Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(Sansara @ 2007 08 15, 12:07)
Pastaba, savo galva atsakau, kad nuotrauka su laikrodžiu nekadruota, nekarpyta ir prašau manęs nešmeižti  tongue.gif  schmoll.gif pažiūrėkit pikselių santykį galų gale prieš apkaltindami kadravimu  mirksiukas.gif machinacijom niekada neužsiiminėjau ir neužsiiminėsiu (bent jau ne čia  lotuliukas.gif )

supratau ir nebesmeisiu 4u.gif man tik taip pasirode del pacios nuotraukos formato 4u.gif

sillwio, man liuks, kad tu nieko i vata nevynioji. stengiuosei ir pati kritikuoti, tik manau, kad nedaznai man gaunasi pakritikuoti taip tolerantiskai 4u.gif
Atsakyti
Pakomentavau, prabalsavau siek tiek nuliudau. Liudnoka del aktyvumo. Na, nepadarem namu darbu, tai bent pakomentuokim. Zinau, kad idomiausia, kai aptarinejamas nuosavas dabas. Bet juk pastebedami svetimus trukumus ar privalumus, mes patys kazka suzinom, ideja pagaunam. Nepadariau ND, dar nereiskia, kad iskritai is zaidimo. Be to, juk komentaras ir nuomone nera absoliuciai teisinga. Kur gincas "ne, tu neteisus, cia yra taip ir taip, nes as taip uzmaniau ir taip padariau". Kazkoks masinis nusivilimas ir , atleiskit , nusispjovimas. Ner cia ko burnot. Baikim savo "ai..." ir varom toliau. Laukiu laimetojo , laukiu temos, laukiu nauju ND, laukiu nauju pasiulymu, taisykliu, iniciatyvos, atradimu, pasidalinimu ir t.t.
Atsakyti
Valanda, sėkmės ir toliau jaučiantis tobulai. Nesi viena iš autoritetingų komisijos narių, todėl kažką laikyti beidėjišku, menkesniu, neįdomiu, prasilenkenčiu su tema, negali. Juolab, kad tai labai ginčytina. Galite dabar smagiai pasijuokti, kokia kvaila, norėjo gal pagyrimų sulaukti? biggrin.gif Ne. Tiesiog nėra čia malonios ir jaukios aplinkos, to, kas turėtų sieti bendraminčius. Todėl, jei norėsiu kažką tikrai išmokt, eisiu į pamokėles, ir geriau klausysiu mokomosios medžiagos iš kompetetingų žmonių.
Galite braukti iš sarašų, trinu nuotraukas ir nebematau prasmės čia būti, nes man nebepatinka. Pasaulis platus, komentarų nebelaukiu, gaila, kad šitaip, bet ne to tikėjausi čia apsilankiusi, sėkmės visiems, nuoširdžiai,

hi.gif
Atsakyti
atleiskit, bet si karta neturejau kam atiduoti balu. pora nuotraukyciu patrauke mano demesi... Bet jos man nekalba apie "istorija", jos sako "tai jau praeitis".... Supraskime teisingai zodzio istorija reiksme.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 08 15, 14:39)
Valanda, sėkmės ir toliau jaučiantis tobulai. Nesi viena iš autoritetingų komisijos narių, todėl kažką laikyti beidėjišku, menkesniu, neįdomiu, prasilenkenčiu su tema, negali. Juolab, kad  tai labai ginčytina.

Manau as susilaikysiu del sio komentaro. Nenoriu gilinti situacijos. Atejaucia ne santykiu aiskintis;). Tik pasakysiu, kad Tu kazka ne taip supratai, arba as kazka neaiskiai parasiau. Pardon, jei izeidziau;)

Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 08 15, 13:39)

Galite braukti iš sarašų, trinu nuotraukas ir nebematau prasmės čia būti, nes man nebepatinka. Pasaulis platus, komentarų nebelaukiu,  gaila, kad šitaip, bet ne to tikėjausi čia apsilankiusi,  sėkmės visiems, nuoširdžiai,

Karsto kraujo zmogutis mirksiukas.gif ? juk cia yra forumas, kiekvienas sako tai ka nori. Beje, ji kaip taip sake tu nezinai, nes negirdejai intonacijos, nematei mimikos - todel baik pykti ir palaikyk draugiskuma tarp kolegu 4u.gif Tikriausiai forumuose esi naujoke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 15 rugpjūčio 2007 - 13:45
QUOTE(valanda @ 2007 08 15, 14:43)
Manau as susilaikysiu del sio komentaro. Nenoriu gilinti situacijos. Atejaucia ne santykiu aiskintis;). Tik pasakysiu, kad Tu kazka ne taip supratai, arba as kazka neaiskiai parasiau. Pardon, jei izeidziau;)

Čia mano bėdos, kad ne to man reikia smile.gif O be to ir nemalonu , jei tave kas supranta ne taip, laiko nesteriliu, netvarkingu, beidėjišku, menku... Viską parašei prie nuotraukos.
Jau turbūt supratai, kad ten buvau aš, to ir neslėpiau nes aukštų balų ir nesitikėjau.
Mano ta nesterilioji, dienorastis, ir zibintas danguje.

