Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(Stebukle @ 2007 08 20, 17:58)
nu nu... va ziurek, tu, dar Elina ikalbint reik smile.gif kas dar is pajurio g.gif: ir einat mokintis ... o jus ten uzsiregistruokit, nes surinks grupe ir mokinsites mirksiukas.gif

mes jau i pati pirmaji karta buvom uzsiregistrave per 20 zmoniu, i pirmaja pamoka atejo is to saraso tik 5 zmones, tai jau ir musu nelabai norejo apsiimti, neapsimoka manau jiems tiek nedaug zmoniu. Ir to sake, jei nors vienas neateis, nutrauks kusus ax.gif bet mes visi saziningai ejom ax.gif tai visi norejo tu tolesniu kursu, sakom davai organizuokit, mes visi dalyvausim, tai tas vyrukas turi musu telefonus, sake jei tik bus daugiau norinciu, pats mumis susiras tolesniems kursams, taip ir laukiu nieko nedarydama blush2.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 08 20, 18:34)
Taip, artima. Todel man daug ka uzskaitys ir minejo, kad tureciau moketi maziau pinigu.

tai gerai tau, sekmes busimuose moksluose. tu mokinsies, po to cia mus naujokus galesi mustravoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 20, 13:10)
Labradoriuke, galim pasimatyti kada, ar siaip kavos isgerti sveciuose smile.gif butu labai malonu susipazinti su tavim  4u.gif

susirasom e-mailu (mano: gintare.v@post.skynet.lt), jei turetum noro pabendrauti. Nes as vis dar su mazium namie bunu, tai kartais ir veiklos pritrukstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 18, 16:40)
Wow aciu biggrin.gif  Cia tu rimtai? biggrin.gif  Nes tikejaus "pylos" gauti... blush2.gif biggrin.gif

Rimtai smile.gif

QUOTE(*Justikiii* @ 2007 08 18, 20:12)
Hm... idomu cia labai, galeciau jungtis prie jusu? smile.gif

Žinoma 4u.gif Rekomenduoju bent jau permest akimis ankstesnes temas - labai daug dalykų paaiškės.

QUOTE(wicked @ 2007 08 19, 06:56)
vakar dienele praleidom Chicagos Botanikos sode.. nu fantastine vietele  thumbup.gif ir fotografams rojus hihihi.gif uztai pabandziau ir as kazkoki tai "ala mena" islauzti hihihi.gif imetu keleta nuotrauku jusu teismui  4u.gif man butu idomiausia isgirsti, kas negerai su kompozicija ar nustatymais ar dar kokie minusai, nes kad jums tokie vaizdeliai nusibode jau, net neabejoju  biggrin.gif

Vietos gražios, o vat nuotraukos nelabai įdomios. Įtariu ten galima visą dieną su fotoaparatu praleist smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 08 20, 12:03)
Kuo skiriasi sRGB nuo Adobe RGB?

Sunku paaiškinti paprastai. Labai trumpai čia http://www.fotofabri...on-3675911.html

Patariu įsijungti populiariausią sRGB ir nesukti galvos smile.gif
Atsakyti
Atrodo nemazai naktinejanciu ir kraunanciu foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 20, 22:46)
Atrodo nemazai naktinejanciu ir kraunanciu foto  thumbup.gif

na šis vakaras buvo paskutinis fotografavimui. ryt iki balsavimo pradžios nespės sutemti (bent jau LT) biggrin.gif
šaunu kad atsirado tikrai įspūdingų foto. kažkaip jau įtariu pretendentą/ę į lyderius. na bet dar visa para prieš akis, tikiuos pasipildys ne ką įspūdingesnėmis foto.
labanakt cool.gif
Atsakyti
Sveiki ir sveikos! Džiaugiuosi atradusi šią temą—pasistengsiu ją visą peržvelgt. Klausimų, jaučiu, daug turėsiu, nes ką tik nusipirkau Canon Digital Ixus 950 IS- ir nelabai gaudausi (anksčiau fotografavau su senesniais veidrodinių modeliais FED 3, Canon ir net SMENA biggrin.gif ) skaitmeninėse muilinėse.
Pradžiai prašau patarimo dėl foto, darytos senomis technologijomis ir neatitinkančios šių dienų reikalavimų 4u.gif
Esu savo klasės.lt admin ax.gif Anksčiau (senesnėje klase.lt versijoje) mano įkelta klasės foto atrodė visai normaliai. O po "reformų" (kas jungiasi-žino)— labai neryški. Bandžiau kelt iš naujo, keist dydžius— tas pats verysad.gif
Rašiau jiems patiems- atsako: "...nuotraukų dydis, formatas..." Bėda ta, kad foto— senoviška, didoka ir dar vertikali. Tas vertikalumas, ko gero, ir gadina visą reikalą verysad.gif Su Pikasa bandžiau apkarpyt — apkirpta ji tik išsiplečia iki buvusio formato.
Kitos nuotraukos, deja, neturiu...
Gal kas susidūrėt su panašia problema? Galėčiau ar foto įkelt (bet nemoku unsure.gif ) ar nurodyt, kaip klase.lt ją surast, jei tik kas apsiimtų padėt 4u.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 08 20, 14:32)
Vietos gražios, o vat nuotraukos nelabai įdomios. Įtariu ten galima visą dieną su fotoaparatu praleist smile.gif

