tu tik pažiūrėk, ar vaikui "lips", o šiaip - man patinka
Man tai toks sunkokas, kad ir lietuviui, ir vokietkui Bet jei jums tinka ir patinka -tai šaunu nes šiaip vardas normalus, neišgalvotas, nedirbtinis, o tai svarbiausia, o dėl skonių niekas nesiginčyja
labai gražus VOKIŠKAS vardas. Na su lietuviška pavarde skambės gana pretenzingai ir provincialiai-Manfredas Giedraitis, Manfredas Klimavičius, na nežinau..
QUOTE(bugen @ 2007 08 16, 12:14)
labai gražus VOKIŠKAS vardas. Na su lietuviška pavarde skambės gana pretenzingai ir provincialiai-Manfredas Giedraitis, Manfredas Klimavičius, na nežinau..
arba pvz. Manfredas Jegorovas
nors kita vertus, sakyčiau kad tik pripratimo reikalas. būtų koks nors Alfredas ar Edgaras, tai nieks nesidyvytų, kad ir kokia ta pavardė būtų
Gal ir gražus vardelis,bet aš-neduočiau,gana sunkus,o ir nekaip skamba mažybinėj formoj
QUOTE(bugen @ 2007 08 16, 14:14)
O man čia su šitom pavardėm visai tinkamai skamba
Per sunkus
Musu kaimynu berniuko vardas Manfredas Siaip grazus vardas, bet jo niekas juo nevadina, visi saukia Mande. Man asmeniskai visiskas vardo iskraipymas.
Labai daug priebalsiu, vardas neskambus
Netinka prie brolio vardo, gal Simas ir trumpas, ir paprastas
man irgi nelabai
QUOTE(rutele77 @ 2007 08 16, 17:21)
Labai daug priebalsiu, vardas neskambus
Na mes ir nederinom prie brolio vardo
Negražus