Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

kokio dydžio virtuvė reikalinga nuosavame name, kaip įsirengti, kad būtų patogu šeiminkauti ir t.t.

Aš galvoju, kad virtuvei tinkamiausias dydis 10 - 12 kv. m.
O kaip jūs manote?
Atsakyti
Musu virtuve 15 kv. Visa darbo zona isdestyta palei ilgaja siena(5m), tik saldytuvas jau cia netilpo. Man labai patinka, na gal dar esu siek tiek euforijoj ax.gif , nes mano virtuvei dar tik pora menesiu, dar kvepia sviezumu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus suprojektuota 13kv.m. virtuve, tai man ji per maza atrodo..............
Atsakyti
butuose virtuvės 5-6 kv.m., tai tiesiog ,,kišenės''. o čia palyginus 12-13 tai jau didelės, aišku kaip kam atrodo, ir kokios galimybės, kokio dydžio virtuvę yra daryti. aišku, priklauso, kokio dydžio namas.
Atsakyti
Pas mus virtuvė bus ~7 kv.m, bet kadangi visai neatskirta nuo gyvenamosios zonos, tai, manau, vietos spintelėm turėtų pakakti tongue.gif . Kažkaip nepergyvenu, kad virtuvė maža, gal todėl, kad nemėgstu joj būti blush2.gif , o kai išbandysiu, tada galėsiu vertinti.
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2007 08 15, 19:00)
Pas mus virtuvė bus ~7 kv.m, bet kadangi visai neatskirta nuo gyvenamosios zonos, tai, manau, vietos spintelėm turėtų pakakti tongue.gif . Kažkaip nepergyvenu, kad virtuvė maža, gal todėl, kad nemėgstu joj būti blush2.gif , o kai išbandysiu, tada galėsiu vertinti.

drinks_cheers.gif Pas mus taip pat virtuvikė apie 7,5m2, bet kartu su valgomuoju ir iš dalies su svetaine vienoje erdvėje.Pati virtuvė U formos gaunasi, spintelių beveik 7m. doh.gif sumažint neišeina,dabar turiu 5m ilgio virtuvę ir tai per daug... Viršutinių užtat arba laaabai mažai, arba išvis nedarysiu. ax.gif
Atsakyti
man 11-12 kvadratų virtuvė atrodo ,kaip tik tas dydis, kokia turi būti virtuvė nei didelė, nei maža, nes dabartinė yra 6 kv.m. tai tiesiog nėra vietos, kur apsisukti. Gaminti man patinka , tad toj 6 kv. man siaubingai ankšta...
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 08 15, 19:22)
drinks_cheers.gif Pas mus taip pat virtuvikė apie 7,5m2, bet kartu su valgomuoju ir iš dalies su svetaine vienoje erdvėje.Pati virtuvė U formos gaunasi, spintelių beveik 7m. doh.gif sumažint neišeina,dabar turiu 5m ilgio virtuvę ir tai per daug... Viršutinių užtat arba laaabai mažai, arba išvis nedarysiu. ax.gif

Kai virtuvė kartu su bendra erdve, tai, manau, neturėtų ankštumo jaustis, o kai viskas kompaktiškai susistatys, tai ir patogiau gaminti bus. O butuose virtuvės uždaros, todėl ir mažai vietos atrodo.
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2007 08 15, 19:46)
Kai virtuvė kartu su bendra erdve, tai, manau, neturėtų ankštumo jaustis, o kai viskas kompaktiškai susistatys, tai ir patogiau gaminti bus. O butuose virtuvės uždaros, todėl ir mažai vietos atrodo.

Ir aš taip manau. 4u.gif butuose dažnai tenka į tą mažulytę virtuvę dar ir stalą su kėdėm įgrūsti. ax.gif
Virtuvės dydis kiekvienam pagal poreikius. mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus bute virtuve 9 kvadratai, tai vietos tikrai labai mazai... nebenorim gyvent kisenelese todel ir statom nama ax.gif name dabar bus apie 20.tai tikiuosi bus pakankamai dabar vietos ax.gif kur gyvenam siuo metu tai virtuve apie 15-gana patogu,vietos tikrai ne per daug g.gif
Atsakyti
taip mažuose butuose tenka dar ir stalą su kėdėm padėti, nes kitaip nėra galimybės. gal ir tiesa, kad dėl uždarumo tos virtuvės tokios ankštos atrodo
Atsakyti
Man taip pat atrodo, kad apie 10 kv.m. virtuves turetu pakakti. Tik labai noreciau, kad virtuvej, virs darbastalio butu langas ax.gif
Atsakyti