Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(bite maja @ 2007 08 27, 19:00)
o anos nelabai?  biggrin.gif

ai aha anos irgi fainos smile.gif bet šitos kažkaip super super, pakeri bigsmile.gif

Stebukle, ND yra mėnulio portretas su visais nustatymais. bet jei fotkini ne jo portretą biggrin.gif tai išlaikymas irgi neturi būti ilgas, eksperimentuok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 27, 20:11)

Stebukle, ND yra mėnulio portretas su visais nustatymais. bet jei fotkini ne jo portretą biggrin.gif tai išlaikymas irgi neturi būti ilgas, eksperimentuok wink.gif

vakar 30 minuciu su naktiniais ir slepetem kieme praduvau, susalau ir negavau to rezultato, kurio norejau doh.gif
Atsakyti
Nu man irgi didziausia problema ta menuli nufotografuoti buvo.. visaip bandziau, gal koki dvidesimt kadru padariau .. gal priklauso nuo objektyvo? g.gif nes ir tamsiau ir sviesiau ir ilgiau ir trumpiau bandziau vis menulis buvo isdeges.. tai nusprendziau kad kitoks objektyvas turi but.. mano Canon EFS 18 - 55 mm

kazkas rase kad ti vienas is prasciausiu canono objektyvu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 08 27, 18:43)
prasau, pasakykit, kaip ufotografuot menuli, kad jis labai graziai visas matytusi ax.gif kokius nustatymus mazdaug daryt ax.gif nu niekaip nesigauna sad.gif

fotografuojant menuly turbut didziausia itaka turi objektyvas. Butent koks jo kontrastingumas. Niekada nemaniau, kad objektyvas glai tiek daug duoti, kol nuo sigmos neperejau ant L'kes. Dabar nespeju strazdaneliu ir apgameliu valyt, ko anksciau zymiai maziau budavo.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 27, 16:07)
ax.gif na as tik noriu priminti, kad ND dedamos tik sios savaites nuotraukos mirksiukas.gif

Sveiki fotografai,

na nesugebejau atlikti ND del temos, kadangi nakti vaikscioti baisu, o vyras taip ir "nepasirase" man kompanija palaikyti lotuliukas.gif

QUOTE(sidra @ 2007 08 27, 20:25)
kazkas rase kad ti vienas is prasciausiu canono objektyvu..  unsure.gif

ir man pradeda jau taip atrodyti g.gif

Bite maja tavo nuotraukeles superines, tos kurias antrasias ikelei
Californiagirl, tavo sunus tokiais tempais jei fotkinsi taps manekenais biggrin.gif nuotraukos labai grazios
Atsakyti
Na pabandziau as nufotkinti keliata naktiniu nuotraukeliu smile.gif Sunkiai man gaunasi 4u.gif
O kaip i namu darbus ikelti?
Atsakyti
šiek tiek kalnų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(sunnyday @ 2007 08 27, 23:32)
Na pabandziau as nufotkinti keliata naktiniu nuotraukeliu  smile.gif  Sunkiai man gaunasi  4u.gif
O kaip i namu darbus ikelti?

login - bitemaja
paswordas - bitemaja mirksiukas.gif
Atsakyti
oho bitele thumbup.gif kai pirmas nuotraukas idejai, taip ir zinojau, kad geriausius kadrus pasilikai veliau mums parodyti bigsmile.gif superiniai peizazai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 27, 23:48)
oho bitele thumbup.gif kai pirmas nuotraukas idejai, taip ir zinojau, kad geriausius kadrus pasilikai veliau mums parodyti bigsmile.gif superiniai peizazai rolleyes.gif

dėkui blush2.gif turiu dar savaitėlę atostogų, tai tikiuos, kad neatsibosiu su nuotraukom biggrin.gif
Atsakyti
Bitemaja..
vidurine net kvapa uzgniauzia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 26, 23:41)
Neturiu ko kritikuoti, tik giriu wub.gif labai labai wub.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 27, 10:56)
California, tavo vaikiukai kaip visada wub.gif super, ką čia ir bepridursi..

QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 27, 11:48)
Californiagirl, tavo vaiku portretukai nuostabus smile.gif aisku, jei nesikabineti prie smulkmenu kaip cia jau daugelis aptare, kad kazkuriam sone truksta erdves. Bet kaip jau minejau, cia tik smulkmena

QUOTE(CACIS @ 2007 08 27, 22:02)
Californiagirl, tavo sunus tokiais tempais jei fotkinsi taps manekenais biggrin.gif nuotraukos labai grazios

Na aciu visoms labai 4u.gif Jus cia giriat, bet i pelke idejus dar ir pora musmiriu gavau(tik nieks nepasake kodel) biggrin.gif
Del erdves trukumo, zinokit pradedu sutikti, todel kad norint remint prarasiu pakausio ir rankytes...Bet jau nepakeisiu nieko, kaip sakiau- taip nufotografavau, o kita sekunde vaikis jau pabeges buvo biggrin.gif

Bite maja, super thumbup.gif Neturiu ka pridurti, tiesiog labai labai grazu. Man peizazai sunkiausia fotografuoti todel tavieji man tobuli 4u.gif
Gal tik sioje PS kiek apdirbta per daug g.gif debesys kaip nupiesti atrodo g.gif O gal klystu...
user posted image
Atsakyti
Oooo, Bitemaja thumbup.gif nugi grožis, ką aš galiu pasakyt bigsmile.gif

o aš ir vėl neišėjau į miestą verysad.gif gaila... na bet ND neapleidau, kad ir su balkoniniais vaizdais lotuliukas.gif bent jau pažaidžiau su ekspozicijom, diafragmom, o mokytis tikrai buvo ko thumbup.gif

Dėl mėnulio išdegimo, gal čia gelbėtų koks ND gradual filtras? Tada dangus kiek patamsėtų..
Atsakyti