QUOTE(sillwio @ 2007 08 16, 20:46)
Tiesą sakant nieko gero. Būtų išgirsti, kodėl fotografavai tokius objektus, t.y. ką norėjai parodyt ir kas tavo manymu tau pavyko, o kas ne.
aš fotografuoju ta kas man gražu. bent jau tos nuotraukos tokios. na gal tai ir nėra pats puikiausias būdas fototgrafuot....
na... man tose rankose pavyko perdarymas, fonas prieš tai buvo žalsvas, norėjau jį padayt juodą padariau. bet kokybė gan prasta, pirštai, kaip minėjo, pakirpti.
rytas man pavykus, nors galo gėlės nelabai matosi... šiaip kai tą nuotrauką fotografavau, išvis, tiesą sakant, buvo vakaras ir saulė buvo kitoj pusėj... o blykstė padarė savo...
dar man pavykus gėlė, taip pat stengiaus, kad apačioj butų juoda, kad blykstė neūtų apšvietus apačios. tik gal geriau atrodytų apvertus aukštyn kojom....
kaspinas, man atrodo įdomi, šiap tai tikra tiesa, labai mirguliuoja... ir tik pirmą kartą ją "nutraukus" buvo dar įdomesnė, paskui įdomumas blėsta ir blėsta...
pusė meškino truputį ne per pusę... ir už to meškino ne kas....
tas kur ant stogo, iš arti labai šiurkštus atrodo, dabar jis pakirptas... ir šiaip kažkaip nenormaliai fokusavo... niekaip nepavyko sufokusuot kad viskas būtų lygu...
meškino ilgo šešėlio aš siekiau, ir jį pasiekiau. bet nepavyko padaryt, ka neeitų šešėlis nuo rankos.
tai va, šiaip aš turiu daug minčių, tik nemoku jų išreikšt... :>