QUOTE(Renata_Bo @ 2012 02 02, 22:35)
Man patiko jus virtuve, aisku grindys siaubas pjauna aki kaip, bet ir pati zinot ir suprantat. Dar laaabai kliude man baltos rozetes kaip blynai ant sienu, deciau artimesne spalva plytelem, juolab kad sakot bus pajunkta ten, tai kaip tik kad kuo maziau matytusi, bet juos pakeist tai ne problema. Realiai bendras vaizdas liuks, spalvu gama mano skonio tikrai ( ryzu ir beziniu atspalviu tiesiog nekeciu). Cilindras labai gera ideja. Aciu.

Kranas liuks, as tik uz dusinius esu. Gartraukis, prietaisai, zodziu viskas priderinta ir islaikyta. Saunuole.

O dar jei rozetes pakeistumet...
grindys ir man ramybes neduoda

Bet realiai jie ne taip krenta i aki

Gal vis tik reikejo rizikuoti keisti

na bet jau yra kaip yra, ir taip jau keitem vandentekio, elektros isplanavima, nera blogiau perdaryneti
Rozetes palikom kurios buvo, standartines, pigios ir man jos irgi negrazios, meistras tik persuko jas ant plyteliu, as irgi sakiau, gal keisti spalva prie plyteliu

Aciu uz pastebejima
Mazdaug zinojau ko noriu, bet labai daug padejo ir suprojektavo salono dizaineris, daug ko as pati nesugalvociau. dar patiko, kad salone galejau isbandyti surinktas virtuves, spinteles, cilindra, visa technika ir t.t. Patiko, kad viskas funkcionalu ir patogu, man jam nereikejo sakyti, cia nepamirskite stalciaus, o cia spinteles, viskas suprojektuota labai apgalvotai. Viskas aisku kur turi buti puodai, kur irankiai, kur indai. Tikrai neturiu prie ko prisikibti, profesionalas. Aisku, daug ko negalejome sau leisti del vietos, jos tragiskai mazai
Dabar paciai keista, norejau sokoladines-baltos virtuves, gavosi pilka-balta

Tik man taip gali buti

Bet gal nieko, nes netoli virtuves - miegamasis, kuriame jau yra irgi pilka lova, nors norejau baltos arba rudos