Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

QUOTE(gitukas @ 2012 01 26, 14:23)
imetu foto - gal kils kokiu minciu ir pataisymu wink.gif

sutikti nebutina 4u.gif
- 100proc.atskirciau kriaukle su kaitlente. kartosiu dar ir dar:
saldytuvas (isimat maista)-kriaukle(plaunat)-darbastalis(gaminat)-virykle(verdat).
kur saldytuvas?
- mikrobangine labai geram auksty. ir super, kad kazkiek pazeminot orkaite, nes patogu isimti skarta pastatyti ja ant kriaukles ar darbastalio.
- dar pasakysiu, apie spinteles prie lubu... kaip bus apsviestas jusu stalvirsis??? nereikia ju tokiu placiu daryt. uztamsins darbastali, kaitlente, kriaukle. sviesa is nugaros ne iseitis. lempos, kad apsviestu darbastali turi buti apie 45 cm nuo sienos. kodel jus nedarot tu spinteliu tokio pacio plocio kaip zemesnes???
- atvyrom lentynom - NE!, nereikia ten kaupti kazkokius niekam nereikalingus cackius ir valyti riebaluotas lentynas.
- nera simetrijos. stalciu plociai skirtingi. kas spinteleje salia kargo?
- su kargo neuzdengsit radiatoriaus?
Papildyta:
QUOTE(gitukas @ 2012 01 26, 14:23)
as pati neapsisprendziu jau kokia trecia savaite wink.gif seima eina is proto... o man vis kazkas kliuva ir kliuva...

3 ar 4 menesius(!!!) ejaus is proto, kartu is proto vedziau baldininka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 27 sausio 2012 - 19:10
QUOTE(gitukas @ 2012 01 26, 15:23)

Man tai nesuprantama, kodėl kaitlentė ir kriauklė - taip arti viena kitos - šalia?
Tai kur dėsit neplautas ir išplautas lėkštes? Iš viso kažkoks nesusipratimas, turi būti koks nors tarpas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 28 sausio 2012 - 16:37
QUOTE(kaubojey @ 2012 01 28, 16:36)
Man tai nesuprantama, kodėl kaitlentė ir kriauklė - taip arti viena kitos - šalia?
Tai kur dėsit neplautas ir išplautas lėkštes? Iš viso kažkoks nesusipratimas, turi būti koks nors tarpas.

Juk rase, kad norejo vieno didelio darbastalio, o ne 2 mazus, bet dabar pati sutiko, kad bus patogiau, jei paliks vieta tarp kriaukles ir kaitlentes. smile.gif
Auksciau jau paminejo visus trukumus, laukiam pataisyto varianto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 28, 18:57)
Juk rase, kad norejo vieno didelio darbastalio, o ne 2 mazus, bet dabar pati sutiko, kad bus patogiau, jei paliks vieta tarp kriaukles ir kaitlentes.  smile.gif
Auksciau jau paminejo visus trukumus, laukiam pataisyto varianto  smile.gif

Ai, aš nelabai skaičiau ką ten ji rašė aukščiau. Bet tai žinai, norai norais, bet jei nesąmoningi norai, tai reikia kažką keisti.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 01 26, 00:02)
As nedarysiu tokio i savo virtuve. Bent jau dabar pas mane, kai ilgai ijungta orkaite, salia jos esanti spintele isyla. Manau, jei laikyciau alieju visa laika silumoje, jis greiciau sugestu.

Cia matyt nuo orkaites priklauso ax.gif Va maniskeje dabar ijungta pirolize,tai dureliu stiklas vos vos siltas,o spintele neikaitus ne kiek schmoll.gif O kepant kazka stiklas buna visiskai saltas,sonai tuo labiau.Pas mane orkaite ispucia karsta ora per anga esancia virs dureliu,tai spintele nekaista visiskai.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2012 01 28, 18:59)
Cia matyt nuo orkaites priklauso  ax.gif

man baldininkas paaiskino, kad tai priklauso nuo - kaip balduose padaryta ventiliacija. pas mane nors stovi sie daiktai salia, bet jis sako, kad kaip ir atskirai (as nesigilinau smile.gif) saldytuvui ir orkaitei yra is apacios nuo grindu groteles, bet ir is virsau, kur mums nematoma irgi padaryta ventiliacija.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 01 28, 21:02)
man baldininkas paaiskino, kad tai priklauso nuo - kaip balduose padaryta ventiliacija. pas mane nors stovi sie daiktai salia, bet jis sako, kad kaip ir atskirai (as nesigilinau smile.gif) saldytuvui ir orkaitei yra is apacios nuo grindu groteles, bet ir is virsau, kur mums nematoma irgi padaryta ventiliacija.

Tai kad orkaitės būna tokios kurių sienelės vėsinasi, tada ir spintelė nekaista, o būna kurių nesivėsina...
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2012 01 29, 10:52)
Tai kad orkaitės būna tokios kurių sienelės vėsinasi, tada ir spintelė nekaista, o būna kurių nesivėsina...

turbut taip ir yra, as tiek nesigylinau, bet teisinga ventiliacija bet kokiu atveju visiems imontuotiems reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 01 29, 13:48)
turbut taip ir yra, as tiek nesigylinau, bet teisinga ventiliacija bet kokiu atveju visiems imontuotiems reikalinga.

Na pas mane nera jokios ventiliaciojos schmoll.gif Nebent skaitosi ventiliacija kad nera nisoje (kur ikista orkaite) nugarines dalies,bet kad sonuose stalciai iki pat sienos nueina ir nera jokiu tarpu.Spinteles neikaista ne kiek nes visa karsta ora ispucia per anga esancia virs dureliu 4u.gif Matyt reikalinga ne teisinga ventiliacija,o teisinga technika 4u.gif
Atsakyti
nezinau ar cia pataikiau, bet gal kas galesit atsakyti, kiek mazdaug kainuotu virtuves remontas (t.y. senu grindu ir plyteliu nuemimas, sienu ir lubu paruosimas, dazymas, sienu ir grindu plyteliu klijavimas), nors apytiksliai, nes neisivaizduoju. Virtuves plotas 5.5 kv.
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2012 01 29, 22:15)
nezinau ar cia pataikiau, bet gal kas galesit atsakyti, kiek mazdaug kainuotu virtuves remontas (t.y. senu grindu ir plyteliu nuemimas, sienu ir lubu paruosimas, dazymas, sienu ir grindu plyteliu klijavimas), nors apytiksliai, nes neisivaizduoju. Virtuves plotas 5.5 kv.

Plyteliu klojimas Kaune apie 20-25lt uz kvadrata,nezinau kiek dazymas ir glaistymas,bet kazkodel manau kad turetu but panasiai g.gif
Atsakyti
Moterys, gelbėkit, gal žinote/matėte kur parduodamą va tokią plautuvę:
user posted image
O gal žinote, kas tokias gamina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 30 sausio 2012 - 11:10