Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(Lauružė @ 2007 08 27, 09:42)
Oi, skubu pasitaisyti, zinoma prie trumpiausio zidinio nuotolio kreipiamas vaizdas...  doh.gif
O del sviesumo - tamsumo tai idejau ta spalvota nuotrauka kaip pavyzdi. Man atrodo stipriai per tamsi... verysad.gif  O ka patartumet, kokius nustatymus turejau pakeist?

šiaip, mano akiai, su nustatymais viskas gerai, nuotraukai trūksta kontrastingumo. Nuotrauka turi būt juodai balta o ne pilkai balta.
Atsakyti
Na ka vėl ND aš su savo įgrysusiu balkoniniu vaizdu lotuliukas.gif na bet man žaiuriai patiko dangaus spalvos, debesys, kurie keitesi akimirkomis.. tai pridariau milijona nuotrauku, ir viena ND įdėjau (juk aišku, kad ta nuotrauka mano, tai kam čia slėpt lotuliukas.gif )

Dar turiu vilčių išeit į Vilnių pafotkint šį vakar, jei vėl vyras nesupasuos.. dariau kaime pora, bet rezultatas netenkina, tai kol kas užteks tiek. O beje, visai gražių šį kart nuotraukų ND yra bigsmile.gif progresija kažkokia matosi smile.gif

Bitemaja sveika sugrįžus 4u.gif

California, tavo vaikiukai kaip visada wub.gif super, ką čia ir bepridursi..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 27, 11:56)
Na ka vėl ND aš su savo įgrysusiu balkoniniu vaizdu  lotuliukas.gif na bet man žaiuriai patiko dangaus spalvos, debesys, kurie keitesi akimirkomis.. tai pridariau milijona nuotrauku, ir viena ND įdėjau (juk aišku, kad ta nuotrauka mano, tai kam čia slėpt  lotuliukas.gif )

Pupeliuk, na ir vaizdas pas tave pro langa thumbup.gif baltai pavydziu ax.gif
ir linkiu, kad vakare nelytu wink.gif jeigu vaziuosi fotografuoti

Californiagirl, tavo vaiku portretukai nuostabus smile.gif aisku, jei nesikabineti prie smulkmenu kaip cia jau daugelis aptare, kad kazkuriam sone truksta erdves. Bet kaip jau minejau, cia tik smulkmena
Atsakyti
Noreciau ir as prisijngt prie naktiniu foto. ax.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOZZENA: 27 rugpjūčio 2007 - 13:09
QUOTE(BOZZENA @ 2007 08 27, 13:19)
Noreciau ir as prisijngt prie naktiniu foto. ax.gif

ax.gif na as tik noriu priminti, kad ND dedamos tik sios savaites nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 27, 17:07)
ax.gif na as tik noriu priminti, kad ND dedamos tik sios savaites nuotraukos mirksiukas.gif

Taip supratau, kad savaites tema naktines foto. Tad pas mane iamzinti vakariniai peizazai. Jei ne taip supratau - atsiprasau (uz siukslinima).
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2007 08 27, 16:44)
Taip supratau, kad savaites tema naktines foto. Tad pas mane iamzinti vakariniai peizazai. Jei ne taip supratau - atsiprasau (uz siukslinima).

viskas ok. čia galima dėt foto darytas ir anksčiau, o į ND katalogą kelti ir dalyvauti balsavime gali tik šios sav nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
dar įmetu porą nuotraukų iš atostogų unsure.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 08 27, 17:54)
dar įmetu porą nuotraukų iš atostogų  unsure.gif

šios labai bigsmile.gif
Atsakyti
prasau, pasakykit, kaip ufotografuot menuli, kad jis labai graziai visas matytusi ax.gif kokius nustatymus mazdaug daryt ax.gif nu niekaip nesigauna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 27, 18:23)
šios labai bigsmile.gif

o anos nelabai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2007 08 27, 16:44)

Ne ne. as galvojau cia i konkursa doh.gif cia as persiprasau 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 27, 17:23)
šios labai bigsmile.gif

drinks_cheers.gif pritariu, sitos labai - ypac pirmoji bigsmile.gif
Atsakyti