Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

Labukas,

gal kuri turite akmenini stalvirsi viertuveje? Gal galite pakomentuoti pliusus ir minusus?Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2012 02 01, 13:31)
Pries kelis metus remontavome 6 kv.m virtuve. Darbai kainavo apie 1500 Lt.

Nezinau ar tikrai nerealu 700Lt.
Skaičiuojam:
Lubų paruosimas dazymas - 5,5m2 po 18Lt/m2 - 99Lt.
Sienu paruosimas dazymas - 5,5m2 h-2,75m apie 23m2 po 18Lt/m2 - 414Lt.
Senu plyteliu nulupimas (jei reikia) - 50Lt.
Grindu plyteliu klijavimas - 5,5m2 po 25Lt/m2 - 138Lt.
Gaunasi 701Lt.
Turint omenyje kad ziema tai pabrangimo kad mazas plotas neturetu buti.
Pazinojau viena dazytoja kuris ir po 12Lt/m2 padarydavo, del kokybes tai ir az neprisiknisau. Zinoma jei i siena ziureti pro padidinama stikla tai visada rasi ka nors (juk siena ne baldine plokste).
Zinoma jei reikes dar elektra tvarkyt, duris keist, tarp baldu juosta plyteliu kijuot - tai kainuos papildomai.
Del kokybes tai negarantuotas nieks samdydamas nemates darbo ar nepazystama, nepriklausomai ar daug uzsiprasys ar mazai.

Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2012 02 01, 13:22)
Jei ta balkšva spalva, kuri matosi yra medienos drožlių paviršius, tada tikrai bėda. Gali būti, kad kiaurai HPL danga (stalviršio paviršius) nepažeista. Tada pakanka panašios spalvos markeriu nuspalvinti...

aciu, kazka bandysim smile.gif
Atsakyti
Jau galiu pasidziaugti savo virtuve smile.gif

Pagal projekta plyteles turejo buti baltos, parduotuveje issirinkome rudas, bet gavosi pilkos biggrin.gif Gal kiek ir "uztamsinom" bet man vistiek patinka. Nes baldai turi pilkos spalvos, ir net langu remai pilki, tai bendras vaizdas mane tenkina. smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Detales:
Rozeciu cilindras
user posted image

kranas-"dusas", dar nezinau ar bus reikalingas/naudojamas "dusas" bet uzsisakeme toki modeli (nuotraukoje truputi istrauktas)
user posted image

Stalcius stalciuje
user posted image

simple stiliaus krepsiai
user posted image

Vakare (prasta nuotraukos kokybe)
user posted image

Na ir priesais virtuve, toks pilkas langas/isejimas i terasa, kuri nesugalvoju kaip papuosti unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mivida: 02 vasario 2012 - 19:20
QUOTE(Mivida @ 2012 02 02, 20:18)
Jau galiu pasidziaugti savo virtuve  smile.gif

sveikinu 4u.gif
labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 02, 19:18)

Pagal projekta plyteles turejo buti baltos, parduotuveje issirinkome rudas, bet gavosi pilkos  biggrin.gif Gal kiek ir "uztamsinom" bet man vistiek patinka. Nes baldai turi pilkos spalvos, ir net langu remai pilki, tai bendras vaizdas mane tenkina.  smile.gif
user posted image

Detales:
1. Rozeciu cilindras
user posted image

2. kranas-"dusas", dar nezinau ar bus reikalingas/naudojamas "dusas" bet uzsisakeme toki modeli (nuotraukoje truputi istrauktas)
user posted image

user posted image

Visai nebloga virtuve, tik iki galo man atrodo "neisdirbta". Kodel vienur darete cilindrus rozeciu, o kitoje puseje nepadarete? Kodel skiriasi grindys, negalejote iki spinteliu pabaikti plytelemis?
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2012 02 02, 20:16)
Visai nebloga virtuve, tik iki galo man atrodo "neisdirbta".  Kodel vienur darete cilindrus rozeciu, o kitoje puseje nepadarete? Kodel skiriasi grindys, negalejote iki spinteliu pabaikti plytelemis?

