siais laikais sako kad degtine trinti tai ne...

Sauluke, šiandien gydytoja užėjusi man taip sakė, beje, ji tikrai jauna (30-40 metų), sakė, greitoji pati taip daro, jei kiti vaistai neveikia
Bet man patarė degtine trinti tik padukus ir delniukus. O kodėl šiais laikais degtine negalima - kokie šalutiniai jos poveikiai?

Atejo ir man tas laikas, kai reikalingi jusu patarimuka-vakar vakare temperatura soktelejo iki 39, nusimuse iki 38,5-visa naktele nemiegojau (neleido mamos sirdis) ir musau temperatura. Apie ketvirta lelius pabudo, tai paklausiau kur popa, parode dantukus
turbut antri kruminukai dygsta
Ryte sugirdziau paracetamolio ir palikau su mociute
Bet dabar darbe sau vietos nerandu.
Is karto puoliau skaitineti sia temele-pasitobulinau ir dabar jau busiu ramesne.
O kaip manot ar kviesti gydytoja?

Is karto puoliau skaitineti sia temele-pasitobulinau ir dabar jau busiu ramesne.
O kaip manot ar kviesti gydytoja?

Aš asmeniškai galvoju, kad su gydytoją išsikviesi niekada nepamaišys. Kartais visai paprastas dantų dygimas, pasirodo esantis visai nepaprastas, o ir tau pačiai ramiau bus jei gydytojas apžiūrės, paklausys.
Sveikit.
Sveikit.
Syki teko vaikui (apie 1m) greitaja kviesti del aukstos temperaturos, tai gydytojas oficialiai pareiske, kad reikia degtine trinti... ir atseit jokio zalutinio poveikio...
Siaip girdejau kad blauzdu kompresai labai padeda bet niekada nebandziau.
Siaip girdejau kad blauzdu kompresai labai padeda bet niekada nebandziau.
Maniske dabar irgi su temperatura
Teko girdet toki buda - ismirkyti vaiko kojines aobuoliu acte ir apmauti ant kojyciu, sake, labai greitai numusa temperatura. Bet kazkaip daugiau ir neissiaiskinau, tada neaktualu buvo. Gal kuri zinot daugiau? Kiek laiko laikyt reikia, ar padeda? Bet man tai labai jau tas obuoliu actas smirda 
O paracetamolio zvakutes mums pradeda veikt tik po 1-2 valandu. O kai nakti buvo temp. iki 40.3 pakilus, tai 2.5 val. laukem, kol suveike
Tai lakstem aplink ir minutes skaiciavom. Ar cia turi taip but, ar ne taip kazka darom... Siaip veikia jos, temp. visada numusa, bet va, kad tiek laiko laukt reikia, vaikas kankinasi su auksta temp. Sirupukai mums netinka, nes jei auksta temp., isvemia maze.
Tiesa, dar klausimelis- o jusiskiai leidzia ta zvakute idet? Maniske reikia gera valanda ikalbinet, rekia, verkia ir visaip priesinasi. Nors ir sako, kad neskauda, kai dedu. O jusiskiai?

O paracetamolio zvakutes mums pradeda veikt tik po 1-2 valandu. O kai nakti buvo temp. iki 40.3 pakilus, tai 2.5 val. laukem, kol suveike

Tiesa, dar klausimelis- o jusiskiai leidzia ta zvakute idet? Maniske reikia gera valanda ikalbinet, rekia, verkia ir visaip priesinasi. Nors ir sako, kad neskauda, kai dedu. O jusiskiai?
Man irgi tenka laukti apie porą valandų kol žvakutės veikti pradeda, aš irgi galvojau, kad tai ne visai toks rezultatas kokio norėčiau
Dėl leidimosi, tai dar gerai - dar maniškė kalbėti nemoka, todėl jai dzin

kažin kuris ten vaikas nori, kad jam į šikniuką žvakę kištų
Kažkaip neklausiu, jei reikia tai reikia.
Tiesa atsiminiau bajeriuką (nors čia gal ir ne į temą). kaiArminui paraudogerklytė, purškiau Ligolį. Pasiguldau vaiką ant lovos, kojomis apžergiu ir prispaudžiu rankas, įkišu pirštą, prispaudžiu liežuvį...Žodžiu vaizdelis ne koks. O va vakar mano vyras sako, gerklę skauda. aš atsitempiau ligolį, bet tik įkišu antgalį, vyrą pradeda "tampyti". Taip ir nepavyko įpurkšti, nesidavė. Todėl reikia džiaugtis, kad vaikas per silpnas pasipriešinti

Tiesa atsiminiau bajeriuką (nors čia gal ir ne į temą). kaiArminui paraudogerklytė, purškiau Ligolį. Pasiguldau vaiką ant lovos, kojomis apžergiu ir prispaudžiu rankas, įkišu pirštą, prispaudžiu liežuvį...Žodžiu vaizdelis ne koks. O va vakar mano vyras sako, gerklę skauda. aš atsitempiau ligolį, bet tik įkišu antgalį, vyrą pradeda "tampyti". Taip ir nepavyko įpurkšti, nesidavė. Todėl reikia džiaugtis, kad vaikas per silpnas pasipriešinti

Esu labai dėkinga šiam forumui ir visoms mamytėms už patarimus. kuriuos čia radau. Tai man padėjo. Nes visą dieną niekaip negalėjau numušti temperatūros. Jau galvojau reikės į ligoninę gultis. Gerai kad po ranka visada yra kompiuteris ir www.supermam.com, kur bet kada gali rasti atsakymus, bei patarimus.
p.s. gal nevisai į tą skyrelį parašiau, bet šiuo metu būtent jis man labai padėjo.
AČIŪ
p.s. gal nevisai į tą skyrelį parašiau, bet šiuo metu būtent jis man labai padėjo.
AČIŪ