Drumbacele, tai ar išsiaiškinai kas ta AV programa? dėl WB, tai pas mane visada nustatyta ant auto, bet tenka ir su PS pakoreguoti. Tas tinklelis, kur pas tave uzsideda manau reikalingas tam, kad fotografuojant iškart tiesiai horizontaliai arba vertikaliai nufotografuotum - be jokių pasvyrimų, o ne kompozicijai apskaičiuoti
Cacis, del manual baltos spalvos reguliavimo labai gerai buvo paaiškines bilekas, deja nepamenu kelintoj temoj Žodžiu esmė tame, kad fotoaparatas visiškai tiksliai gali ir nepaskaiciuoti WB. tuo atveju naudojame custom WB. Vakare uždegus šviesą, kambary nufotografuok balto popieriaus lapa, kad jis butų per visą tavo nuotrauką. Eik į menu >custom WB ir pasirink ta nuotrauką. Tada pabandyk nufotografuoti bet ka ir palygink nufotografavus ta pati bet ka, tik WB nustačius atgal ant auto. Turėtų truputį paaiškėti Ir taip, kiek žinau, pas Canonus tokio tinklelio nėra
Dejavu, aš šarpinu su smart sharpen.
Sillwio, avatarą ''atsikeitei'' Sveikinu su pergale ir aciu už temos pratęsimą. Tik neatliksiu ND vėl - tą dalį nuo trikojo, kuri prie fotoaparato prisisuka kažkur ''sutvarkiau'' - neberandu.
Sveiki visi naujai prisijungę
Californiagirl, mums su MB labiau spalvotas variantas ir visai ta žaluma viršuj netrukdo. J/B variantas plokščias man
Biški padrikai aš čia - soris
''Spėkit, kuo būsiu užaugęs ''
Flash used: No
Focal length: 85.0mm (35mm equivalent: 418mm)
Exposure time: 0.0031 s (1/320)
Aperture: f/2.5
ISO equiv.: 400
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Wyshniuk, aciu Nemoku as neplokscios j/b padaryti
Tavo nuotraukyte butu be priekaistu, tik ar as jau paranojike del WB darausi...bet vaikiuko odyte turi pilko atspalvio(bent ant mano LCD taip matosi )
Tavo nuotraukyte butu be priekaistu, tik ar as jau paranojike del WB darausi...bet vaikiuko odyte turi pilko atspalvio(bent ant mano LCD taip matosi )
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 24, 01:25)
Drumbacele, tai ar išsiaiškinai kas ta AV programa?
nea
nea
nerealiai grazi nuotrauka
kaip jau kazkas yra pasakes, spausdinti ir kabinti ant sienos...
tik kaip tu nepabijojai duoti fotoaparato vaikui i rankas tai nezinau
Labas rytas
labai puiki nuotrauka mano akimis Sakyk, wyshnia, ar naudojai kokį papildomą apšvietimą?
Pastebėjau, kad pradedu skirti Canonu ir Nikonu darytas nuotraukas Arba man vaidenasi. Canonistų nuotraukos turi - nemoku paaiškint - tokio grynumo, gaivumo, skaidrumo (turbūt nusišneku) O nikonistų tai man atrodo šiltos, minkštos, sodrios, tarytum kokia sustabdyta kino juosta
Californiagirl, man tavo foto spalvotas variantas irgi geriau žiūrisi.
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 24, 00:25)
labai puiki nuotrauka mano akimis Sakyk, wyshnia, ar naudojai kokį papildomą apšvietimą?
Pastebėjau, kad pradedu skirti Canonu ir Nikonu darytas nuotraukas Arba man vaidenasi. Canonistų nuotraukos turi - nemoku paaiškint - tokio grynumo, gaivumo, skaidrumo (turbūt nusišneku) O nikonistų tai man atrodo šiltos, minkštos, sodrios, tarytum kokia sustabdyta kino juosta
Californiagirl, man tavo foto spalvotas variantas irgi geriau žiūrisi.
Labas rytas
man irgi taip atrodo
O taviškė spalvota labai To žalio net nepastebėjau kol neparašei O j/b tai nea Kažkokia net neryški palieka
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 24, 01:58)
man irgi taip atrodo
O taviškė spalvota labai To žalio net nepastebėjau kol neparašei O j/b tai nea Kažkokia net neryški palieka
Kaip su PS tiesinat nuotraukytes? Nerandu aš to tiesinimo įrankio Turiu tokią neblogą knygelę apie PS ir ten viskas kuo puikiausiai paaiškinta, bet pas mane įrankių juostoje nėra Straighten tool. Turbūt aš pati kažkur grybauju
QUOTE(Puriena6 @ 2007 08 24, 07:18)
QUOTE(Smiltis @ 2007 08 24, 07:31)
Labai aciu, mergaites, uz nuomones
Smiltis, taip kazko ryskumas dingsta keliant per interneta, reikia pasharpinti daugiau butent ruosiant netui...O sioje foto ryskumo zona labai siaura, todel ryskumo daug nerasta ir taip
Cia siandienine, bent jau man, mamai, labai miela foto Uzeina maniskiams meiles priepuoliai tokie
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 85mm)
Exposure time: 0.0012 s (1/800)
Aperture: f/2.2
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 24, 07:39)
Cia siandienine, bent jau man, mamai, labai miela foto Uzeina maniskiams meiles priepuoliai tokie
Fantastiška nuotrauka fainai - trys sūnūs
WB, matau - auto. Labai geros spalvos. Ar koregavai jas nors kiek?
QUOTE(Puriena6 @ 2007 08 24, 07:47)
WB, matau - auto. Labai geros spalvos. Ar koregavai jas nors kiek?
Fotografuota i RAW ir koreguotas WB truputi Nes vaikai seselyje stovejo, tai tokio saltumo odoje buvo originaliame variante
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 24, 07:51)
Fotografuota i RAW ir koreguotas WB truputi Nes vaikai seselyje stovejo, tai tokio saltumo odoje buvo originaliame variante
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 24, 08:39)
dešinės pusės labai trūksta
vėl puiki wyshniuko foto bet irgi norisi vaikutį pastumti šiek tiek į kairę ir gauti daugiau erdvės dešinėj.