Sėkmės.

Labradoriuke
, aš ir šitame forume nesu naujokė, kaip gali pasirodyti iš profilio. Aš jau viską parašiau 4u.gif ne to tikėjausi čia ateidama. Ir tiek. Atsiprašau, jei ką įžeidžiau. Baigiam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 15 rugpjūčio 2007 - 13:48
nesupykit, kad ikisiu savo nosi kur nereikia.
Apziurejau paskutinius namu darbus. Prastoki rezultatai. Bet sakyciau ir tema nelabai dekinga, abstrakti ir ne pilnai paaiskinta ko tikimasi. Butu buve daug idomiau "vienos nuotraukos istorija". gal ir ideju butu gime daugiau - kurti nuotraukas, kurios kalbetu pacios uz save, pasakotu.... O dabar kai kurie darbai, nelabai su meile gavosi.
nu labai nepykit uz pasisakyma.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 08 15, 14:46)
Čia mano bėdos, kad ne to man reikia smile.gif O be to ir nemalonu , jei tave kas supranta ne taip, laiko nesteriliu, netvarkingu, beidėjišku, menku...

Man labai liudna, kad rasiau viena, o Tu skaitei kita. Zodziu nesterilus, netvarkingas, menkas net nebuvo mano zodyne. Buvo "stiklinis indas dar idetas i kazka, kad apkrauna nuotrauka virsuje ir apacioje, kazkas balto ir apgrauzto prispausta irankiais, kurie, beje vieninteliai graziai idelioti i nuotrauka ir kompoziciskai neerzina akies."

Kalbejau apie nuotrauka, o Tu apie ka?

Papildyta:
buuuchepaula, tu teisi;)

QUOTE(buuuchepaula @ 2007 08 15, 14:51)
nesupykit, kad ikisiu savo nosi kur nereikia.
...
nu labai nepykit uz pasisakyma.

Neiveskim mados atsiprasineti uz nuomone, kritika, poziuri , minti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 08 15, 14:52)
Man labai liudna, kad rasiau viena, o Tu skaitei kita. Zodziu nesterilus, netvarkingas, menkas net nebuvo mano zodyne. Buvo "stiklinis indas dar idetas i kazka, kad apkrauna nuotrauka virsuje ir apacioje, kazkas balto ir apgrauzto prispausta irankiais, kurie, beje vieninteliai graziai idelioti i nuotrauka ir kompoziciskai neerzina akies."

Kalbejau apie nuotrauka, o Tu apie ka?

Valanda, viskas gerai. Buvo ir kitokiu komentarų, alia, kad jei man kas pasakytų, kad aš nemoku kažko daryti, neturiu idėju ar stoviu vietoj, pradėčiau daryti wink.gif Į šituos komentarus nė nebesigilinau 4u.gif Ką be abejo suprantu, nes bandau visko ir visaip. Aš norėjau betvarkės, o buvau nesuprasta ir palaikyta beviltiška. Gal ir taip, nebesigilinam, koks skirtumas.
Beje, nebijokit ginčytis, sako kai žmonės aiškinasi, tampa artimesniais, nes kai dzin, tai ir aiškintis nėra noro smile.gif

P.S. ačiū už balus, visos trys buvo pastebėtos, net smagiau, žinoma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 15 rugpjūčio 2007 - 14:00
Abo, sneku nevyniodama, todel,kad ir pati noriu, kad man pasakytu kas blogai, nevyniodami i vata. Antraip eiciau i "kaip graziai nufotkinai " tema. Esu ne karta aplieta saltu vandeniu su klausimeliais "kas cia" ir esu dekinga tiems zmonems, kurie tai issake. nepavykes darbas nera fotografo apibudinimas. juk visi padarom mase nevykusiu ir mase vykusiu kadru. KIomentuodama nuotrauka komentuoju ne autoriu, o NUOTRUKA. Noriu but teisingai suprasta.

Nesi viena iš autoritetingų komisijos narių, todėl kažką laikyti beidėjišku, menkesniu, neįdomiu, prasilenkenčiu su tema, negali.

Prisipazinsiu, niekada nelaikiau saves autoritetingu komisijos nariu. Nuosirdziai komentuodavau kozna nuotrauka, issakydavau kilusias mintis. Tokia susidariusi tavo nuomone, man nejuokais teske slapiu skuduru. Manau, kad is musu ginco as nemazai pasimokiau;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 15 rugpjūčio 2007 - 14:09
Valanda, sakau, nekreipk dėmesio ir atsiprašau, jei įžeidžiau, sakiau, kas man nepatiko, juk ne nuotrauką nevykusiu ir beidėjišku vadinai, o autorių, o tai ne paskata.
Aš irgi į vatą nevynioju, tačiau kartais nutyliu. Ginčytis nebenoriu, sutinku su tavim, "kaip fainai" aš irgi nesakau, jei nepatinka.

Atsakyti