QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 24, 18:32)
ar galit man, dundukei , paaiskinti, kas tai per programa, kam ji skirta?
Gali pati pasiskaityti čia
QUOTE(Sea_ @ 2007 08 24, 19:06)
As nusipirkau canon 50mm 1.8 objektyva laukiu kol atsius. Brangiojo 1.4 neiperku, tai paskaitinejus reviews nusprendziau su situo pasimokyti
O cia mano naktiniai bandymai. Patarimai, pamokymai ir kritika laukiama
O cia mano naktiniai bandymai. Patarimai, pamokymai ir kritika laukiama
Ačiū Sveikinu su nauju pirkiniu Dėl naktinių nuotraukų, tai jos tikrai per tamsios. Žiūriu ISO iki 1600 užkeltas Žemink jį iki minimumo, statyk fotoaparata ant stovo, pasirink ne Tv, o M programa, ilgink išlaikymą ir bandyk bent as taip daryciau
QUOTE(sillwio @ 2007 08 24, 19:58)
Puiki nuotrauka Fonas būtų sterilesnis, galima ant žurnalo viršelio spaust. Aš Mamiya į rankas duot vaikui matyt neišdrįsčiau
Ačiū. Bijotum, kad vaikas nesusižalotų? Na taip, ji sveria jaučiu gerų pora kilų
QUOTE(babouziuke @ 2007 08 24, 20:07)
Sveiki, norėčiau profesionalų paprašyti kritikos šios foto atžvilgiu tiek iš technikos pusės, tiek ir kompozicijos:
"Tyla prieš audrą"
A jai priekaištų neturiu, nebent galvojau, kad vadens reikia kažkiek nukirpti, bet nukirpus negražiai žiūrisi. Tai noriu, kad man kas nors atvertų akis ir pasakytų kas negerai. Su nuotrauka niekas nedaryta išskyrus ištiesinimą.
Bučiau dėkinga.
"Tyla prieš audrą"
A jai priekaištų neturiu, nebent galvojau, kad vadens reikia kažkiek nukirpti, bet nukirpus negražiai žiūrisi. Tai noriu, kad man kas nors atvertų akis ir pasakytų kas negerai. Su nuotrauka niekas nedaryta išskyrus ištiesinimą.
Bučiau dėkinga.
Sillwio viską parašė - nieko nebepridursi. Techninė pusė tvarkoj, tik va kompozicija nelabai