[quote=wyshnia,2007 08 24, 00:25]
Cacis, del manual baltos spalvos reguliavimo labai gerai buvo paaiškines bilekas, deja nepamenu kelintoj temoj
Žodžiu esmė tame, kad fotoaparatas visiškai tiksliai gali ir nepaskaiciuoti WB. tuo atveju naudojame custom WB. Vakare uždegus šviesą, kambary nufotografuok balto popieriaus lapa, kad jis butų per visą tavo nuotrauką. Eik į menu >custom WB ir pasirink ta nuotrauką. Tada pabandyk nufotografuoti bet ka ir palygink nufotografavus ta pati bet ka, tik WB nustačius atgal ant auto. Turėtų truputį paaiškėti
Ir taip, kiek žinau, pas Canonus tokio tinklelio nėra
[/quote]
Wyshnia, padariau kaip tu cia ir parasei, rezultatas mane labai pradziugino
, nes kambari jei ka fotkindavau tai pastoviai geltonos foto gaudavosi, o dabar kai pabandziau tas geltonumas dingo, tik foto gavosi jau daugiau i pilkaja puse, bet jau zymiai geriau
iskilo dar klausimu durnu del WB. Jus ta balta lapa prikisat pilnai prie objektyvo, ar uztenka tik to, kad objektyvas pilnai ji apimtu? ir ta balta lapa nukreipiat i kambario sviesa, ar tiesiog bunant patalpoj uztenka bet kurioje vietoje ta lapa nufotkinti ir viskas? na jei suprantamai parasiau, atsakykit prasau
Wyshnia, man tavo lialiaus foto su fotiku rankose nepakartojamas
galingai tas fotikas jo rankose atrodo
Dejavu, aš šarpinu su smart sharpen.
Sveiki visi naujai prisijungę
[/quote]
aciu, kad priimat