Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(dejavu @ 2007 08 22, 19:10)
o kokie yra nakties požymiai?

Išlaikymas 15 sec. bet dangus nebus  juodas,  jau nebetiks?

Dangus nebūtinai turi būti juodas. Mano fontanas irgi ne juodas, bet niekam nekilo abejonių, kad nuotrauka naktinė.
Manau kiekvienas nuspręs ir prabalsuos atitinkamai mirksiukas.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 22 rugpjūčio 2007 - 19:20
Metu paspilkavimui savo savaitgalini papleskinima.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 22, 02:02)
Kaip jums toks variantas? Uzdejau soft focus efekta g.gif
user posted image

Sita nuotraukele idemiau apziurejau fotokudroj. Ir man nelabai patiko mamulios matomas auskaras. Net nezinau, kodel man taip i akis jis krenta. Gal kirpciau , kad ausies nesimatytu. O siaip puikus portretas;)
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 22, 18:59)
man atrodo cia grudas lenda wink.gif

Ne, ne grūdas.

Sveikinimai sillwio užėmus pirmą vietą thumbup.gif
QUOTE(sillwio @ 2007 08 22, 19:26)
"Karšti" pixeliai. Prie ilgų išalikymų tai beveik neišvengiama ir nuo mūsų tai nepriklauso. Skaitantiems angliškai trumpas straipsniukas http://www.imaging-r...RTS/HOT/HOT.HTM
Siūlau perskaityti ir pamiršti (nesiparinti smile.gif )

Ačiū. Perskaičiau ir "nebesiparinsiu" hihihi.gif

P.s. Ačiū už balsus mano fotkei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 22 rugpjūčio 2007 - 20:33
QUOTE(wicked @ 2007 08 22, 06:39)
ziurinejau ka tik tavo nuotraukas is atostogu (ir ne tik ) tai MB labai isgyre tavo kadravima  sake puikiai 

Pasiusk dideli aciu TB 4u.gif biggrin.gif Smagu man ax.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 08 22, 07:40)
Kut ru radai ta soft fokus? Cia su PS?

As PS neturiu, tik elements. Bet ir elements turi soft focusa, tikrai turi tureti ir PS. O butent sias foto as tvarkiau su paprasciausia Picasa biggrin.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 22, 08:46)
Californiagirl, man pirmoji nuotrauka fantastiska (atostogine). Niekaip as jos nekarpyciau. Planuojam kitamet ir mes jusu apylinkese paatostogauti smile.gif
O vaikucio nuotraukos j/b zymiai geriau.

Aciu del peizazu 4u.gif Zinok ir as ziuriu i ta pirmaja, ir niekaip karpyti jos nesinori...man patinka tas apsemtas smelis apacioje blush2.gif O kudroj visi siulo kirpti, vienas isvis pasiule kirpti istrizai ir perlenkus per puse snaige iskarpyti lotuliukas.gif (dave suprasti kad aplamai sh... biggrin.gif )
Gal susimeetinsim kitais metais? ax.gif

QUOTE(valanda @ 2007 08 22, 12:49)
. Californiagirl,, labai super peizazai.

Aciu 4u.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 08 22, 18:26)
Šiaip smagiai, tik man vaikiuko veidas nepatinka. Reikėtų "minkštesnį" padaryt.

Aciu. Ka siulytum tada? Reduse noise padaryti tokiu atveju? g.gif

QUOTE(valanda @ 2007 08 22, 20:00)
Sita nuotraukele idemiau apziurejau fotokudroj. Ir man nelabai patiko mamulios matomas auskaras. Net nezinau, kodel man taip i akis jis krenta. Gal kirpciau , kad ausies nesimatytu. O siaip puikus portretas;)

Tada tureciau daryti kvadratine, nes neaiskiu proporciju nuotraukos man nepatinka biggrin.gif Kaip atrodo taiip? Blyn kol nepasakei apie auskara, tol nekliuvo- dabar paciai akis bado biggrin.gif
user posted image

Sillwio, SVEIKINU 4u.gif Gal bandysim vytis su namu darbais ...
Papildyta:
Valanda, is tavo fotografiju pirma nepatinka, nelimpa man kreivos nuotraukos schmoll.gif Kitos- neturiu prie ko prikibti, net labai wub.gif Ypac paskutine thumbup.gif

