Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

QUOTE(rasiux- @ 2012 02 06, 12:35)
Ir kuo uždailinta užbaigimo vieta? Tarpų glaistu?

Pas mus plyteliu virsus uzteptas dazomu silikonu ir nudazyta t.p. kaip sienos.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 06, 12:35)
Ir kuo uždailinta užbaigimo vieta? Tarpų glaistu?

nezinau kuo, bet veliau nudazyta sieniniais dazai.
Bandau parodyti, bet nera nuotraukos is arti

user posted image
Atsakyti
Ačiū už atsakymus- ir dar su vaizdu thumbup.gif , nes jau baisiai nenorėjau tos plastmasinės juostelės, o paaiškint vyrui nežinojau kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 06, 14:37)
Ačiū už atsakymus- ir dar su vaizdu  thumbup.gif , nes jau baisiai nenorėjau tos plastmasinės juostelės, o paaiškint vyrui nežinojau kaip  smile.gif

Yra tokios aliumininės L tipo juostelės, jų vienas kraštas pasikiša po plytelėm, o kitas uždengia plytelių kraštą. Iš priekio matosi tik siaurutis ~1mm aliuminis ruoželis, o šoną galima uždažyti. "Iris" tikrai tokiomis Atlas firmos prekiauja, gal ir kitur yra. smile.gif
Atsakyti
Domina virtuvės pakabinamos spintelės iki lubų. Gal gali kas pasakyti jų trūkumus ir privalumus? Kokio aukščio jos gali būti? Planuojam, kad virtuvės lubos bus 260 cm. aukštyje. Gal kas patartų ir paprotintų smile.gif
Atsakyti
Man tai privalumas tame, kad yra daugiau vietos kur sukimšti rečiau naudojamus daiktus, o trūkumas , kad nepasiekiu. Reikia tempti kėdę, kol ten kažką išsitrauki doh.gif , tai dar ir numetu ką nors.
Mažoj virtuvėj tikrai daryčiau iki lubų. Bet naujoj, kai vietos ir šiaip užtenka, tai jau neee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kesiute @ 2012 02 06, 23:15)
Domina virtuvės pakabinamos spintelės iki lubų. Gal gali kas pasakyti jų trūkumus ir privalumus? Kokio aukščio jos gali būti? Planuojam, kad virtuvės lubos bus 260 cm. aukštyje. Gal kas patartų ir paprotintų smile.gif

Pas mus irgi lubos apie 260cm ir galvoju iki lubu daryti spinteles vien del to,kad virsuje nesikauptu dulkes, daugiau vietos viskam susideti (aisku, paciam virsui - deti tokius daiktus, kuriu reikia i metus karta ar du).
Ir tokiu atveju virtuvej reikia turėti kopeteles, kurios graziai kazkur pasidetu spintos sone.

user posted image

user posted image

Dar galima imituot spinteles virsui:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2012 02 07, 09:13)
Pas mus irgi lubos apie 260cm ir galvoju iki lubu daryti spinteles vien del to,kad virsuje nesikauptu dulkes, daugiau vietos viskam susideti (aisku, paciam virsui - deti tokius daiktus, kuriu reikia i metus karta ar du).
Ir tokiu atveju virtuvej reikia turėti kopeteles, kurios graziai kazkur pasidetu spintos sone.

schmoll.gif Nereikia jokiu kopeteliu, pilnai uztenka kedes ar taburetes.
Mano virtuves lubos 280cm aukstyje,mano ugis 175cm.
Atsakyti
nesulaukiau jokių komentarų, tai dar kartą paklausiu ax.gif

prie trumposios sienos iš eilės: šaldytuvas, kriauklė, indaplovė ir orkaitė su kaitlente. visą buitinę techniką sudėjau prie vienos sienos, nes kita siena - matoma iš svetainės, tai norisi ją palikti "paradinę", be jokių gartraukių ir kranų. kad nebūtų ji labai tuščia, kabinčiau ant jos kažkokias dekoracijas - galbūt paveikslėlius ar veidrodį, vizija dar nėra išbaigta.
kampe esanti indauja su stiklais turi būti ištisinė, bet su ikea programėle kitaip nesigavo, tik dvi vieną ant kitos uždėti.

user posted image
[/quote]

dabar pradėjau galvoti, ar dėl mano noro visą buitinę techniką usdėti prie vienos sienos, nenukenčia patogumas/praktiškumas? g.gif labai laukčiau pastabų ir patarimų 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 02 07, 11:12)
schmoll.gif  Nereikia jokiu kopeteliu, pilnai uztenka kedes ar taburetes.
Mano virtuves lubos 280cm aukstyje,mano ugis 175cm.

Kadangi as zymiai zemesne, tai planuoju isigyti kopeteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2012 02 07, 18:47)

as irgi zymiai mazesne. naudojuosi kede. Bet cia gal priklauso nuo to, kur jusu stalas su kedem stoves ir kur laikysite tas kopeteles. Jei ir viena ir kita mazdaug toje pacioje vietoje bus, tada tiesiog ziureciau ir patoguma, svori, sulankstomos ar ne tos kopeteles. Jei kede atsitempti reiktu is toliau, nei kad palnuojama kopeciu vieta butu, kopecios stacionarios, nereikia ju atsitempti is kazkur, islankstyti, tada galima ir kopeteles. Na gal dar koks variantas yra, bet tiesiog norejau pasakyti, kad apmastyti, ka greiciau ir patogiau tuo momentu butu panaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2012 02 07, 16:47)

Bet mano lubos uz jusiskes 20cm aukstesnes. mirksiukas.gif

O siaip pritariu Cobrei. drinks_cheers.gif
Atsakyti