mes valgome rytais ir vakarais kose, ryte dazniausiai duodu pirktine tik misinuku ar vendenuku uzpilt, o vakare jau pati verdu is kruopu (7grudu, grikiu dripsniu, miezines, kukuruzu, avizu, kvietienes, ryziu) idedu sviestuko, trinto banano arba fruktozes.
pietums darzoviene su mesyte (darzoves ivairios, dazniausiai 2- 4 idedu, mesyte tp kiekviena diena vis kita verdu.)
tarp maitinimu javinukai, kampas sudziuvusios juodos duonos, avizinis sausainis, dziuveselis, visa banana duodu i rankas , obuoli tik nulupu, tai skaniai griauzia
taip pat iv. pirktines vaisines tyreles, kivis, meliono biski, slyva (aisku as cia visko ta pacia diena nemaitinu, kaitalioju vis) kas del kramtymo, tai kramtom, jei didesni gabaliuka atsikanda pats issikrapsto pirstu ir isspjauna:)
1-2k. geriam misinuka.
bandziau duot vel varskytes
ech ir vel zandukus pabere, reiskias dar lauksim kokia pora savaiteliu.
kaip mamytes paruosiat zuvyte, papasakokit ir kokia dazniausiai perkate?ACIU!
jau noreciau pabandyt duot.
Papildyta:
QUOTE(lorinada @ 2008 04 07, 19:34)
O tai kaip mesyte jus verdat, vandenyje taip paprastai? Galvoju kazkip ta mesa reikes sumalti gal, kar kazkokiu budu susmukinti??? Nes viska duodu kas liecia mesas pirktines is indeliu, bet manau ji jau pasiruosusi valgyti ir jau namuose virta, gerai bus kramtyti pasimokyti daugiau... Pastarasias dienas ji man kazko koses visai nenori valgyti, tik gal su jogurtu ir vaisiu rtyreles grydeta kose megsta....
labukas, as mesyte perku is parduotuves, issirenku geriausia jau ir susimalu mesmale, po to padarau rutuliukus is akies ir suvynioju i maistui skirta plevele ir i saldymo kamera. greit ji atsyla ir greit isverda tokia mesyte. blenderiu man nepatinka, todel per sieteli pertrinu viska. blenderiu smulkinu triusiena, nes ji nemalta o supjaustyta su kauliukais ir tokia mesyte nepersitrina, bet darzoves per sieteli. taip ipratau ir man labai patogu. cia jau kaip kam patogiau
uzverdu vandeni, dar ta mesytes rutuliuka padalinu i 2-3 mazesnius rutuliukus ir verdu, idedu darzoviu-cia jau jusu fantazijos vaisius. taip ir isverda man ta mesyte su darzovem-per sieteli, alyvuogiu aliejuko ar sviestuko trupuciuka, kad vit geriau pasisavintu ir kvieciu maziuli prie stalo:)
o pirktiniu tyreliu as perku tik vaisines, mesiniu viena syk pabandziau-spjove mazius man is kart.