Sveiki,
Seniai buvau prisijungus, nes atostogavom, lb atsilikau nuo jusu
Bites Majos atostogines foto pribloshke grozhiu
O Vyshniukas avatare kaip visada zhavingas
C-girl, lb grazhiai suneli nufotografavai
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 09:18)
Dėl mėnulio išdegimo, gal čia gelbėtų koks ND gradual filtras? Tada dangus kiek patamsėtų..
nuo išlaikymo priklauso - kuo trumpesnis, tuo aiškesnis mėnulis, bet tuo tamsesnė aplinka, pvz. vakar iš balkono:
1. Exposure time: 0.167 s (1/6)
Aperture: f/3.5, f/8
2. Exposure time: 0.0025 s (1/400)
Aperture: f/6.3
bite maja, gražios nuotraukėlės, ypač trečioji, jei tik saulės spinduliai būtų ryškesni, būtų superinė
sikart ir man neiseina sudalyvauti...tu paciu miesto vaizdu nesinori, o iseit vakare neisejo niekur..bandziau kiemely pafotkint bet nuobodzios gavosi...tai geriau nedalyvausiu..
del menulio...matyt mano fotikas per prastas kad taip graziai ji nupiesti kai daug pritraukiu jis praranda savo spalva, gaunasi pilkas, nebelieka to tokio auksinio rusvo atspalvio...
bitemaja kalnai
o cia naktine dar mano atstogu foto
Exposure Time = 1"
F Number = F2.8
del menulio...matyt mano fotikas per prastas kad taip graziai ji nupiesti kai daug pritraukiu jis praranda savo spalva, gaunasi pilkas, nebelieka to tokio auksinio rusvo atspalvio...
bitemaja kalnai
o cia naktine dar mano atstogu foto
Exposure Time = 1"
F Number = F2.8
QUOTE(dejavu @ 2007 08 28, 09:44)
nuo išlaikymo priklauso - kuo trumpesnis, tuo aiškesnis mėnulis, bet tuo tamsesnė aplinka, pvz. vakar iš balkono:
na tiek tai žinau, bet tarkim jei norima, kad matytųsi ir mėnulis gražiai, ir detalės žemėje, o ne vie mėnulis, tai tada tenka ekspoziciją ilgint, automatiškai išdega mėnulis, trumpini ekspoziciją - mėnulis gerai, o visa kita nesimato, apie tai kalbėjau.. o tam turbūt gelbėtų dangaus užtamsinimas, čia aš teoriškai mąstau
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 10:20)
na tiek tai žinau, bet tarkim jei norima, kad matytųsi ir mėnulis gražiai, ir detalės žemėje, o ne vie mėnulis, tai tada tenka ekspoziciją ilgint, automatiškai išdega mėnulis, trumpini ekspoziciją - mėnulis gerai, o visa kita nesimato, apie tai kalbėjau.. o tam turbūt gelbėtų dangaus užtamsinimas, čia aš teoriškai mąstau
kiek žinau tokiais atvejais jungia du kadrus, atskirai mėnulį ir atskirai visas kitas detales.
QUOTE(sidra @ 2007 08 28, 00:25)
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 28, 08:39)
Bite maja, super Neturiu ka pridurti, tiesiog labai labai grazu. Man peizazai sunkiausia fotografuoti todel tavieji man tobuli
Gal tik sioje PS kiek apdirbta per daug debesys kaip nupiesti atrodo O gal klystu...
Gal tik sioje PS kiek apdirbta per daug debesys kaip nupiesti atrodo O gal klystu...
taip kažkodėl nusifotkino na, dar ir PS šiek tiek savo padarė
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 09:18)
Oooo, Bitemaja nugi grožis, ką aš galiu pasakyt
QUOTE(*Nendria* @ 2007 08 28, 09:22)
Bites Majos atostogines foto pribloshke grozhiu
QUOTE(dejavu @ 2007 08 28, 09:44)
bite maja, gražios nuotraukėlės, ypač trečioji, jei tik saulės spinduliai būtų ryškesni, būtų superinė
natūroj taip ir buvo. tik nufotkinus tas efektas dingo
dėkui visoms už komplimentus
QUOTE(dejavu @ 2007 08 28, 10:24)
kiek žinau tokiais atvejais jungia du kadrus, atskirai mėnulį ir atskirai visas kitas detales.
a va matai kaip na gal ir protinga o tiesa, norėjau paklausti, PS perklojami kadrai su "Merge", ar kaip?
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 10:37)
a va matai kaip na gal ir protinga o tiesa, norėjau paklausti, PS perklojami kadrai su "Merge", ar kaip?
merge daromas su layeriais, jei yra keli layeriai, tada spaudi desini klavisa ir pasirenki, "merge visible", ar kazkas labai panasaus, tada is matomu laveriu sukuria vienas. siaip ten pasizaist reikia, dideliu PS zinojimu tokie veiksmai nereikalauja.
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 10:37)
galima ir HDR pabandyt
QUOTE(latoya @ 2007 08 28, 10:17)
o kur cia atostogavai? idomios formos nuotraukoj
sia vasara buvo uzejusi manija fotografuoti tulpes... noreciau suzinoti Jusu nuomone, ar jos ko nors vertos, tokios tulpiu nuotraukos....
jeigu kam bus idomu pasiziureti daugiau darytu mano foto (kaip dabar suprantu laaaabai jau megejisku tai galit paziureti cia http://www.blogas.lt/dianazak
Papildyta:
gal is lovos ne ta koja islipai
jeigu kam bus idomu pasiziureti daugiau darytu mano foto (kaip dabar suprantu laaaabai jau megejisku tai galit paziureti cia http://www.blogas.lt/dianazak
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 08 28, 13:56)
man su ND dar taip prastai nebuvo nei karto na reportažas tik prasčiau tebuvo, nes net bandymų ten nebuvo nėra nei vieno kadro patenkinančio mane. ir atrodo kažką dariau ir atrodo bandžiau, ale likau prie suskilusios geldos vis vieną...
gal is lovos ne ta koja islipai