Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

Sveiki,

Seniai buvau prisijungus, nes atostogavom, lb atsilikau nuo jusu ax.gif

Bites Majos atostogines foto pribloshke grozhiu wub.gif thumbup.gif
O Vyshniukas avatare kaip visada zhavingas heart.gif
C-girl, lb grazhiai suneli nufotografavai flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 28 rugpjūčio 2007 - 08:25
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 09:18)

Dėl mėnulio išdegimo, gal čia gelbėtų koks ND gradual filtras? Tada dangus kiek patamsėtų..

nuo išlaikymo priklauso - kuo trumpesnis, tuo aiškesnis mėnulis, bet tuo tamsesnė aplinka, pvz. vakar iš balkono:

1. Exposure time: 0.167 s (1/6)
Aperture: f/3.5, f/8
user posted image user posted image

2. Exposure time: 0.0025 s (1/400)
Aperture: f/6.3
user posted image

bite maja, gražios nuotraukėlės, ypač trečioji, jei tik saulės spinduliai būtų ryškesni, būtų superinė mirksiukas.gif
Atsakyti
sikart ir man neiseina sudalyvauti...tu paciu miesto vaizdu nesinori, o iseit vakare neisejo niekur..bandziau kiemely pafotkint bet nuobodzios gavosi...tai geriau nedalyvausiu..

del menulio...matyt mano fotikas per prastas kad taip graziai ji nupiesti verysad.gif kai daug pritraukiu jis praranda savo spalva, gaunasi pilkas, nebelieka to tokio auksinio rusvo atspalvio...

bitemaja kalnai thumbup.gif wub.gif

o cia naktine dar mano atstogu foto
Exposure Time = 1"
F Number = F2.8
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 08 28, 09:44)
nuo išlaikymo priklauso - kuo trumpesnis, tuo aiškesnis mėnulis, bet tuo tamsesnė aplinka, pvz. vakar iš balkono:

na tiek tai žinau, bet tarkim jei norima, kad matytųsi ir mėnulis gražiai, ir detalės žemėje, o ne vie mėnulis, tai tada tenka ekspoziciją ilgint, automatiškai išdega mėnulis, trumpini ekspoziciją - mėnulis gerai, o visa kita nesimato, apie tai kalbėjau.. o tam turbūt gelbėtų dangaus užtamsinimas, čia aš teoriškai mąstau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 10:20)
na tiek tai žinau, bet tarkim jei norima, kad matytųsi ir mėnulis gražiai, ir detalės žemėje, o ne vie mėnulis, tai tada tenka ekspoziciją ilgint, automatiškai išdega mėnulis, trumpini ekspoziciją - mėnulis gerai, o visa kita nesimato, apie tai kalbėjau.. o tam turbūt gelbėtų dangaus užtamsinimas, čia aš teoriškai mąstau smile.gif

kiek žinau tokiais atvejais jungia du kadrus, atskirai mėnulį ir atskirai visas kitas detales.

Atsakyti
QUOTE(sidra @ 2007 08 28, 00:25)
Bitemaja..
vidurine net kvapa uzgniauzia  thumbup.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 08 28, 08:39)
Bite maja, super thumbup.gif  Neturiu ka pridurti, tiesiog labai labai grazu. Man peizazai sunkiausia fotografuoti todel tavieji man tobuli 4u.gif
Gal tik sioje PS kiek apdirbta per daug g.gif  debesys kaip nupiesti atrodo g.gif  O gal klystu...

taip kažkodėl nusifotkino g.gif na, dar ir PS šiek tiek savo padarė biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 09:18)
Oooo, Bitemaja thumbup.gif nugi grožis, ką aš galiu pasakyt  bigsmile.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 08 28, 09:22)
Bites Majos atostogines foto pribloshke grozhiu wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 08 28, 09:44)
bite maja, gražios nuotraukėlės, ypač trečioji, jei tik saulės spinduliai būtų ryškesni, būtų superinė  mirksiukas.gif

natūroj taip ir buvo. tik nufotkinus tas efektas dingo doh.gif

dėkui visoms už komplimentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 08 28, 10:24)
kiek žinau tokiais atvejais jungia du kadrus, atskirai mėnulį ir atskirai visas kitas detales.

a va matai kaip smile.gif na gal ir protinga g.gif o tiesa, norėjau paklausti, PS perklojami kadrai su "Merge", ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 10:37)
a va matai kaip smile.gif na gal ir protinga g.gif o tiesa, norėjau paklausti, PS perklojami kadrai su "Merge", ar kaip?

merge daromas su layeriais, jei yra keli layeriai, tada spaudi desini klavisa ir pasirenki, "merge visible", ar kazkas labai panasaus, tada is matomu laveriu sukuria vienas. siaip ten pasizaist reikia, dideliu PS zinojimu tokie veiksmai nereikalauja.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 28, 10:37)

galima ir HDR pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 08 28, 10:17)

o cia naktine dar mano atstogu foto
Exposure Time = 1"
F Number = F2.8
user posted image

o kur cia atostogavai? idomios formos nuotraukoj smile.gif
Atsakyti
man su ND dar taip prastai nebuvo nei karto blink.gif na reportažas tik prasčiau tebuvo, nes net bandymų ten nebuvo doh.gif nėra nei vieno kadro patenkinančio mane. ir atrodo kažką dariau ir atrodo bandžiau, ale likau prie suskilusios geldos vis vieną... doh.gif
Atsakyti
sia vasara buvo uzejusi manija fotografuoti tulpes... noreciau suzinoti Jusu nuomone, ar jos ko nors vertos, tokios tulpiu nuotraukos....
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

jeigu kam bus idomu pasiziureti daugiau darytu mano foto (kaip dabar suprantu laaaabai jau megejisku blush2.gif tai galit paziureti cia http://www.blogas.lt/dianazak

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 08 28, 13:56)
man su ND dar taip prastai nebuvo nei karto  blink.gif na reportažas tik prasčiau tebuvo, nes net bandymų ten nebuvo  doh.gif nėra nei vieno kadro patenkinančio mane. ir atrodo kažką dariau ir atrodo bandžiau, ale likau prie suskilusios geldos vis vieną...  doh.gif

gal is lovos ne ta koja islipai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 28 rugpjūčio 2007 - 14:35