Prie sienos rozetes kavos aparatui ir virduliui, kurie bus visada pajungti, tai stabilu ir praktiska, o cilindras - mikseriui, kompiuteriui ir pan, be to tai nepigus "malonumas" smile.gif Nenoreciau cilindro prie kriaukles, uzima vieta, kai galiu toje vieto pastatyti kavos aparata ir pajungti i sienine rozete.
Su grindim kita istorija, butas buvo pirktas su apdaila. Viskas padaryta pagal vietini standarta. Kai baigesi statybos ir gavome buta, pradejome planuoti virtuve, mateme, kad truksta plyteliu, norejome klijuoti, bet pasitareme su meistru ir nusprendeme palikti kaip yra, nes tik del vienos eiles plyteliu, tektu kelti parketa, nerizikavome, jis gerai sudetas. Darbo butu labai daug. Jei patys planuotumem, butu viskas uzbaigta, bet cia teko prisitaikyti, nera blogiau perdaryneti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ra2ga @ 2012 02 02, 20:14)
sveikinu  4u.gif
labai grazu  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
man grazu
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2012 02 02, 22:02)
man grazu
Sveikinu  4u.gif

aciu 4u.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 02, 21:18)

Man patiko jus virtuve, aisku grindys siaubas pjauna aki kaip, bet ir pati zinot ir suprantat. Dar laaabai kliude man baltos rozetes kaip blynai ant sienu, deciau artimesne spalva plytelem, juolab kad sakot bus pajunkta ten, tai kaip tik kad kuo maziau matytusi, bet juos pakeist tai ne problema. Realiai bendras vaizdas liuks, spalvu gama mano skonio tikrai ( ryzu ir beziniu atspalviu tiesiog nekeciu). Cilindras labai gera ideja. Aciu. biggrin.gif Kranas liuks, as tik uz dusinius esu. Gartraukis, prietaisai, zodziu viskas priderinta ir islaikyta. Saunuole. thumbup.gif O dar jei rozetes pakeistumet... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 02 vasario 2012 - 22:36
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 02 02, 22:35)
Man patiko jus virtuve, aisku grindys siaubas pjauna aki kaip, bet ir pati zinot ir suprantat.  Dar laaabai kliude man baltos rozetes kaip blynai ant sienu, deciau artimesne spalva plytelem, juolab kad sakot bus pajunkta ten, tai kaip tik kad kuo maziau matytusi, bet juos pakeist tai ne problema. Realiai bendras vaizdas  liuks, spalvu gama mano skonio tikrai ( ryzu ir beziniu atspalviu tiesiog nekeciu). Cilindras labai gera ideja. Aciu.  biggrin.gif  Kranas liuks, as tik uz dusinius esu. Gartraukis, prietaisai, zodziu viskas priderinta ir islaikyta.  Saunuole.  thumbup.gif  O dar jei rozetes pakeistumet...  lotuliukas.gif

grindys ir man ramybes neduoda doh.gif Bet realiai jie ne taip krenta i aki unsure.gif Gal vis tik reikejo rizikuoti keisti g.gif na bet jau yra kaip yra, ir taip jau keitem vandentekio, elektros isplanavima, nera blogiau perdaryneti doh.gif
Rozetes palikom kurios buvo, standartines, pigios ir man jos irgi negrazios, meistras tik persuko jas ant plyteliu, as irgi sakiau, gal keisti spalva prie plyteliu g.gif Aciu uz pastebejima smile.gif
Mazdaug zinojau ko noriu, bet labai daug padejo ir suprojektavo salono dizaineris, daug ko as pati nesugalvociau. dar patiko, kad salone galejau isbandyti surinktas virtuves, spinteles, cilindra, visa technika ir t.t. Patiko, kad viskas funkcionalu ir patogu, man jam nereikejo sakyti, cia nepamirskite stalciaus, o cia spinteles, viskas suprojektuota labai apgalvotai. Viskas aisku kur turi buti puodai, kur irankiai, kur indai. Tikrai neturiu prie ko prisikibti, profesionalas. Aisku, daug ko negalejome sau leisti del vietos, jos tragiskai mazai verysad.gif

Dabar paciai keista, norejau sokoladines-baltos virtuves, gavosi pilka-balta doh.gif lotuliukas.gif Tik man taip gali buti biggrin.gif Bet gal nieko, nes netoli virtuves - miegamasis, kuriame jau yra irgi pilka lova, nors norejau baltos arba rudos lotuliukas.gif
Atsakyti
Mivida, šauniai žiūrisi baldai 4u.gif linkiu kantrybės valantis, nebent turit pagalbininkę, tada jai kantrybės smile.gif

Man labai gražu, kad nėra to plintusiuko ant stalo, gaila, kad dėl neidealių sienų mes negalėjome jo išvengti. Ir VYNO ŠALDYTUVAS man sukėlė didžiausią baltą pavydą wub.gif
Atsakyti