Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

IEŠKOMAS 25 foto autorius, kad atsiimti prizą, oj t.y. kad paskelbti naują temą 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir klaidas pasakyt kurias pats/pati mato wub.gif
Atsakyti
Taigi, laukiam 25 foto autoriaus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikinu!
Atsakyti
Knyga vokiška, fotografuota su Nikon D80, reiškia Užuolaidos čia foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 08 16, 07:28)
Knyga vokiška, fotografuota su Nikon D80, reiškia Užuolaidos čia foto smile.gif

žinom, tik apsimetam, kad nežinom lotuliukas.gif o kol pati neprisipažino, niu negalima gi apkaltinti nugalėjimu blush2.gif nebent tik teismo būdu... lotuliukas.gif (nekreipkit dėmėsio į mano gerą nuotaiką, IŠSIMIEGOJAU) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prisiduodu. Mano nuotrauka su moterimi. Fotografuota Starbuckcse, moteris sedejo po beveik oranzine lempa. Protestu del baltos spalvos balanso nepriimu smile.gif
Fokusuoti reikejo rankiniu rezimu, bet negalejau, nes neturejau laiko daug. Nesijauciau jaukiai fotografuodama ja is 2 metru atstumo (apsimetinejau, kad pyskinu savo sunu). O moteris mane pakerejo savo grazumu. Tokia vidine ramybe is jos sklido.

Tema siai savaitei: Naktinis miestas/kaimas. Daryti galima, ka nori.Bet... Prasau po nuotrauka surasyti jos parametrus (bent jau diafragma ir islaikyma) bei kas buvo daryta PS (ar kita programa)!!!!!

Begu dirbti.Rytoj turiu viena dokumenta banko valdybai pristatineti...
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 16, 09:10)

sveikinu Užuolaida 4u.gif . O vakarykštė nuotrauka 10 val. vakaro (jau kaip ir po balsavimo blush2.gif ) temai tiks?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Va peržiūrėjau ND nuotraukas, na aiškiai nelabai ir būčiau turėjus už ką balsuot, buč balsavus už 25 nuotrauką, kuri kaip supratau ir laimėjo..

ai, rašiau rašiau komentarą jūsų diskusijų tema, bet dabar tiek to.. savikritika kartais geras dalykas wink.gif tą pamoką jau išmokau kitur biggrin.gif (omnitel.foto.binaries. zoom, labas wink.gif )

Tai kokia nauja tema? ax.gif

Vakar užsiėmiau panning'u, va keli rezultatai su skirtingoms judančiom priemonėm smile.gif

1. per lėta priemonė smile.gif vėjas silpnokas buvo..

user posted image

2. gana greita priemonė biggrin.gif

user posted image

3. vidutinio greitumo priemonė biggrin.gif oi reikėjo dešnės daugiau nukirpt, bet jau tiek to..

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 16, 09:10)
Labas rytas 4u.gif

Tema siai savaitei: Naktinis miestas/kaimas. Daryti galima, ka nori.Bet... Prasau po nuotrauka surasyti jos parametrus (bent jau diafragma ir islaikyma) bei kas buvo daryta PS (ar kita programa)!!!!!

Laukiau šios temos ax.gif beje, kai mano automobilio nuotrauka taip gana arti nugalėjimo buvo, tai jei būč laimėjus, būčiau davus šią temą 4u.gif valio, yra ką mokytis clap.gif
Atsakyti
oi, ir dar žiūriu tamsokos tos nuotraukos, nu dzin, nebetaisysiu, tik noriu komentarų ar gavosi man bent kiek pannint.
Dar norėjau pasidžiaug biški, užvakar pasidariau daug nuotraukų, dariau Procentre, savanorių prosp., tai visos gavosi labai liux, spalvos ir šviesumas lygiai toks kokį ir matau kompe, tai vadinasi, ten kur dariausi kitur, tai laboratorijos nesąmones daro, o ne mano ekranas nesukalibruotas.. pasidarė lengviau, nes jau galvojau tikrąsias spalvas ir tamsumą sužinosiu tik padarius nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Turiu naktinę fotkę, ale ji truputį anksčiau daryta. Noriu kritikos.
user posted image
Išlaikymas 30 s,
ISO 800

Pati matau, kad dangus kažkoks šiukšlinas. Su PS nieko nedaryta (neturiu aš jo), tik apkirpta.
Atsakyti
Aš nemoku tamsoje daryti foto schmoll.gif . Nors yra pas mane naktinis režimas, su juo nuotraukos gaunasi išplaukusios. Jei pasidarau auto, atrodo, kad fotkinau dieną unsure.gif . O jei nusistatau rankinį, kad ir ISQ800, nieko nesimato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 08 16, 12:23)

Pati matau, kad dangus kažkoks šiukšlinas. Su PS nieko nedaryta (neturiu aš jo), tik apkirpta.

man ne dangus šiukšlinas krenta į akis, o ta ryškiai geltona spalva unsure.gif Reikėtų baltos spalvos balansą nusistatyti rankiniu būdų fotografuojant.

QUOTE(Elina @ 2007 08 16, 13:07)
Aš nemoku tamsoje daryti foto schmoll.gif . Nors yra pas mane naktinis režimas, su juo nuotraukos gaunasi išplaukusios. Jei pasidarau auto, atrodo, kad fotkinau dieną unsure.gif . O jei nusistatau rankinį, kad ir ISQ800, nieko nesimato verysad.gif

jos ir bus išplaukusios, jei nepadėsi fotoaparato ant trikojo
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 08 16, 13:07)

Darai diiiidelį išlaikymą ir fotiką statai ant ko nors nejudančio.
Aš vieną beveik naktį (nu 4 val ryto) turėjau daug laisvo laiko laukdama, kol susirinks kompanija žvejoti, tai eksperimentavau.

O ND bus baisiai sunku atlikti. Paryčiais atsikelti praktiškai neįmanoma užduotis, o naktį bastytis bijau. Jei pavyks įtraukti vyrą (o reiškia, reik pasiimti ir vaikus, nes nėr kur palikti), tada gal...
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 08 16, 13:12)
man ne dangus šiukšlinas krenta į akis, o ta ryškiai geltona spalva  unsure.gif  Reikėtų baltos spalvos balansą nusistatyti rankiniu būdų fotografuojant.
jos ir bus išplaukusios, jei nepadėsi fotoaparato ant trikojo

Aaaa. Aš kažkaip galvojau, kad būtent naktinei nuotraukai tinka ta spalva.
Reiks bandyti kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 16 rugpjūčio 2007 - 12:14