QUOTE(wicked @ 2007 08 22, 06:39)
ziurinejau ka tik tavo nuotraukas is atostogu (ir ne tik ) tai MB labai isgyre tavo kadravima sake puikiai
Pasiusk dideli aciu TB
Smagu man
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 08 22, 07:40)
Kut ru radai ta soft fokus? Cia su PS?
As PS neturiu, tik elements. Bet ir elements turi soft focusa, tikrai turi tureti ir PS. O butent sias foto as tvarkiau su paprasciausia Picasa
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 22, 08:46)
Californiagirl, man pirmoji nuotrauka fantastiska (atostogine). Niekaip as jos nekarpyciau.
Planuojam kitamet ir mes jusu apylinkese paatostogauti
O vaikucio nuotraukos j/b zymiai geriau.
Aciu del peizazu
Zinok ir as ziuriu i ta pirmaja, ir niekaip karpyti jos nesinori...man patinka tas apsemtas smelis apacioje
O kudroj visi siulo kirpti, vienas isvis pasiule kirpti istrizai ir perlenkus per puse snaige iskarpyti
(dave suprasti kad aplamai sh...
)
Gal susimeetinsim kitais metais?
QUOTE(valanda @ 2007 08 22, 12:49)
. Californiagirl,, labai super peizazai.
Aciu
QUOTE(sillwio @ 2007 08 22, 18:26)
Šiaip smagiai, tik man vaikiuko veidas nepatinka. Reikėtų "minkštesnį" padaryt.
Aciu. Ka siulytum tada? Reduse noise padaryti tokiu atveju?
QUOTE(valanda @ 2007 08 22, 20:00)
Sita nuotraukele idemiau apziurejau fotokudroj. Ir man nelabai patiko mamulios matomas auskaras. Net nezinau, kodel man taip i akis jis krenta. Gal kirpciau , kad ausies nesimatytu. O siaip puikus portretas;)
Tada tureciau daryti kvadratine, nes neaiskiu proporciju nuotraukos man nepatinka
Kaip atrodo taiip? Blyn kol nepasakei apie auskara, tol nekliuvo- dabar paciai akis bado
Sillwio, SVEIKINU
Gal bandysim vytis su namu darbais ...
Papildyta:
Valanda, is tavo fotografiju pirma nepatinka, nelimpa man kreivos nuotraukos
Kitos- neturiu prie ko prikibti, net labai
Ypac paskutine
P.S. Mano paskutiniame kvadratiniam portrete ziauriai grudas matos...
mazinta fotke kudrai buvo, todel sharpo persistengiau...ipatingai ciaikelus matosi
Valanda, dekui uz uogiene