Gal kas galėtų patarti?
Turiu Nikon D70
Niekaip neišeina geros nuotraukos kambaryje, kai trūksta apšvietimo.
Tad nutariau, kad man reikia papildomo blico nusipirkau...
bet situacija neišsisprendė, dabar turiu apšviestą pirmą planą, bet aiškios ryškios nuotraukos vistiek neturiu.
Gal man reikia kito objektyvo (turiu tik tą kuris buvo prie fotiko)?
Jei taip, tai kokio?
Sveiki,
Perzvelgus musu saraselyje,uzmaciau,kad turiu klausima C-girl del Sigmos objektyvo[ 17-70/2.8-4.5DC].Ar tenkina jis tave?Nes butent pastaraji man patare ysigyt [pradziai] kartu su bodziu. Labai lauksiu atsiliepimu.
Perzvelgus musu saraselyje,uzmaciau,kad turiu klausima C-girl del Sigmos objektyvo[ 17-70/2.8-4.5DC].Ar tenkina jis tave?Nes butent pastaraji man patare ysigyt [pradziai] kartu su bodziu. Labai lauksiu atsiliepimu.
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 28, 15:32)
sia vasara buvo uzejusi manija fotografuoti tulpes... noreciau suzinoti Jusu nuomone, ar jos ko nors vertos, tokios tulpiu nuotraukos....
jeigu kam bus idomu pasiziureti daugiau darytu mano foto (kaip dabar suprantu laaaabai jau megejisku tai galit paziureti cia http://www.blogas.lt/dianazak
Papildyta:
gal is lovos ne ta koja islipai
jeigu kam bus idomu pasiziureti daugiau darytu mano foto (kaip dabar suprantu laaaabai jau megejisku tai galit paziureti cia http://www.blogas.lt/dianazak
Papildyta:
gal is lovos ne ta koja islipai
Man gražu, tik spalvos kai kur toks jausmas kad nukoreguotos, nors gan gražiai vat čia kažkas panašaus į kitokį gėlių fotografavimą, o ne tiesiog bukas gelės macro
Sansara, aš lygiai taip apt esu nepatenkinta savim, o tiek minčių ir idėjų turėjau.. žodžiu noriu geriau, o gavosi kaip visad šiuo metu esu truputi praradusi džiaugsmą fotografuoti, jaučiu tai atėjo su bendru buitinės rutinos rūpesčių ir darbų nuovargiu o dar Užuolaida ironiškai juokiasi iš manęs, kad svarbiausia esu savim patenkinta kur ten būsiu patenkinta, reikia bent su jumoru į savo apgailėtiną situaciją žvelgt, tada nebus taip graudu ir vaiko šimtas metų nefotkinau, nors ir ropoja ir sėdi ir jau galiu kažką įdomiau gaut.. laukiu objektyvo penkiasdešimtinio, gal vėl atsiras tas džiaugsmas fotografuot
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 16:49)
Sansara, aš lygiai taip apt esu nepatenkinta savim, o tiek minčių ir idėjų turėjau.. žodžiu noriu geriau, o gavosi kaip visad
būna ir man tokių periodų. o dėl buities nuovargio, paguost negaliu... jis tik gilės, jausi vis didesnę beprasmybę sėdėt namuose. vis labiau tau įgrys eiliniai pasivaikščiojimai su zuikiu, tos pačios procedūros, košės virimai rytais, maudymai vakarais... nes visas taps rutina, net ir jie išgyvenu dabar būtent tokią stadiją. anksčiau maniau, kad iki 3 m laisvai su vaiku išbūsiu, dabar matau - nebent surišta su tramdomaisiais... dar prieš porą mėn džiaugiausi laisve, kad nereik darban,o dabar suprantu - kad nukvakt galima nuo kasdienybės todėl dabar mane palaiko mintis, kad nuo pavasario eisiu darban pusę dienos
jei ne fotografavimas - nebežinau, kaukčiau namie
dar tiesa, teises pradėjau laikytis
drumbacele, man labiausiai nepatiko 4ta. ten nieko ypatingo visai. pieva vos ne. kitos žiūrisi, kai kurios labiau, kai kurios mažiau, bet pagirt norisi nes man gėlių niekaip neišeina gražiai nutraukt man sudėtingiau nei tamsoj ką paveiksluot
QUOTE(Sansara @ 2007 08 28, 17:59)
būna ir man tokių periodų. o dėl buities nuovargio, paguost negaliu... jis tik gilės, jausi vis didesnę beprasmybę sėdėt namuose...
