Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:01)
na tai ką, tada klausykitės, fotografuoju, velnias žino nuo kada, kai gavau į nagus skaitmeninį, gal tai buvo 2004, prieš tai dvejus metus tampiausi brolio juostinį canoną
debiutavau pati sau su šita foto:
user posted image

kas buvo toliau, toliau pirkau canon power shot G6, su kuriuo iki šiol gyvename taikoje, varge ir džiaugsme, lietuje ir ant saulės

turiu barbišką štatyvą (nes rūžavas) kelionėms

ir truputį palūžusį natiurmortams namie

skirio iso nuo wb

man žadėjo padovanoti canon eos 300, tai laukiu, tada pirksiu objektyvą, kokį pasakys
turiu kokias tris knygas, viena apie perfect exposure, kita, apie perfect composition

bet yra tokia liga mano smegenyse, aš visai nesuprantu fizikos, totaliai, visi židinio nuotoliai, išlaikymai ir kitos abros kadabros tėra tik abra kadabros sad.gif

kolekcionuoju kelioninius katinus, turiu apie 400 iš N šalių, bet ne kičinius, o jų tikroje aplinkoje.... mano paskutinis šio sezono katinas (ausytė netilpo)

user posted image

bet tikriausiai nepriimsite? sad.gif

Truksta krutines apimties ir batu "ismieros". Tada balsuosim lotuliukas.gif
Man katiniukas grazus.
Atsakyti
ai, pamiršau pasakyti, kad nuo 2005 vasario 14 pamilau stock puslpaius, tai yra vieną, ir esu uždirbusi vieną kitą dolerį čekio pavidalu, bet nedaug, nes nieko nefotografuoju tipo, va kaip gražiai nufotkisnius ir kaip gražiai parduosiu
pardavinėju iš savo archyvų, kuriems neapsikentę giminaičiai padovanojo nešiojamą hardą ax.gif

todėl dažna nuotarukų atmetimo priežasis būna "tas yr mens, o mums reikia iš jūsų foto kalti babkes"
Papildyta:
krūtinė ėėėė
gal kokie 93 cm
koja 39 vasarą (dabar vasara, tai priiminėkite pagal vasarinį dydį)

Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:12)
ai, pamiršau pasakyti, kad nuo 2005 vasario 14 pamilau stock puslpaius, tai yra vieną, ir esu uždirbusi vieną kitą dolerį čekio pavidalu, bet nedaug, nes nieko nefotografuoju tipo, va kaip gražiai nufotkisnius ir kaip gražiai parduosiu
pardavinėju iš savo archyvų, kuriems neapsikentę giminaičiai padovanojo nešiojamą hardą  ax.gif

todėl dažna nuotarukų atmetimo priežasis būna "tas yr mens, o mums reikia iš jūsų foto kalti babkes"

idomu kuris ten is stock puslapiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 22, 14:13)
idomu kuris ten is stock puslapiu?  ax.gif

na ką čia slėpti, dreamstime g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:15)
na ką čia slėpti, dreamstime  g.gif
nezinojau tokio, idomu.....

laukiu labai naujos temoooooooooooooooooooooooos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:13)
pardavinėju iš savo archyvų, kuriems neapsikentę giminaičiai padovanojo nešiojamą hardą  ax.gif

Papildyta:
krūtinė ėėėė
gal kokie 93 cm
koja 39 vasarą (dabar vasara, tai priiminėkite pagal vasarinį dydį)

Junkis, as uz lotuliukas.gif Jeigu musu komandantas Sillwio nepriestaraus (juokauju) biggrin.gif

Sillwio, skelbt nauja tema,aaa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 22, 14:30)
nezinojau tokio, idomu.....

laukiu labai naujos temoooooooooooooooooooooooos    ax.gif

ai, gal parodysiu savo portfelį, jeigu jau ir taip nekukli...
bet čia prekybinis, bet daug darbo sudėta, t.y. susiųsti, aprašyti, tfu, kad juos kur
http://www.dreamstim.../grauzikas_info
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:34)
bet čia prekybinis, bet daug darbo sudėta, t.y. susiųsti, aprašyti, tfu, kad juos kur

Grazios nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:34)

Labas, gražių dalykų tam savo portfely turi wink.gif

nu ką prabalsavau ir jaučiu, kad Sillwio gali skelbt naują temą biggrin.gif jėga nuotraukytė thumbup.gif
Atsakyti
o nauaj tema apie katinus jau buvo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:52)
o nauaj tema apie katinus jau buvo?  blush2.gif

Apie gyvūnus kažkada buvo biggrin.gif bet tada dar pati nedalyvavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:52)
o nauaj tema apie katinus jau buvo?  blush2.gif

tikiuos kad nebus blink.gif nedraugauju su katinais tongue.gif schmoll.gif
Atsakyti