Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

Labas rytas 4u.gif
prabalsavau smile.gif siaip sita nd tema man labiausiai patiko, nes buvo ko gero naudingiausia...pasimokiau...laukiu sekancios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 08 22, 10:10)
Labas rytas 4u.gif
prabalsavau smile.gif siaip sita nd tema man labiausiai patiko, nes buvo ko gero naudingiausia...pasimokiau...laukiu sekancios smile.gif
man irgi buvo labai naudinga thumbup.gif
nors turbut kaip pradedanciai, tai naudinga viskas smile.gif del to ir stengiuosi visus namu darbus padaryti..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 08 21, 20:03)
Pas mane stovi ant auto ir tik RAW.
Nereguliuoju niekada. Visada stovi ant AutoWB ir kamera 99 kartus iš 100 susitvarko puikiai. Kadangi aš fotografuoju tik RAW formatu, to likusio 1 procento pataisymas vyksta labai lengvai ir be pasekmių kompiuteryje.

na kzkiek nuraminai, o tai jau galvojau kaskart kitoje aplinkoje tektu ta WB reguliuotis bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 22, 07:20)
Apsidribsiu darbus ir eisiu balsuot 4u.gif

kur namu darbus galima paziuret ir pakomentuot radau, o kur prabalsuot galima, a? ar cia tik tie balsuoja, kas ir savo namu darbus yra ideje?
kaip suprantu, kas laimes, tas sekancia namu darbu tema sugalvos?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 08 22, 09:01)
Dekui.
Vaziavom i Slovakija mirksiukas.gif
gal primintum kelintoje temoje rasei apie statyvus blush2.gif ?

Reziume: tik nepirk Velbon schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 22, 10:42)

turiu Velbon - laaia ptenkinta - stabilus, patikimas, greitai susideda, suskasi i visas puses.
Kodel tau nepatnka Velbon?
Atsakyti
Reziume: nusinešti fotoaparatą su sunkiausiu objektyvu į parduotuvę ir išbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 22 rugpjūčio 2007 - 10:49
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 08 22, 11:43)
turiu Velbon - laaia ptenkinta - stabilus, patikimas, greitai susideda, suskasi i visas puses.
Kodel tau nepatnka Velbon?

Priežastis visos tavo išvardinto priežastys bet atvirkščiai - nestabilus, nepatikimas, susideda gal patogiai bet neesminis dalykas, sukasi į visas puse, kai to visai nenoriu ir varžtai sunkiai sukinėjasi, kai priveržt reikia schmoll.gif nu blogaiu turbūt nebūna.. galvojau čia man vienai taip, bet pasirodo, kad va ir Sillwio panašiai sakė ir kiti..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 22, 12:50)
Priežastis visos tavo išvardinto priežastys bet atvirkščiai - nestabilus, nepatikimas, susideda gal patogiai bet neesminis dalykas, sukasi į visas puse, kai to visai nenoriu ir varžtai sunkiai sukinėjasi, kai priveržt reikia schmoll.gif nu blogaiu turbūt nebūna.. galvojau čia man vienai taip, bet pasirodo, kad va ir Sillwio panašiai sakė ir kiti..

gi ne vienas statyvas sios firmos yra mirksiukas.gif
Atsakyti
mūsų vienas draugas turi velbon, apžiūrėjęs mūsų unomat, sakė, kad mūsų krūtesnis. nors šiaip jie viename lygyje (t.y. geriausi iš pigiausių, bet nerekomenduojami nei tie, nei tie, jei gali leisti stovu virš 300 lt išleist)...
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 08 22, 10:48)
Reziume: nusinešti fotoaparatą su sunkiausiu objektyvu  į parduotuvę ir išbandyti.

vertetu pries tai paskaityti nemazai, kad bent zinoti i ka demesi atkreipti smile.gif esme, kad butu universalus, patvarus, patogus, mazas o jei dar ir lengvas lotuliukas.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 08 22, 10:56)
mūsų vienas draugas turi velbon, apžiūrėjęs mūsų unomat, sakė, kad mūsų krūtesnis. nors šiaip jie viename lygyje (t.y. geriausi iš pigiausių, bet nerekomenduojami nei tie, nei tie, jei gali leisti stovu virš 300 lt išleist)...

svarbu, kad butu geras bet kosmosu irgi nereikia...su kaina galima susigyventi biggrin.gif neskubu..bet pradedu dometis, itariu tures buti brangus nes noriu pirkti viena karta ir ilgam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 22, 10:42)

pati turiu Velbon, beje siame forume rekomenduota tik seniau, esu patenkinta tongue.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 08 22, 10:55)
gi ne vienas statyvas sios firmos yra mirksiukas.gif

butent drinks_cheers.gif

QUOTE(peppi @ 2007 08 22, 11:23)
itariu tures buti brangus nes noriu pirkti viena karta ir ilgam smile.gif

tada pirk Monfroto, sako vieni is geriausiu g.gif
Atsakyti
peppi, apie stovus
peržvelgus savo žinutes radau mirksiukas.gif
Atsakyti