl jai dzin biggrin.gif
Atsakyti
kažin kuris ten vaikas nori, kad jam į šikniuką žvakę kištų biggrin.gif Kažkaip neklausiu, jei reikia tai reikia.

Tiesa atsiminiau bajeriuką (nors čia gal ir ne į temą). kaiArminui paraudogerklytė, purškiau Ligolį. Pasiguldau vaiką ant lovos, kojomis apžergiu ir prispaudžiu rankas, įkišu pirštą, prispaudžiu liežuvį...Žodžiu vaizdelis ne koks. O va vakar mano vyras sako, gerklę skauda. aš atsitempiau ligolį, bet tik įkišu antgalį, vyrą pradeda "tampyti". Taip ir nepavyko įpurkšti, nesidavė. Todėl reikia džiaugtis, kad vaikas per silpnas pasipriešinti biggrin.gif
Atsakyti
Na va galiu truputeli atsipusti-mazgiui dantukai dygsta, temperatura pavyko numusti ir jau siandien jos neradom clap.gif O zvakutes mums tai po kokiu 15 min pradeda veikti g.gif Su dejimu nera jokiu problemu-reikia tai reikia huh.gif
Atsakyti
Esu labai dėkinga šiam forumui ir visoms mamytėms už patarimus. kuriuos čia radau. Tai man padėjo. Nes visą dieną niekaip negalėjau numušti temperatūros. Jau galvojau reikės į ligoninę gultis. Gerai kad po ranka visada yra kompiuteris ir www.supermam.com, kur bet kada gali rasti atsakymus, bei patarimus.

p.s. gal nevisai į tą skyrelį parašiau, bet šiuo metu būtent jis man labai padėjo.
AČIŪ
Atsakyti