kokio dydžio virtuvė reikalinga nuosavame name, kaip įsirengti, kad būtų patogu šeiminkauti ir t.t.
Aš galvoju, kad virtuvei tinkamiausias dydis 10 - 12 kv. m.
O kaip jūs manote?
Musu virtuve 15 kv. Visa darbo zona isdestyta palei ilgaja siena(5m), tik saldytuvas jau cia netilpo. Man labai patinka, na gal dar esu siek tiek euforijoj
, nes mano virtuvei dar tik pora menesiu, dar kvepia sviezumu

Pas mus suprojektuota 13kv.m. virtuve, tai man ji per maza atrodo..............
Pas mus virtuvė bus ~7 kv.m, bet kadangi visai neatskirta nuo gyvenamosios zonos, tai, manau, vietos spintelėm turėtų pakakti
. Kažkaip nepergyvenu, kad virtuvė maža, gal todėl, kad nemėgstu joj būti
, o kai išbandysiu, tada galėsiu vertinti.

QUOTE(&joy @ 2007 08 15, 19:00)
Pas mus virtuvė bus ~7 kv.m, bet kadangi visai neatskirta nuo gyvenamosios zonos, tai, manau, vietos spintelėm turėtų pakakti
. Kažkaip nepergyvenu, kad virtuvė maža, gal todėl, kad nemėgstu joj būti
, o kai išbandysiu, tada galėsiu vertinti.

QUOTE(caca26 @ 2007 08 15, 19:22)

Kai virtuvė kartu su bendra erdve, tai, manau, neturėtų ankštumo jaustis, o kai viskas kompaktiškai susistatys, tai ir patogiau gaminti bus. O butuose virtuvės uždaros, todėl ir mažai vietos atrodo.
QUOTE(&joy @ 2007 08 15, 19:46)
Kai virtuvė kartu su bendra erdve, tai, manau, neturėtų ankštumo jaustis, o kai viskas kompaktiškai susistatys, tai ir patogiau gaminti bus. O butuose virtuvės uždaros, todėl ir mažai vietos atrodo.
Ir aš taip manau.

Virtuvės dydis kiekvienam pagal poreikius.

Man taip pat atrodo, kad apie 10 kv.m. virtuves turetu pakakti. Tik labai noreciau, kad virtuvej, virs darbastalio butu langas