P.S. Mano paskutiniame kvadratiniam portrete ziauriai grudas matos... blush2.gif mazinta fotke kudrai buvo, todel sharpo persistengiau...ipatingai ciaikelus matosi biggrin.gif
Valanda, dekui uz uogiene wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 22, 13:32)
Pasiusk dideli aciu TB 4u.gif  biggrin.gif  Smagu man ax.gif

pelnytai gi 4u.gif

o naujoj - pratestoj - ND temoj noretusi ir man kazka pabandyt.... g.gif reikia tik laiko ir proga surasti..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 08 22, 21:00)
Metu paspilkavimui savo savaitgalini papleskinima.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:

man irgi pirma nelabai g.gif
bet kitos grazios smile.gif man 3 foto slpalvos patinka. Ji tokia ''pasakiska'' kaip piesta smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif .
Aš ir vėl norėčiau prie jūsų prisijungti. Žiemą prie jūsų jau jungiausi, bet teko nutraukti dalyvavimą dėl studijų. Jau seniai jus skaitau, tik nieko neparašydavau ax.gif .
Mano fotikai: Canon EOS 400D su objektyvu 18-55 ir muilinukė Panansonic DMC FX-7.
Nežinau ar darysiu visus namų darbus, nes dar nemoku fotografuoti, bet labai stengsiuos. (jeigu priimsite blush2.gif )

Sveikinu Sillwio su pirmąja vieta 4u.gif .
Atsakyti
Sveikinimai Sillwio ir ačiū tau gausiai už gerą temą thumbup.gif šį sykį visaip kaip stengsiuos nepraleisti...

Beje dar Sillwio ačiū už tikrai gan taiklų komentarą mano "nevykusiai" nuotraukai. Vyras dar pažiūrėjo kūdroj ir pasakė (nežinodamas niekieno komentarų), kad ji negerai žiūrisi mažu formatu ir atrodo tikrai šiukšlinė, bet ant didelio ekrano ji įdomi. Jis palygino ją kaip yra panašiai su mano balta marių nuotrauka, ji tikrai geriau žiūrisi atspausdinta ant didelio formato, o kompe mažas formatas sukelia įvairias nuomones, kaip kitur man pasakė apie ją - perkalta, o tipo atsakius, kad toks užmanymas buvo, tai pasiūlė užmanymą keist unsure.gif tai va taip va...

California, man tavo portretai labai gražūs, kaip jau sakiau tavo portretai labai profesionalūs thumbup.gif , bet kaip ir kažkas pastebėjo nelabai patinka "nešvarus" veidukas. jei jau yra soft focus, tai noris ir veiduko lygesnio, švelnesnio, ir tas grūdas negerai atrodo, kaip ir pati pastebėjai.

Valandos nuotraukų neberodo verysad.gif kelk nuorodas, nes fotki išima po kurio laiko nuotraukas verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
grįžau , jei dar priimsit bigsmile.gif
Bandau vytis ką praleidau unsure.gif , tik kaži ar čia tik man tik neatsidaro šitos temos pradžioj įdėta nuoroda į 18 temą g.gif Na bet kokiu atveju, einu paieškosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Imagee @ 2007 08 22, 18:42)
LIUDNASIS PELENAS >> tavo fotkese dominuoja erdves dalijimas per puse. Tai ne pats geriausias sprendimas.  smile.gif

labai stengiuosui nedalinti, žinau ten taisykles, ale tikriausiai ranka sudrebėjo...
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 22, 21:32)
Tada tureciau daryti kvadratine, nes neaiskiu proporciju nuotraukos man nepatinka biggrin.gif  Kaip atrodo taiip? Blyn kol nepasakei apie auskara, tol nekliuvo- dabar paciai akis bado biggrin.gif

o kodėl tu nedarei vertikalų berniuko portretą?
Atsakyti
sillwio, o namie tamsoje kokia žvakė ar pro langą kažkas tinka? ar būtinai būt lauke tamsoj g.gif

valanda, vakar pažiūrėjau tas foto kur įdėjai. tai pirma labai labai smagiai žiūrėjos. antroji irgi neblogai. kitų šiandien neprisimenu blush2.gif
Atsakyti