Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

o kaip reikia prisitatyti? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Stazas, aparatura, darbai;))

Sveiki atvyke!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 22 rugpjūčio 2007 - 13:41
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 22, 14:33)
manau priestaraujanciu nebus smile.gif
tik reikia prisistatyti pradziai.....

fotografuoju jau kokius gerus 6 metus, kazkiek esu pazenges smile.gif Naudoju Canon 30D. Nuotrauku darbe neturiu, bet prie progos patalpinsiu. Gal ka ir i savaites tema rasiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feliksonas: 22 rugpjūčio 2007 - 13:43
QUOTE(feliksonas @ 2007 08 22, 14:41)
fotografuoju jaukokiu gerus 6 metus, kazkiek esu pazenges smile.gif Naudoju Canon 30D. Nuotrauku darbe neturiu bet prie progos patalpinsiu. Gal ka ir i savaites tema rasiu smile.gif

tai kad į savaitės temą tinka tik TOS savaitės foto

gal galite naudojamus objektyvus surašyti>

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 14:48)
oi ne, sunku baisiai, gal grįšiu po kokių 3 metų sad.gif

tada reiks perskaityti 57 temas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 22 rugpjūčio 2007 - 13:53
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 14:39)
o kaip reikia prisitatyti?  drinks_cheers.gif

Reikia perskaityti visas 19 temu, tada islaikyti ziniu egzamina... ir tada komisija svarsto ar priimti ar ne.... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 22 rugpjūčio 2007 - 13:47
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 14:48)

taigi juokauju drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 22, 14:46)
Reikia perskaityti visas 19 temu, tada islaikyti ziniu egzamina... ir tada komisija svarsto ar priimti ar ne....  tongue.gif

Jeizau, cia isventinimas kaip per komunija smile.gif
Atsakyti
na tai ką, tada klausykitės, fotografuoju, velnias žino nuo kada, kai gavau į nagus skaitmeninį, gal tai buvo 2004, prieš tai dvejus metus tampiausi brolio juostinį canoną
debiutavau pati sau su šita foto:
user posted image

kas buvo toliau, toliau pirkau canon power shot G6, su kuriuo iki šiol gyvename taikoje, varge ir džiaugsme, lietuje ir ant saulės

turiu barbišką štatyvą (nes rūžavas) kelionėms

ir truputį palūžusį natiurmortams namie

skirio iso nuo wb

man žadėjo padovanoti canon eos 300, tai laukiu, tada pirksiu objektyvą, kokį pasakys
turiu kokias tris knygas, viena apie perfect exposure, kita, apie perfect composition

bet yra tokia liga mano smegenyse, aš visai nesuprantu fizikos, totaliai, visi židinio nuotoliai, išlaikymai ir kitos abros kadabros tėra tik abra kadabros sad.gif

kolekcionuoju kelioninius katinus, turiu apie 400 iš N šalių, bet ne kičinius, o jų tikroje aplinkoje.... mano paskutinis šio sezono katinas (ausytė netilpo)

user posted image

bet tikriausiai nepriimsite? sad.gif
Atsakyti
Ta debiutine-super!
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:01)
...........

šitą prisistatymą reikia įdėti į pirmą puslapį kaip pavyzdinį 4u.gif

Jei turite laiko ir noro galite pakomentuoti ND darbų foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:01)
na tai ką, tada klausykitės, fotografuoju, velnias žino nuo kada, kai gavau į nagus skaitmeninį, gal tai buvo 2004, prieš tai dvejus metus tampiausi brolio juostinį canoną
debiutavau pati sau su šita foto:
user posted image

kas buvo toliau, toliau pirkau canon power shot G6, su kuriuo iki šiol gyvename taikoje, varge ir džiaugsme, lietuje ir ant saulės

turiu barbišką štatyvą (nes rūžavas) kelionėms

ir truputį palūžusį natiurmortams namie

skirio iso nuo wb

man žadėjo padovanoti canon eos 300, tai laukiu, tada pirksiu objektyvą, kokį pasakys
turiu kokias tris knygas, viena apie perfect exposure, kita, apie perfect composition

bet yra tokia liga mano smegenyse, aš visai nesuprantu fizikos, totaliai, visi židinio nuotoliai, išlaikymai ir kitos abros kadabros tėra tik abra kadabros sad.gif

kolekcionuoju kelioninius katinus, turiu apie 400 iš N šalių, bet ne kičinius, o jų tikroje aplinkoje.... mano paskutinis šio sezono katinas (ausytė netilpo)

user posted image

bet tikriausiai nepriimsite? sad.gif

manau nebuvo dar tokio atvejo kad nepriimtu wink.gif
Atsakyti