Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnesių vaikučiių valgiaraštis

QUOTE(Migdole @ 2008 07 08, 23:50)
musu meniu toks:

6.00 150ml misinukas
9.30 grudine kose, vanduo
13.30 darzoviene su mesa, vanduo
17.00 120ml misinuko, vaisiu tyreles ar varskes
21.00 grudine kose, vanduo
22.00 150ml misinuko

Ir pagrauziam baronkyte ar dziuvesi dienos metu.
Nepripazysta jokiu sulciu, arbatu ir pan.

Ir vistiek nakti apie 3.00 keliasi ir praso valgyt!!!
turim jau 8 dantis, gal del ju?

Sveika,mes visa laika dar keliames valgyt,2 ir 5val.Jau 2val buvau pripratinus gert arbatos tik,bet dabar kaip sergam ir neramiai miegam tai duodu ir 2 val doh.gif O del kiausinio tai mes dar isvis neragavom blush2.gif
Atsakyti
Na pasisakysiu ir as 4u.gif
Mano vaika nedaug pastoviai beria, bet nezinau nuo ko g.gif , bet ne nuo trynio, nes valgom ji kas savaite nuo 5,5 men., ne nuo pieno, nes valgo koses su karves pienuku is pardes, ne nuo braskiu ar zemuogiu, megsta labai, nektarina susveite visa tik odele spejau nulupt blink.gif Jis zino kur namuose stovi vaisiai bigsmile.gif , lenda ten ir pasiima ka nori paragauti thumbup.gif . Vakar paragavo kolrabi kopusta, zalia, vaiksciojo ir grauze, o siandien jau pats jo uzsimane thumbup.gif
As gal ir blogai darau, kad duodu tiek visko ragaut, bet maniskis pvz. dar nevalges makaronu, ryziu, o zuvis is vis nepatiko schmoll.gif Jam skaniausia nuo mano lekstes, nesvarbu ar tai virta bulve, ar sriuba, ar darzove, ar baronka ax.gif

kaip raso Latimerija, net nuo bulves gali but nemalonumu, bet nebutinai jie bus nuo braskes mirksiukas.gif ,nepabandysit - nesuzinosit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 07 11, 10:02)

kaip raso Latimerija, net nuo bulves gali but nemalonumu, bet nebutinai jie bus nuo braskes mirksiukas.gif ,nepabandysit - nesuzinosit smile.gif

tas tai tikrai, svarbiausia stebėti savo vaiką drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano sesute beveik nuolat beria. kai sesutei buvo 7 menesiai daktare sake kad alergija maistui. tai mama nustojo isvis duoti visoki maista ir nupirko misinuko alergiskiems kudikiams, bet vistiek bere. o kai neiskentus nuvede pas alergologa paaiskejo jog sese nepernesa silumos ir tai yra paprasciausia prakaitinuke. tai ziema mama namuose pradejo laikyti sese su trumpom rankovem ir pasibaige visos "alergijos" blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2008 07 12, 00:06)
mano sesute beveik nuolat beria. kai sesutei buvo 7 menesiai daktare sake kad alergija maistui. tai mama nustojo isvis duoti visoki maista ir nupirko misinuko alergiskiems kudikiams, bet vistiek bere. o kai neiskentus nuvede pas alergologa paaiskejo jog sese nepernesa silumos ir tai yra paprasciausia prakaitinuke. tai ziema mama namuose pradejo laikyti sese su trumpom rankovem ir pasibaige visos "alergijos" blush2.gif    lotuliukas.gif

Va va, zinau ne viena tokia pacia istorija drinks_cheers.gif doh.gif

Bet mano brolio vaikuciui buvo uzeje toookia alergija kad hormonus turejo lasinti i vena- vaikas labai patino, isbere didelem raudonom demem. Gydytojai tvirtino kad tai nuo maisto ( jie dazniausiai duodavo is Hipp tyreles).
Atsakyti
su tom alergijom, tai sunku doh.gif mes jau neiškentę pas homeopatę ėjom, tai žiūresim, kaip bus, nes žirniukus geriam smile.gif o pavyzdžiui ragavom juodųjų serbentų, vyšnių ir nesureagavo thumbup.gif
Atsakyti
geriausia tai kai vaikuciai buna sveikuciai ir niekam nealergiski thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, mamytes, ar sultys gali alergizuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 07 18, 10:24)

Labutis. Dar ir kaip doh.gif Sako ,kad mažiau alergizuoja obuolių sultys. Morkų labai alergizuoja.
Mamytės noriu paklausti,tai kaip su ta grietinė ,ar duodat mažiukams? Gal jau galima pabandyti sriūbyte užbalinti?
Noriu ir aš pradieti mažiukui pieno duoti, košes tai tikrai jau su pieneliu gaminsiu.Man labai nepatogu gaminti košes ,paskui dar mišinelį gaminti ir tada į koše dieti. Jeigu vaikas dar būtu labai mažas tai tikrai dar ankstoka, o jau greitai ir 10 mėnėsiuku . Jau valgom varškė ir nepastebėjau,kad kažkas blogai būtu,tai nusprendžiai ir pienelio duoti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 18 liepos 2008 - 10:15
QUOTE(inrinke @ 2008 07 18, 10:24)

Jei vaikas alergiškas ,tai sultys labai gali alergizuoti 4u.gif
Atsakyti
patarciau sultis is pradziu duoti praskiestas virintu vandeniu, jei bus alergija tai ne tokia stipri kaip nuo naturaliu o paskui jei viskas gerai tai po truputi mazink vandens kieki. kazkur skaiciau kad naturaliu morku sulciu negalima iki metuku. na o kas del pieno tai mama mano sesutei duoda piena nuo 4 menesiu, o grietines nesam bande, bet manau jei nuo varskes jokio salutinio poveikio nebuvo tai manau ir grietine nepakenks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 18, 11:14)
Labutis. Dar ir kaip  doh.gif Sako ,kad mažiau alergizuoja obuolių sultys. Morkų labai alergizuoja.
Mamytės noriu paklausti,tai kaip su ta grietinė ,ar duodat mažiukams? Gal jau galima pabandyti sriūbyte užbalinti?
Noriu ir aš pradieti mažiukui pieno duoti, košes tai tikrai jau su pieneliu gaminsiu.Man labai nepatogu gaminti košes ,paskui dar mišinelį gaminti ir tada į koše dieti. Jeigu vaikas dar būtu labai mažas tai tikrai dar ankstoka, o jau greitai ir 10 mėnėsiuku . Jau valgom varškė ir nepastebėjau,kad kažkas blogai būtu,tai nusprendžiai ir pienelio duoti. ax.gif

O tu pabandyk ir isitkinsi. Manau jei nuo pieno produktu nebuvo alergijos ar pilvuko problemu tai ir grietines galima biski duoti mirksiukas.gif
Atsakyti