linksminates
Sveiki naujai atklyde
liudnasis pelene, tai reiktu i persivadint
Sveiki šiandieną
Laukiu jau ir aš naujų ND
Ir norėjau paklausti - nuotraukose atsirado (o gal ir anksčiau buvo) tokie mažiukai mažiukai spalvoti taškiukai - raudonas, mėlynas, baltas. Pvz. visiškai juodam vaizde koks vienas raudonas, vienas baltas, kitam fone - mėlynas. Ir eina per visas paskutines nuotraukas. Bet matosi tik labai labai padidinus. Kas tai galėtų būti? Būtų dulkės ant marticos, tai jos turėtų šviesiam fone matytis. O čia ir juodam?
Ir norėjau paklausti - nuotraukose atsirado (o gal ir anksčiau buvo) tokie mažiukai mažiukai spalvoti taškiukai - raudonas, mėlynas, baltas. Pvz. visiškai juodam vaizde koks vienas raudonas, vienas baltas, kitam fone - mėlynas. Ir eina per visas paskutines nuotraukas. Bet matosi tik labai labai padidinus. Kas tai galėtų būti? Būtų dulkės ant marticos, tai jos turėtų šviesiam fone matytis. O čia ir juodam?
QUOTE(Degutė @ 2007 08 22, 17:42)
Sveiki šiandieną
man atrodo cia grudas lenda
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 22, 01:02)
Kaip jums toks variantas? Uzdejau soft focus efekta
Ir dar...turbut atsimenat sia nuotrauka spalvotam variante su blogu WB ir rezianciai spalvota mamos bliuskute Gal geriau su tuo soft focus efektu? Zaidziu, man visai patinka, jei prasoviau- sakykit
Ir dar...turbut atsimenat sia nuotrauka spalvotam variante su blogu WB ir rezianciai spalvota mamos bliuskute Gal geriau su tuo soft focus efektu? Zaidziu, man visai patinka, jei prasoviau- sakykit
Šiaip smagiai, tik man vaikiuko veidas nepatinka. Reikėtų "minkštesnį" padaryt.
QUOTE(feliksonas @ 2007 08 22, 13:30)
Sveiki ar priimsit dar viena fotografa?
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 13:32)
ir dar vieną
Junkitės drąsiau
QUOTE(dejavu @ 2007 08 22, 13:35)
turiu įtarima, kad tas, kuriam pirma vieta nulis, jau gali pradėti temą galvoti
Jau sugalvojau. Pratęsti esamą, tik ne naktinis miestas/kaimas, o tiesiog naktinė foto. Darkyt nuotraukas galima bet kaip. Privalu parašyti nustatymus ir papasakoti, kas su nuotrauka daryta. Tema apima viską, kas nufotografuota tamsoje Bus proga dar pasitreniruot jau bandžiusiems, o nespėjusiems - pasivyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 22, 14:33)
Junkis, as uz Jeigu musu komandantas Sillwio nepriestaraus (juokauju)
komandantas sakai
QUOTE(Degutė @ 2007 08 22, 17:42)
"Karšti" pixeliai. Prie ilgų išalikymų tai beveik neišvengiama ir nuo mūsų tai nepriklauso. Skaitantiems angliškai trumpas straipsniukas http://www.imaging-r...RTS/HOT/HOT.HTM
Siūlau perskaityti ir pamiršti (nesiparinti )
Jeeee!!!! Aciu uz temos pratesima !!!
SVEIKINU SILLWIO!
SVEIKINU SILLWIO!
LIUDNASIS PELENAS >> tavo fotkese dominuoja erdves dalijimas per puse. Tai ne pats geriausias sprendimas.
Sillwio sveikinu!
pvz. o kambaryje nakti fotografuotas koks nso skaitosi?
pvz. o kambaryje nakti fotografuotas koks nso skaitosi?
QUOTE(valanda @ 2007 08 22, 18:34)
Ačiū
QUOTE(cara @ 2007 08 22, 18:43)
Ačiū
Skaitosi, jeigu tik nuotraukoje yra nakties požymių
QUOTE(sillwio @ 2007 08 22, 19:48)
o kokie yra nakties požymiai?
Išlaikymas 15 sec. bet dangus nebus juodas, jau nebetiks?
vajeeeeeeeeeee ir vel reikes naktimis bludyti
QUOTE(sillwio @ 2007 08 22, 19:48)
Skaitosi, jeigu tik nuotraukoje yra nakties požymių
pvz miegantis vyras...
Sveikinu Silvio
QUOTE(astaxa @ 2007 08 22, 20:11)
P.S. ir as SVEIKINU LAIMEJUS