Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(wyshnia @ 2007 08 21, 22:51)
oi, boba tu boba lotuliukas.gif

Niu nebe mergiki jau... verysad.gif biggrin.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 08 21, 23:12)
ca girl OO tavo akmeniokai liuks.Ypac tie pirmieji.kur akmenukai pavieniui [nepyk neissisaugojau,o dabar negrysiu atgalios],berods mergikes buvo jau inmete pakartotinai.

Aciu zuvialiok 4u.gif Daugiau ten akmeningu foto pas mane yra...gali aki uzmesti i mano nuotraukas parase, cannon beach albumas. Bet dauguma seimynines nuotraukos, meno islauzt per daug nemoku biggrin.gif (i nelabai reikia man, svarbiau atsiminimai vaikams ir kokybiskos foto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 21 rugpjūčio 2007 - 23:44
Kaip jums toks variantas? Uzdejau soft focus efekta g.gif
user posted image

Ir dar...turbut atsimenat sia nuotrauka spalvotam variante su blogu WB ir rezianciai spalvota mamos bliuskute biggrin.gif Gal geriau su tuo soft focus efektu? Zaidziu, man visai patinka, jei prasoviau- sakykit biggrin.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 22 rugpjūčio 2007 - 01:17
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 21, 16:39)
dauguma seimynines nuotraukos, meno islauzt per daug nemoku biggrin.gif (i nelabai reikia man, svarbiau atsiminimai vaikams ir kokybiskos foto)

ziurinejau ka tik tavo nuotraukas is atostogu (ir ne tik blush2.gif ) biggrin.gif tai MB labai isgyre tavo kadravima 4u.gif sake puikiai thumbup.gif dabar gales man prikisinet, kad as taip nemoku hihihi.gif

tiesa, ar gyriausi tau, kad gavau savo slingbag'a ir esu labai patenkinta juo? biggrin.gif jei noresi kada keisti savaji, tai tikrai geras pirkinys thumbup.gif ir patogumu, man ir talpos sociai, viskas telpa (MB zvengiau, kad ir Marko kelnes dar galesiu isidet hihihi.gif ), tau tai gal didesnio reiktu g.gif bet kaip man tai pilnai gana vietos.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 08 22, 07:39)
ziurinejau ka tik tavo nuotraukas is atostogu (ir ne tik  blush2.gifbiggrin.gif tai MB labai isgyre tavo kadravima  4u.gif sake puikiai  thumbup.gif dabar gales man prikisinet, kad as taip nemoku hihihi.gif

tiesa, ar gyriausi tau, kad gavau savo slingbag'a ir esu labai patenkinta juo?  biggrin.gif jei noresi kada keisti savaji, tai tikrai geras pirkinys  thumbup.gif ir patogumu, man ir talpos sociai, viskas telpa (MB zvengiau, kad ir Marko kelnes dar galesiu isidet hihihi.gif ), tau tai gal didesnio reiktu  g.gif bet kaip man tai pilnai gana vietos....  ax.gif
Wicked, gal gali parodyi savo slingbaga, jauciu lietuvoj tokiu nera..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 22, 08:16)
Wicked, gal gali parodyi savo slingbaga, jauciu lietuvoj tokiu nera.....  g.gif

Yra yra mirksiukas.gif http://www.fotofabri...hot-200-AW.html Aš irgi turiu tokį wink.gif pritariu Wicked, pirkinys tikrai vertas dėmesio smile.gif o kokį Wicked pirkai? 100 ar visgi 200?

Apsidribsiu darbus ir eisiu balsuot 4u.gif
Atsakyti
California girl man atrodo tikrai idmomiai, sakyciau itaikayta i siuolaikiska vairtotoja smile.gif
Kut ru radai ta soft fokus? Cia su PS?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 08 21, 20:03)
Smagus reportažas. Iš kur nuotraukos?

Dekui.
Vaziavom i Slovakija mirksiukas.gif
gal primintum kelintoje temoje rasei apie statyvus blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 22, 02:02)
Kaip jums toks variantas? Uzdejau soft focus efekta g.gif
user posted image

Ir dar...turbut atsimenat sia nuotrauka spalvotam variante su blogu WB ir rezianciai spalvota mamos bliuskute biggrin.gif Gal geriau su tuo soft focus efektu? Zaidziu, man visai patinka, jei prasoviau- sakykit biggrin.gif  blush2.gif
user posted image

Grazus israiskingas vaikis smile.gif Fainos nuotraukytes

Pupeliuk, aciu uz linka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 08 22, 08:01)
Dekui.
Vaziavom i Slovakija mirksiukas.gif
gal primintum kelintoje temoje rasei apie statyvus blush2.gif ?

naujame žurnale Foto yra neblogas straipsnis apie trikojus. nors kiek pamenu čia mes bendromis jėgomis daugiau info pateikėme. mirksiukas.gif o kurioje temoje - vienas dievas težino... prieš mėnesį su viršum tai tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 22, 00:16)
Wicked, gal gali parodyi savo slingbaga

slingbag'as 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 22, 00:20)
o kokį Wicked pirkai? 100 ar visgi 200?

100 bigsmile.gif ir man sociai per akis, net jei ir dar viena objektyva kada gyvenime isigysiu, tilps 4u.gif o dabar susidet galiu viska - fotika, filmavimo kamera, pinigine (kad nereiktu atskirai kitos temptis) thumbup.gif dar ir vietos tokiems dalykams kaip kasete lieka, ar filtrams, ar baterijos pakrovejui..... ax.gif tiesiog negaliu atsidziaugt as pirkiniu blush2.gif bet paziuresim, kaip pirma karta i gatve iseisiu, kaip tada ciulbesiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 08 22, 08:04)
naujame žurnale Foto yra neblogas straipsnis apie trikojus. nors kiek pamenu čia mes bendromis jėgomis daugiau info pateikėme.  mirksiukas.gif o kurioje temoje - vienas dievas težino... prieš mėnesį su viršum tai tikrai  doh.gif

va va biggrin.gif pamenu ten buvo nemenkai prirasyta...o laiko ieskoti nera...na teks zurnala nusipirkti smile.gif ten turbut ir daugiau idomiu dalyku yra...
Atsakyti
Labas rytas visiems 4u.gif

Nepadariau as si karta ND. Vyro namie nera, tai neturiu su kuo sunelio palikti. Gal savaitgali sesiu i masiniuka ir dumsiu miestan.
Californiagirl, man pirmoji nuotrauka fantastiska (atostogine). Niekaip as jos nekarpyciau. Planuojam kitamet ir mes jusu apylinkese paatostogauti smile.gif
O vaikucio nuotraukos j/b zymiai geriau.

Peppi, idomus reportazas, kitoniskas biggrin.gif
Atsakyti