Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(Stebukle @ 2007 08 28, 20:08)
i kuriuos eisi? tik neik i pradinuku mirksiukas.gif nes ten moko "kaip isijungti fotika".

del lapkricio turesiu omeny cool.gif

Uzsirasiau i bendrus ir portretus. Panarsiau nete ir radau, kad pirmus ves sporto fotografas (dirbantis vienam zurnalui). Ai, ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 08 28, 08:22)
C-girl, lb grazhiai suneli nufotografavai flirt.gif

Aciukas wub.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 08 28, 16:45)
Sveiki,
Perzvelgus musu saraselyje,uzmaciau,kad turiu klausima C-girl del Sigmos objektyvo[ 17-70/2.8-4.5DC].Ar tenkina jis tave?Nes butent pastaraji man patare ysigyt [pradziai] kartu su bodziu. Labai lauksiu atsiliepimu.

Nepalyginamai geresnis pasirinkimas nei kitinis canon'o 18-55mm mirksiukas.gif Pastarasis baigia uzdulketi biggrin.gif
Patenkinta as savuoju sigma 17-70, tik galetu buti f2.8, o ne f2.8-4.5 biggrin.gif Gana "sharp" yra. Paskutine nuotrauka su mano berniuku (jei matei) su sigma fotografuota. Placiajam gele iskreipia vaizda truputi, kuris gali buti pataisomas su PS. Bet retai platuji kampa tenaudoju, tai man tinka.
Siaip esu patenkinta thumbup.gif
Bet gimtadieniui artejant suku galva kokio dar noreti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, koki tai visi vangūs su balsavimu..

Turiu klausimą, kaip uždėti copyrightinį parašą ant nuotraukos? yra Digimarc plugin'as bet na niekaip nesuprantu kaip juo naudotis, bandžiau per help, bet vis tiek likau nesupratus. Pvz. norėčiau ranka rašytą vardą dėt, na kaip įsivaizduoju skenuot reiktų ir pan.. gal galit kas pamokyt? 4u.gif mačiau Peppi labai gražius deda 4u.gif kaip darai?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 29, 00:45)
Bet gimtadieniui artejant suku galva kokio dar noreti biggrin.gif

As vyrui jau sarasa sudariau lotuliukas.gif

Bite Maja, tavo peizazai nuostabus. Ypac pats paskutinis thumbup.gif

Californiagirl, portretukas mielas,bet ir as erdves noreciau. Del kudros geriau nieko nesakysiu, nes mano nuomone zinai lotuliukas.gif

Tiesas, paziurejau, kad Vilniuje fotokursai 500 Lt kainuoja. Ar pabludo zmones? blink.gif Nesuprantu, uz ka tokius pinigus plesia.
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Noriu paprasyti jusu kad paaiskintumete kaip CorelDraw programa iskirpti is nuotraukos tam tikra paveiksliuka kad ir sitoje nuotraukoje esancia lelija http://www.waterplan...cea_albida1.jpg

Nes man daznai prireikia kazkokio objekto juodam ar baltam fone ir as nemoku kokybiskai jos iskarpyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 29, 11:33)
Sveikos mergaites,

Noriu paprasyti jusu kad paaiskintumete kaip CorelDraw programa iskirpti is nuotraukos tam tikra paveiksliuka kad ir sitoje nuotraukoje esancia lelija http://www.waterplan...cea_albida1.jpg

Nes man daznai prireikia kazkokio objekto juodam ar baltam fone ir as nemoku kokybiskai jos iskarpyti  doh.gif

manau, kad daugiau apie tai rastum tokiose temose kaip *shi*
Atsakyti
aciukas...SM didelis ir net nezinojau kad toks forumas yra 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, matau pavelavau su namu darbais... verysad.gif
savaitgali padariau nuotrauka, kuri tiktu pagal tema, na tuomet ikelsiu bent jau cia, ji tokia baisuokliska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 08 29, 12:03)
Sveiki, matau pavelavau su namu darbais... verysad.gif
savaitgali padariau nuotrauka, kuri tiktu pagal tema, na tuomet ikelsiu bent jau cia, ji tokia baisuokliska biggrin.gif

Peppi, tai kur gi tavo baisuokliska nuotrauka smile.gif
Atsakyti
va sitokia norejau ideti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 08 29, 12:52)
va sitokia norejau ideti biggrin.gif
user posted image

niu man ji visai nebaisuokliska lotuliukas.gif o linksma/juokinga greiciau smile.gif
o kas ten tarp zvakes ir vyro veido?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 29 rugpjūčio 2007 - 12:08
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 29, 11:58)
niu man ji visai nebaisuokliska  lotuliukas.gif  o linksma/juokinga greiciau smile.gif
o kas ten tarp zvakes ir vyro veido?

ten toks margas meksikietiskas apdaras smile.gif
su situo zmogumi as gyvenu beje biggrin.gif
Atsakyti