as gi ir sakiau, kad neturiu nieko gero ir idomaus jums parodyt mirksiukas.gif tik norejau uzgirsti keleta komentaru, del nustatymu, del kompozicijos.... g.gif neturiu akies geram kadrui, tai ka man daryt? biggrin.gif belieka tik klausyt, krautis info i galva ir daryt kokias tai isvadas..... ax.gif
o kad vieta ten gera, tai tikrai thumbup.gif ir esu tikra, jog ten dienos neuztektu schmoll.gif maciau pulkeli rimtu fotografu jau, vos ne su lagaminais suvaziave bigsmile.gif grazu ziuret, kaip chebra dirba bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, matau derlinga naktele buvo smile.gif kiek graziu foto pridejo paskutine nakti thumbup.gif jau net isivaizduoju kaip beveik tuo paciu metu po vilniu ir kitus miestus fotografai su trikojais slampinejo biggrin.gif
Atsakyti
manau niekas nesupyks kad ND nekomentuosiu. Nes nesijauciu kompetentinga tam blush2.gif Galiu parasyti tik kas patinka ir kas nelabai, o tai bus savo nuomones issakymas.
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 21, 09:16)
Labas rytas, matau derlinga naktele buvo smile.gif kiek graziu foto pridejo paskutine nakti  thumbup.gif  jau net isivaizduoju kaip beveik tuo paciu metu po vilniu ir kitus miestus fotografai su trikojais slampinejo  biggrin.gif

O as siek tiek nusivyliau. Jau devyniolikta tema, o mes dar vis nesugebam susitvarkyti su ryskumu, baltos spalvos balansu ir t.t. Liudna.

QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 21, 09:51)
manau niekas nesupyks kad ND nekomentuosiu. Nes nesijauciu kompetentinga tam  blush2.gif  Galiu parasyti tik kas patinka ir kas nelabai, o tai bus savo nuomones issakymas.

Kodel gi? Man labai idomi tavo nuomone, kaip ir visu kitu suprantama. Man idomiau ir vertingiau isgirsti kas nepatinka, o ne kas patinka. Deja kad nepatinka dazniausiai galima suprasti tik is komentaru nebuvimo.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 08 21, 11:02)
O as siek tiek nusivyliau. Jau devyniolikta tema, o mes dar vis nesugebam susitvarkyti su ryskumu, baltos spalvos balansu ir t.t. Liudna.
Kodel gi? Man labai idomi tavo nuomone, kaip ir visu kitu suprantama. Man idomiau ir vertingiau isgirsti kas nepatinka, o ne kas patinka. Deja kad nepatinka dazniausiai galima suprasti tik is komentaru nebuvimo.

na, tada ''pakomentuosiu'' ir as smile.gif , butinai, tik veliau, dabar islekiam i miesta .......
Atsakyti
Labas, man vėl dvejetas už nepažangumą sad.gif vyras nepalaikė kompanijos eit į miestą, o vaizdas per mano balkoną visiem seniai įgrysęs biggrin.gif bent žaibas būt buvęs.. dar su televyku apžvelgiau panoramą per balkoną, deja deja nieko įdomaus neįžvelgiau, o daryt bele atlikt ND nenorėjau.. bet ši tema man patinka ir stengsiuos artimiausiu metu ją įgyvendint ir tada pateiksiu rezultatus čia smile.gif o ir minčių visokių turiu, tik galimybių kartais pritrūksta..

Ir su Sillwio sutinku dėl dabartinių ND, nugi WB reguliavimas juk vienas iš svarbiausių, o palikti saulėtos WB specialiai einant fotografuoti ND nu nežinau schmoll.gif snapshotui dar pateisinama, jei netyčia įlindai į šešėlį iš saulėtos, bet čia.. o juk gi kažkaip galima būtų padirbėti su PS manau. Kur dėjau nuotrauką su St. Paul katedra, ten WB irgi negeras stipriai buvo, bandžiau taisyt, kažkam visai patiko (na man nevisiškai, bet variantas bent jau priimtinas).. galima gi padirbėt kažkiek prie nuotraukos, kaip mačiau komentarą - natūralumo temos baigėsi biggrin.gif

Ir įdedu vieną nuotrauką komentaram, Pelkėj liūdnai mirksta ir nesuprantu kas joje negerai, man ji labai patinka, vyrui irgi (kuris beje visai neblogas kritikas biggrin.gif ), o komentarų ten šykščiai.. ar čia skonio reikalas? ar kažkas tikrai negerai?

user posted image
Atsakyti