tikrai paguodei nieko, tikiuosi praeis
Tiesa, turėjau minčių eit į fotografavimo kursus (dar neradus šio skyrelio), kaip čia madinga tapo bet deja deja su vaiku neišeina, nes vyras kasdien nuo aštuonių iki aštuonių dirba
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 19:16)
tikrai paguodei nieko, tikiuosi praeis
Tiesa, turėjau minčių eit į fotografavimo kursus (dar neradus šio skyrelio), kaip čia madinga tapo bet deja deja su vaiku neišeina, nes vyras kasdien nuo aštuonių iki aštuonių dirba
Pupeliuk, tie kursai tau nieko naujo neduos.viskas siame skyrelyje. tik gal ... ten tave su tavo fotiku labiau supazindins.
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 28, 15:32)
sia vasara buvo uzejusi manija fotografuoti tulpes... noreciau suzinoti Jusu nuomone, ar jos ko nors vertos, tokios tulpiu nuotraukos....
1. Priekyje nesufokusuoti žiedlapiai kliūna. Kas su spalvom daryta?
2. nekomentuosiu
3. Panašu į popierinę gėlę. Dar reiktų iki galo sutvarkyti juodą foną, kad nesimatytų šviesesnių vietų, padidinti kontrastą, pašarpinti ir daugiau vietos nuo kairiojo krašto, kelis mm.
4. gražios spalvos, kompoziciškai netvarkinga
5. Norėtus labiau palieto fono ir be trečios, tos trumpiausios, tulpės.
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 18:16)
kad manau, tu jau daugiau žinai nei tuose kursuose pasakytų
QUOTE(Stebukle @ 2007 08 28, 18:36)
Pupeliuk, tie kursai tau nieko naujo neduos.viskas siame skyrelyje. tik gal ... ten tave su tavo fotiku labiau supazindins.
p.s. o uz kiek 50 perki, kad lauki?
p.s. o uz kiek 50 perki, kad lauki?
http://www.bhphotovi...ikkor_50mm.html Turint galvoj dolerio kursą, tai visai pigiai draugai siunčia, tai dar ir muitas nekainuoja
O dėl kursų tai galvojau eit kokius Tado Šarūno, ten biški ir su menine fotografijos puse supažindina kiek esu girdėjus, bet jau tiek to, radau skyrelį čia, dar su laiku negaliu, tai net nebemąstau
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 19:49)
http://www.bhphotovi...ikkor_50mm.html Turint galvoj dolerio kursą, tai visai pigiai draugai siunčia, tai dar ir muitas nekainuoja
O dėl kursų tai galvojau eit kokius Tado Šarūno, ten biški ir su menine fotografijos puse supažindina kiek esu girdėjus, bet jau tiek to, radau skyrelį čia, dar su laiku negaliu, tai net nebemąstau
geras tikrai pigiai tik jauciu ilgai siunciasi....
situ negirdejus kursu as viena karta su dukryte variau i kursus, nes nebuvo kam ziuret, o buvo portreto pamoka tai nusivedziau modeli savo visi liko patenkinti
Siaip.. galetume padaryt Vilniuj susitikima kokiam vingyje ar dar kur pamokintume vieni kitus ne tik virtualiai nes tikrai gyvai, daugiau ismoksti
Pupeliuk, nosi aukstyn. Tokia jau mamos dalia. Jau 3 metus patirties turiu Tavo bent vyras namo pareina.
Pati eisiu i fotografijos kursus. Norisi "gyvai" su bendraminciais pabendrauti, studijoje pafotografuoti. Ziuresim,kas is to iseis. Nors vyras skeptiskai nusiteikes.
Stebukle, mielai susitikciau. Tik lapkricio men.
Pati eisiu i fotografijos kursus. Norisi "gyvai" su bendraminciais pabendrauti, studijoje pafotografuoti. Ziuresim,kas is to iseis. Nors vyras skeptiskai nusiteikes.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 28, 20:47)
Pupeliuk, nosi aukstyn. Tokia jau mamos dalia. Jau 3 metus patirties turiu Tavo bent vyras namo pareina.
i kuriuos eisi? tik neik i pradinuku nes ten moko "kaip isijungti fotika".
del lapkricio turesiu omeny