Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 24, 14:47)
Idomu kokie turetu buti fotiko nustatymai, kad pagautum zaiba nakti..... Ar ir gireikia laikyti ant ilgo islaikymo?
Papildyta:

aklai tikrai nepagausi smile.gif na aišku įmanoma, bet sudėtinga. aš manau statai ilgą išlaikymą ir jo metu tikiesi kad pateks žaibas į kadrą. g.gif arba ant pilnai rankinio išlaikymo statai. pirmas paspaudimas atidaro išlaikymą, antras - uždaro. palauki kol sužaibuoja ir išjungi smile.gif aš čia filosofuoju, tikiuos bent į tą pusę. aš bent jau taip gaudyčiau

pupeliuk, vat vat. aš įvertinau distancinio privalumus thumbup.gif dabar visiems peršu, kaip daiktą bė kurio neįmanoma. aš tikrai manau, kad įmanoma, bet daug lengviau su juo... vien ką reiškia kad bendrose šeimos nuotraukose nelakstai pirmyn atgal, o ramiai nueini ir su šeima nusitrauki lotuliukas.gif aišku didžiausia vertė naktį pasijaučia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 24 rugpjūčio 2007 - 15:10
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 24, 15:47)
Idomu kokie turetu buti fotiko nustatymai, kad pagautum zaiba nakti..... Ar ir gireikia laikyti ant ilgo islaikymo?
Papildyta:

f 10, islaikymas 2,5 s
user posted image

Vyshnia, gali geriau. Mano akiai per daug numelinta, nupilkinta odele. Kazkaip salta nuotrauka. O su kokia diafragma darei nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 24, 16:11)
Vyshnia, gali geriau. Mano akiai per daug numelinta, nupilkinta odele. Kazkaip salta nuotrauka. O su kokia diafragma darei nuotrauka?

o man saltumas priduoda svarumo, kazkaip visai nesinori keisti sitos nuotraukos

p.s. www.orai.lt siandien vel prognozuoja zaibavima... Tai kas drasus ir nebijo rizikuoti gali pafotkinti.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 24 rugpjūčio 2007 - 15:21
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 24, 15:11)

oho, gerai pagavai zaiba oer 2 sekundes thumbup.gif

stengsiuos geriau pioneer.gif o diafragma 2.5 beroc. siaip tai pirmam nuotraukos variante nieko su spalvom nedaryta. nuotrauka tik sumazinta su fotolamos isduotu skriptu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 24 rugpjūčio 2007 - 15:30
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 24, 16:29)
stengsiuos geriau pioneer.gif o diafragma 2.5 beroc. siaip tai pirmam nuotraukos variante nieko su spalvom nedaryta. nuotrauka tik sumazinta su fotolamos isduotu skriptu g.gif

Turiu du klausimus:
1 - kokią to skripto versiją tu turi?
2 - nusipirkai Canon 5D? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 08 24, 16:10)
Turiu du klausimus:
1 - kokią to skripto versiją tu turi?
2 - nusipirkai Canon 5D?  ax.gif

1 - o kaip pasiziureti, kokia ta versija? g.gif
2 - ne, ne mano biggrin.gif as laukiu kol 40D iseis, o tada lauksiu savo gimtadienio bigsmile.gif

Dabar pagalvojau, kad tu turbut klausi kuri is tu dveiju, esanciu tinklapy g.gif
jei taip, tai pas mane Absolute Sharpening Web. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 24 rugpjūčio 2007 - 16:27
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 24, 17:14)
Dabar pagalvojau, kad tu turbut klausi kuri is tu dveiju, esanciu tinklapy g.gif
jei taip, tai pas mane Absolute Sharpening Web.  g.gif

Ne, turėjau mintyje kuria būtent versiją to Absolute Sharpening Web tu turi smile.gif

As gavau failą AbsoluteWeb124.jsx, reikia suprasti, kad tai 1.24 versija. O pas tave?
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 08 24, 16:36)
Ne, turėjau mintyje kuria būtent versiją to Absolute Sharpening Web tu turi smile.gif

As gavau failą AbsoluteWeb124.jsx, reikia suprasti, kad tai 1.24 versija. O pas tave?

ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 24, 17:41)

Jis ten savame puslapyje rašo:
You will now receive three scripts: ASW for CS2, ASW for CS and ASW for batch actions!

Tu juos gavai irgi gavai?
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 08 24, 16:54)
Jis ten savame puslapyje rašo:
You will now receive three scripts: ASW for CS2, ASW for CS and ASW for batch actions!

Tu juos gavai irgi gavai?

aha gavau irgi gavau smile.gif

tik nesuprantu, kaip tas batch veikia. isivaizdavau, kad jis veiks atsidarius sakykim 5 nuotraukas jis visas konvertuos. o ne - keicia tik paskutine ir be lenteles ismetimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 24, 18:05)
aha gavau irgi gavau smile.gif

tik nesuprantu, kaip tas batch veikia. isivaizdavau, kad jis veiks atsidarius sakykim 5 nuotraukas jis visas konvertuos. o ne - keicia tik paskutine ir be lenteles ismetimo g.gif

Na, as tų batch skriptu negavau, nes pirkau dar prieš gruodžio 1.

Gali man juos gal atsiųsti į edpublic@gmail.com?
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 08 24, 17:08)
Na, as tų batch skriptu negavau, nes pirkau dar prieš gruodžio 1.

Gali man juos gal atsiųsti į edpublic@gmail.com?

pasitikrink pasta wink.gif beje, kai issiaiskinsi, kaip tas batch veikia -turiu galvoj, jei veiks nuotrauku grupei, pamokinsi ir mane kaip smile.gif
Atsakyti