Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(babouziuke @ 2007 08 22, 21:30)
Sveiki  4u.gif .
Aš ir vėl norėčiau prie jūsų prisijungti. Žiemą prie jūsų jau jungiausi, bet teko nutraukti dalyvavimą dėl studijų. Jau seniai jus skaitau, tik nieko neparašydavau  ax.gif .

Sveika sugrizus 4u.gif Pamenam pamenam mirksiukas.gif Nebuna cia taip, kad ko nors nepriimtu biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 23, 07:02)
California, man tavo portretai labai gražūs, kaip jau sakiau tavo portretai labai profesionalūs thumbup.gif , bet kaip ir kažkas pastebėjo nelabai patinka "nešvarus" veidukas. jei jau yra soft focus, tai noris ir veiduko lygesnio, švelnesnio, ir tas grūdas negerai atrodo, kaip ir pati pastebėjai.

Aciu labai uz nuomone 4u.gif Ta paskutine kur ikeliau tikrai grudas kliuna ir man paciai...reikia lauk trint ir zmoniu negasdinti biggrin.gif Bet kudroj j/b ir grudas tinka(niekam ne paslaptis) biggrin.gif Jau neblogi visai "reitingai" tos nuotraukos tenai ax.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 08 23, 07:43)
o kodėl tu nedarei vertikalų berniuko portretą?

Geras klausimas biggrin.gif Turbut todel, kad mamos profilis man cia visai tinka ax.gif

Sliauziu lovon...Geros dienos jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 23 rugpjūčio 2007 - 07:55
QUOTE(Sansara @ 2007 08 23, 08:45)
sillwio, o namie tamsoje kokia žvakė ar pro langą kažkas tinka? ar būtinai būt lauke tamsoj  g.gif

valanda, vakar pažiūrėjau tas foto kur įdėjai. tai pirma labai labai smagiai žiūrėjos. antroji irgi neblogai. kitų šiandien neprisimenu  blush2.gif

aš kaip supratau gali dėti, kad ir 12 val. dienos fotografuotą, jei sugebėsi įrodyti, kad čia naktinė fotografija smile.gif

valanda, nematau tavo foto ax.gif
Atsakyti
sveikinu Silwio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

naujokams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aciu uz balus 4u.gif
Atsakyti
sveiki,

niu tai reiks pora nakteliu nemiegot smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau, peržiūrėjau karsta.gif

Na ND kaip ir mažokai, o kas labai džiugintų dar mažiau unsure.gif

Bet kokiu atveju labai patiko Užuolaidos istorija thumbup.gif Tikrai šilta , jauki ir puikiai perteikta emocija. Emocijos temai irgi būtų tikus thumbup.gif dar prieš skaitydama komentarus, pagalvojau kokios ten klaidos yra, tai galiu pasidžiaugti (dėl savęs) kad akis užkliuvo už šešėlių, bet vėl gi gerosios foto savbės nustelbia tas klaidas

Istorijos temos, vienok aš pati nelabai supratau unsure.gif

Dar jeigu prie tos temos, tai Sansaros laikrodis patiko thumbup.gif

O apie naktinį miestą/kaimą tai savo 5 balus būčiau aišku atidavusi laimėtojui thumbup.gif Nežinau, man ir tos pirmos šviesos nemaišė, nes be jų tie stulpai kaip ir ne į temą būtų unsure.gif O patinka todėl , kad tas kelias suteikia kažkokį ramybės, pastovumo jausmą wub.gif Ten kaip suprantu fotkinta nuo tilto kažkokio g.gif Įdomu būtų pamatyti kaip ta vieta dieną atrodo unsure.gif

Smagu buvo pažiūrėti foto virtimą iš spalvotų į j/b, prisisaugojau nuorodų, reikės ir man kažką pabandyti thumbup.gif

Na ir aišku atostogų fotoreportažai- Ciburaskos, Peppi ir Californiagirl wub.gif

Dėl komentarų- na man tikrai dar sunkoka pamatyti klaidas tokiose foto , kur atrodo viskas gerai g.gif Neblogai būtų tokie pabandymai kaip Silwio įdėjo savo foto naktines su klaidom ir kad būtent naujokai pakomentuotų kur tos klaidos. Na o po to senbuviai pataisytų , jei ką unsure.gif Nors aš čia gal per daug turbūt noriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 08 23, 14:50)

Dėl komentarų- na man tikrai dar sunkoka pamatyti klaidas tokiose foto , kur atrodo viskas gerai  g.gif Neblogai būtų  tokie pabandymai kaip Silwio įdėjo savo foto naktines su klaidom ir kad būtent naujokai pakomentuotų kur tos klaidos. Na o po to senbuviai pataisytų , jei ką  unsure.gif Nors aš čia gal per daug turbūt noriu  unsure.gif

as tai su mielu noru meginciau ieskoti klaidu smile.gif manau gera ideja smile.gif
Atsakyti
Na pabandziau ir as spalvota i juodai balta paversti. Labai paprastai dariau, labai greitai blush2.gif Adobe Photoshop Elements nuemiau "Saturation" ir pastumdziau "Mid Tone Contrast" t.y. padidinau kontrasta nespalvotoje apie 30%

user posted imageuser posted image

Jei atrodo, kiek minkstokai- akys nemeluoja, nes f1.6 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 23 rugpjūčio 2007 - 18:11
californiagirl, man tavo jb variantas labai labai smagus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 23, 19:10)
Na pabandziau ir as spalvota i juodai balta paversti. Labai paprastai dariau, labai greitai blush2.gif  Adobe Photoshop Elements nuemiau "Saturation" ir pastumdziau "Mid Tone Contrast" t.y. padidinau kontrasta nespalvotoje apie 30%

user posted imageuser posted image

Jei atrodo, kiek minkstokai- akys nemeluoja, nes f1.6 biggrin.gif

Man spalvota labai, labai. J/b g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 22, 13:46)
Reikia perskaityti visas 19 temu, tada islaikyti ziniu egzamina... ir tada komisija svarsto ar priimti ar ne....  tongue.gif

QUOTE(feliksonas @ 2007 08 22, 13:54)
Jeizau, cia isventinimas kaip per komunija smile.gif

Vajei, as tai tikrai neperskaiciau visu jusu temu, teks skaityt doh.gif biggrin.gif
Sillwio, dar karta ir as noriu tave pasveikinti laimejus 4u.gif , reiks ir man si karta jau namu darbus atlikti, norisi juk jus pasivyti, ar bent jau pabandyti iki jusu lygio pakilti blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CACIS: 23 rugpjūčio 2007 - 22:32
Koks buvo grazus vaizdas pas mane. Menulis ryskus.. fejerverkai saudo cool.gif uzsiziopsojau ziuredama pro langa ir nenufotkinau doh.gif doh.gif

silwio, sveikinu gavus geriausia pazymi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 08 23, 18:21)
californiagirl, man tavo jb variantas labai labai smagus smile.gif

4u.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 23, 20:23)
Man spalvota labai, labai. J/b g.gif

Man spalvota patinka irgi labiau...tai gal netinkama pavyzdi parodziau, t.y. netinkamai uzduoti ivykdziau. Vienintelis dalykas kas man spalvotam variante netinka, tai ta zalia spalva virsuje...su layers dirbti nemoku, nezinociau kaip panaikinti, o va j/b variantas sia "problema" issprendzia biggrin.gif Gal kazkiek kitokia nuotaika priduoda g.gif
Atsakyti