Įkraunama...
Įkraunama...

Manfredas

tu tik pažiūrėk, ar vaikui "lips", o šiaip - man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Man tai toks sunkokas, kad ir lietuviui, ir vokietkui blush2.gif Bet jei jums tinka ir patinka -tai šaunu bigsmile.gif nes šiaip vardas normalus, neišgalvotas, nedirbtinis, o tai svarbiausia, o dėl skonių niekas nesiginčyja mirksiukas.gif
Atsakyti
labai gražus VOKIŠKAS vardas. Na su lietuviška pavarde skambės gana pretenzingai ir provincialiai-Manfredas Giedraitis, Manfredas Klimavičius, na nežinau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 08 16, 12:14)
labai gražus VOKIŠKAS vardas. Na su lietuviška pavarde skambės gana pretenzingai ir provincialiai-Manfredas Giedraitis, Manfredas Klimavičius, na nežinau.. g.gif

drinks_cheers.gif
arba pvz. Manfredas Jegorovas lotuliukas.gif

nors kita vertus, sakyčiau kad tik pripratimo reikalas. būtų koks nors Alfredas ar Edgaras, tai nieks nesidyvytų, kad ir kokia ta pavardė būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 16 rugpjūčio 2007 - 15:04
Gal ir gražus vardelis,bet aš-neduočiau,gana sunkus,o ir nekaip skamba mažybinėj formoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 08 16, 14:14)

O man čia su šitom pavardėm visai tinkamai skamba blush2.gif
Atsakyti
Per sunkus schmoll.gif
Atsakyti
Musu kaimynu berniuko vardas Manfredas biggrin.gif Siaip grazus vardas, bet jo niekas juo nevadina, visi saukia Mande. blink.gif Man asmeniskai visiskas vardo iskraipymas.
Atsakyti
Labai daug priebalsiu, vardas neskambus schmoll.gif
Netinka prie brolio vardo, gal Simas thumbup.gif ir trumpas, ir paprastas
Atsakyti
man irgi nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rutele77 @ 2007 08 16, 17:21)
Labai daug priebalsiu, vardas neskambus schmoll.gif
Netinka prie brolio vardo, gal Simas thumbup.gif ir trumpas, ir paprastas

Na mes ir nederinom prie brolio vardo mirksiukas.gif
Atsakyti
Negražus schmoll.gif