Labas rytas
prabalsavau siaip sita nd tema man labiausiai patiko, nes buvo ko gero naudingiausia...pasimokiau...laukiu sekancios
QUOTE(latoya @ 2007 08 22, 10:10)
Labas rytas
prabalsavau siaip sita nd tema man labiausiai patiko, nes buvo ko gero naudingiausia...pasimokiau...laukiu sekancios
man irgi buvo labai naudinga prabalsavau siaip sita nd tema man labiausiai patiko, nes buvo ko gero naudingiausia...pasimokiau...laukiu sekancios
nors turbut kaip pradedanciai, tai naudinga viskas del to ir stengiuosi visus namu darbus padaryti.....
QUOTE(sillwio @ 2007 08 21, 20:03)
Pas mane stovi ant auto ir tik RAW.
Nereguliuoju niekada. Visada stovi ant AutoWB ir kamera 99 kartus iš 100 susitvarko puikiai. Kadangi aš fotografuoju tik RAW formatu, to likusio 1 procento pataisymas vyksta labai lengvai ir be pasekmių kompiuteryje.
Nereguliuoju niekada. Visada stovi ant AutoWB ir kamera 99 kartus iš 100 susitvarko puikiai. Kadangi aš fotografuoju tik RAW formatu, to likusio 1 procento pataisymas vyksta labai lengvai ir be pasekmių kompiuteryje.
na kzkiek nuraminai, o tai jau galvojau kaskart kitoje aplinkoje tektu ta WB reguliuotis
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 22, 07:20)
Apsidribsiu darbus ir eisiu balsuot
kur namu darbus galima paziuret ir pakomentuot radau, o kur prabalsuot galima, a? ar cia tik tie balsuoja, kas ir savo namu darbus yra ideje?
kaip suprantu, kas laimes, tas sekancia namu darbu tema sugalvos?
QUOTE(peppi @ 2007 08 22, 09:01)
Reziume: tik nepirk Velbon
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 22, 10:42)
turiu Velbon - laaia ptenkinta - stabilus, patikimas, greitai susideda, suskasi i visas puses.
Kodel tau nepatnka Velbon?
Reziume: nusinešti fotoaparatą su sunkiausiu objektyvu į parduotuvę ir išbandyti.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 08 22, 11:43)
turiu Velbon - laaia ptenkinta - stabilus, patikimas, greitai susideda, suskasi i visas puses.
Priežastis visos tavo išvardinto priežastys bet atvirkščiai - nestabilus, nepatikimas, susideda gal patogiai bet neesminis dalykas, sukasi į visas puse, kai to visai nenoriu ir varžtai sunkiai sukinėjasi, kai priveržt reikia nu blogaiu turbūt nebūna.. galvojau čia man vienai taip, bet pasirodo, kad va ir Sillwio panašiai sakė ir kiti..
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 22, 12:50)
Priežastis visos tavo išvardinto priežastys bet atvirkščiai - nestabilus, nepatikimas, susideda gal patogiai bet neesminis dalykas, sukasi į visas puse, kai to visai nenoriu ir varžtai sunkiai sukinėjasi, kai priveržt reikia nu blogaiu turbūt nebūna.. galvojau čia man vienai taip, bet pasirodo, kad va ir Sillwio panašiai sakė ir kiti..
gi ne vienas statyvas sios firmos yra
QUOTE(dejavu @ 2007 08 22, 10:48)
Reziume: nusinešti fotoaparatą su sunkiausiu objektyvu į parduotuvę ir išbandyti.
vertetu pries tai paskaityti nemazai, kad bent zinoti i ka demesi atkreipti esme, kad butu universalus, patvarus, patogus, mazas o jei dar ir lengvas
QUOTE(Sansara @ 2007 08 22, 10:56)
mūsų vienas draugas turi velbon, apžiūrėjęs mūsų unomat, sakė, kad mūsų krūtesnis. nors šiaip jie viename lygyje (t.y. geriausi iš pigiausių, bet nerekomenduojami nei tie, nei tie, jei gali leisti stovu virš 300 lt išleist)...
svarbu, kad butu geras bet kosmosu irgi nereikia...su kaina galima susigyventi neskubu..bet pradedu dometis, itariu tures buti brangus nes noriu pirkti viena karta ir ilgam
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 22, 10:42)
pati turiu Velbon, beje siame forume rekomenduota tik seniau, esu patenkinta
QUOTE(Stebukle @ 2007 08 22, 10:55)
gi ne vienas statyvas sios firmos yra
butent
QUOTE(peppi @ 2007 08 22, 11:23)
itariu tures buti brangus nes noriu pirkti viena karta ir ilgam
tada pirk Monfroto, sako vieni is geriausiu
peppi, apie stovus
peržvelgus savo žinutes radau
peržvelgus savo žinutes radau