QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:01)
na tai ką, tada klausykitės, fotografuoju, velnias žino nuo kada, kai gavau į nagus skaitmeninį, gal tai buvo 2004, prieš tai dvejus metus tampiausi brolio juostinį canoną
debiutavau pati sau su šita foto:
kas buvo toliau, toliau pirkau canon power shot G6, su kuriuo iki šiol gyvename taikoje, varge ir džiaugsme, lietuje ir ant saulės
turiu barbišką štatyvą (nes rūžavas) kelionėms
ir truputį palūžusį natiurmortams namie
skirio iso nuo wb
man žadėjo padovanoti canon eos 300, tai laukiu, tada pirksiu objektyvą, kokį pasakys
turiu kokias tris knygas, viena apie perfect exposure, kita, apie perfect composition
bet yra tokia liga mano smegenyse, aš visai nesuprantu fizikos, totaliai, visi židinio nuotoliai, išlaikymai ir kitos abros kadabros tėra tik abra kadabros
kolekcionuoju kelioninius katinus, turiu apie 400 iš N šalių, bet ne kičinius, o jų tikroje aplinkoje.... mano paskutinis šio sezono katinas (ausytė netilpo)
bet tikriausiai nepriimsite?
debiutavau pati sau su šita foto:
kas buvo toliau, toliau pirkau canon power shot G6, su kuriuo iki šiol gyvename taikoje, varge ir džiaugsme, lietuje ir ant saulės
turiu barbišką štatyvą (nes rūžavas) kelionėms
ir truputį palūžusį natiurmortams namie
skirio iso nuo wb
man žadėjo padovanoti canon eos 300, tai laukiu, tada pirksiu objektyvą, kokį pasakys
turiu kokias tris knygas, viena apie perfect exposure, kita, apie perfect composition
bet yra tokia liga mano smegenyse, aš visai nesuprantu fizikos, totaliai, visi židinio nuotoliai, išlaikymai ir kitos abros kadabros tėra tik abra kadabros
kolekcionuoju kelioninius katinus, turiu apie 400 iš N šalių, bet ne kičinius, o jų tikroje aplinkoje.... mano paskutinis šio sezono katinas (ausytė netilpo)
bet tikriausiai nepriimsite?
Truksta krutines apimties ir batu "ismieros". Tada balsuosim
Man katiniukas grazus.