Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(peppi @ 2007 08 29, 12:32)
ten toks margas meksikietiskas apdaras smile.gif
su situo zmogumi as gyvenu beje biggrin.gif

peppi ir nebaisu,kai naktį taip prieina ir klausia "AR NEMIEGIIII?" (turi skambėt taip baisiai, kaip foto yra) smile.gif jau kudroj ja pastebėjau ir pagalvojau - idomi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 08 29, 12:46)
peppi ir nebaisu,kai naktį taip prieina ir klausia "AR NEMIEGIIII?" (turi skambėt taip baisiai, kaip foto yra) smile.gif jau kudroj ja pastebėjau ir pagalvojau - idomi  4u.gif

biggrin.gif jis pas mane pankas smile.gif daro daug baisiu dalyku biggrin.gif
beje naujame zurnalo "urbanation" numeryje rasoma kas yra pankas ir apie pepe irgi raso, kaip pirstu i aki zodziu biggrin.gif

mes gi buvome Be2gether festivalyje tai pasidalinsiu ispudziais mirksiukas.gif
http://s149.photobuc...ija_photos/B2G/

kai kur makaloshe, mazai ejau prie pat scenos o zumo neturiu ale manau yra keli idomesni kadrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 29 rugpjūčio 2007 - 12:56
Aš irgi noriu prisidėti prie jūsų, mėgėjos ir profesionalės mirksiukas.gif Fotografuoti pradėjau tik neseniai, kai nusipirkom Panasonic Lumix FZ-50. Norėčiau parodyt ką nors, bet nemoku įkelt, nedažnai prireikia 4u.gif Tai gal kuri sutiktumėt į AŽ brūkštelt, kaip tą padaryt, ar tą foto reik mažint, ar ne. Ačiū labai.
Atsakyti
biggrin.gif festivalis linksmas buvo biggrin.gif as vien der morcheeba vaziavus buciau biggrin.gif ale ziuriu is dr.green pasidainavimo daugiausia nuotrauku hihihi.gif

pupeliuk, o tu su PS? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 29 rugpjūčio 2007 - 14:03
Valanda ir dejavu, gal gali aiškiau man paaiškinti, ką turi galvoje po žodžiu "kreiva" mano foto g.gif aš durnas padaras ir taip žiūriu, ir taip.. ir tikrai nematau kažko tokio jau kreivo... tiesiog išaiškinkite detaliau, jei nesunku wub.gif
Atsakyti
sveiki...

paskutine atostogu dieną mano fotoaparatas gavo gurgsni sulciu sad.gif po poros valandu nebeveike fotografavimo mygtukas.. sufokusuoja vaizda, bet neiamzina. sendie nuveziau i Fuji centra... verysad.gif verysad.gif verysad.gif paeme- trim savaitem (po atostogu zmones uzverte sugadintais fotikais ) doh.gif verysad.gif verysad.gif ir dar sake pinigeliu nemazai paims unsure.gif

Ech, kaip teks istvert 3 sav be mylimo zaisliuko ir namu darbu.. o islaidas teks pliusuot prie atostogu..

tai tokios tokeles pas man, begu dar nubalsuot..

Atsakyti
Prabalsavau.
tik komentaru si karta nerasiau. nepatogus sitas kompas, o mano kompa zaibas susprogdino.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 29, 14:47)
biggrin.gif festivalis linksmas buvo biggrin.gif as vien der morcheeba vaziavus buciau biggrin.gif ale ziuriu is dr.green pasidainavimo daugiausia nuotrauku hihihi.gif

pupeliuk, o tu su PS? g.gif

taip su PS, reikia kitaip?darysiu kitaip jei reikia smile.gif bele išmokčiau kaip biggrin.gif
Atsakyti
Zinot norejau pasakyti kad labai vertinu visas kritikas.. atveria akis konkreciai. blink.gif
Draugai ir artimieji nesiima kritikuoti rolleyes.gif

Dekui visiems wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 29, 18:50)
taip su PS, reikia kitaip?darysiu kitaip jei reikia smile.gif bele išmokčiau kaip biggrin.gif

ne, su PS gerai, nezinau ar kitur sitas veikia - pasirenki tekstini toolsa, vieta, kur rasysi ir spaudi ALT + 0169 biggrin.gif ir jokiu pribumbasu nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki fotografai,

ale tai kas sios savaites ND penkiatukininkas? g.gif kiek skaiciau, nemaciau, kad butumet pamineje, ar praleidau? nes idomu, kokia nauja ND tema bus, nes naktinio fotografavimo bent jau tikrai nebebus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 08 29, 16:33)
Valanda ir dejavu, gal gali aiškiau man paaiškinti, ką turi galvoje po žodžiu "kreiva" mano foto  g.gif aš durnas padaras ir taip žiūriu, ir taip.. ir tikrai nematau kažko tokio jau kreivo... tiesiog išaiškinkite detaliau, jei nesunku  wub.gif

Nuotrauka labai super thumbup.gif del pasvyrimo, tai cia tokia gaunas optine apgaule, buna tokiu foto, o dar dazniau piesiniu smile.gif esme tame, kad desinej pusej pasvire visi trys kryziai, tada smegenims duodamas signalas, gal kazkas negerai smile.gif be to bendras horizonto pasvyrimas yra i kaire puse, tai dar labiau sustiprina ispudi ax.gif
Atsakyti