Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 20, 11:15)
Nuuuu, Labradoriuke, šiteip supainiot  cool.gif net nežianu ar labai panašūs pastatai  rolleyes.gif

Nebegedink blush2.gif Jau ir taip visa is gedos raudona blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 08 20, 14:11)
Nebegedink  blush2.gif  Jau ir taip visa is gedos raudona  blush2.gif

cia visiems pasitaiko... smile.gif
man irgi kazkada buvo... Praeive paklause, kur yra Ciurlionio gatve, as pagalvojau pagalvojau.... g.gif ir atsakiau kad nezinau. O pasirodo tai ta pati gatve kuria as i muzikos mokykla kiekviena diena vaiksciodavau blush2.gif

sorry uz of topic'a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 20 rugpjūčio 2007 - 13:15
ikeliu kelias nuorodas, apie kadro kompozicija, mano manymu visai neblogas, tik gaila kad angliskai, bet kas nores labai tai supras mirksiukas.gif
http://asp.photo.fre...MainClass.shtml

http://www.colorpilo...comp_rules.html

http://digital-photo...mposition-tips/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 20 rugpjūčio 2007 - 14:07
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 08 20, 10:35)
Neakivaizdiniu galetum, praktiskai tik porai savaiteliu reiketu kas kelis men atvaziuot i Vln  thumbup.gif

ziurejau as nete ta ju svetaine...bet tie stojamieji egzai biski atbaido blush2.gif o tai daug norinciu buvo ten stoti? rasei, kad buvai 10 pagal eile ir kad tau dadejo 2 balus, dadejo vien tik uz tai, kad jau turi aukstaji, ar tavo igyta specialybe artima fotografijai?

QUOTE(Stebukle @ 2007 08 20, 11:47)

praejau tokius pacius kursus tik kitoje vietoje, per fotovideo akademija. tai ne daug ka duoda tie kursai, nors musu tebuvo 5, bet demesio kiekvienam reikia daugiau, kad skirtu. Nors aisku geriau nei nieko visai. Vis si ta suzinojau ir ismokau.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 08 20, 13:11)
Nebegedink  blush2.gif  Jau ir taip visa is gedos raudona  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2007 08 20, 17:10)

praejau tokius pacius kursus tik kitoje vietoje, per fotovideo akademija. tai ne daug ka duoda tie kursai, nors musu tebuvo 5, bet demesio kiekvienam reikia daugiau, kad skirtu. Nors aisku geriau nei nieko visai. Vis si ta suzinojau ir ismokau.

O tu vienus praejai ar visus 3? Nes as irgi ten mokiausi, tai visas 3 pakopas praejau unsure.gif bet kai atejau i sita skyreli lotuliukas.gif tai daug mano ziniu buvo isbrokinta, tai nezinau dabr kuo tiket lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausimas jei kas tures laiko papasakot iki vakaro kaip tas nuotraukas ikelti i namu darbus? blink.gif

Naujoke...
Atsakyti
QUOTE(sidra @ 2007 08 20, 18:55)
Klausimas jei kas tures laiko papasakot iki vakaro kaip tas nuotraukas ikelti i namu darbus?  blink.gif

Naujoke...

nueini prisijungi
bitemaja
bitemaja

tada spaudi add photo ir keli tau priimtiniausiu budu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 08 20, 16:45)
O tu vienus praejai ar visus 3? Nes as irgi ten mokiausi, tai visas 3 pakopas praejau unsure.gif bet kai atejau i sita skyreli lotuliukas.gif tai daug mano ziniu buvo isbrokinta, tai nezinau dabr kuo tiket lotuliukas.gif

na KLP tai kol kas vienus praejau, buvo 6 sav. kursai ir fotkinom temomis: architektura, portretas, naktinis fotografavimas ir pan. Kiek zinau sekancios pakopos tik Vilniui organizuojamos, kadangi bent jau KLP nesusirenka reikiamas kiekis zmoniu. O gaila, mielai eiciau ir i kitas pakopas ax.gif
o su ziniu isbrokinimu kaip, kad rasei, tai pilnai tikiu, nes tuose kursuose daugiau mokina kaip reikia taisyklingai fotografuoti, o kartais taisyklinga foto nieko apie save nepasako, bent jau mano tokia nuomone blush2.gif

QUOTE(sidra @ 2007 08 20, 16:55)
Klausimas jei kas tures laiko papasakot iki vakaro kaip tas nuotraukas ikelti i namu darbus?  blink.gif

Naujoke...

ir man buvo idomu, bet jau maciau atsake kazkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2007 08 20, 19:25)
na KLP tai kol kas vienus praejau, buvo 6 sav. kursai ir fotkinom temomis: architektura, portretas, naktinis fotografavimas ir pan. Kiek zinau sekancios pakopos tik Vilniui organizuojamos, kadangi bent jau KLP nesusirenka reikiamas kiekis zmoniu. O gaila, mielai eiciau ir i kitas pakopas ax.gif
o su ziniu isbrokinimu kaip, kad rasei, tai pilnai tikiu, nes tuose kursuose daugiau mokina kaip reikia taisyklingai fotografuoti, o kartais taisyklinga foto nieko apie save nepasako, bent jau mano tokia nuomone blush2.gif
ir man buvo idomu, bet jau maciau atsake kazkas biggrin.gif

tai toj pirmoj pakopoj moko taisyklingai, po to moko ta taisyklinguma lauzyt, moko menines fotografijos, photoshop'o(kuri pramiegojau). ir moko skirtingi destytuvai. siaip, ziniu nemaza kraiteli duoda. tik kai tai jau darosi aistra fotografuoti tai norisi ismokt vis daugiau ir daugiau....
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 08 20, 17:43)
tai toj pirmoj pakopoj moko taisyklingai, po to moko ta taisyklinguma lauzyt, moko menines fotografijos, photoshop'o(kuri pramiegojau). ir moko skirtingi destytuvai. siaip, ziniu nemaza kraiteli duoda. tik kai tai jau darosi aistra fotografuoti tai norisi ismokt vis daugiau ir daugiau....

nu manau as to nesulauksiu, kad butu suorganizuota sekanti pakopa...bent jau zadejo, kad kaip ir sia ziema galbut padarys, nes visu musu klausinejo ar noretumem, bet, kadangi musu tiek nedaug buvo, tai jauciu tai ir liks tik ideja, vistik ne daug bendraminciu pajury
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2007 08 20, 19:51)
nu manau as to nesulauksiu, kad butu suorganizuota sekanti pakopa...bent jau zadejo, kad kaip ir sia ziema galbut padarys, nes visu musu klausinejo ar noretumem, bet, kadangi musu tiek nedaug buvo, tai jauciu tai ir liks tik ideja, vistik ne daug bendraminciu pajury

nu nu... va ziurek, tu, dar Elina ikalbint reik smile.gif kas dar is pajurio g.gif: ir einat mokintis ... o jus ten uzsiregistruokit, nes surinks grupe ir mokinsites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2007 08 20, 15:10)
ziurejau as nete ta ju svetaine...bet tie stojamieji egzai biski atbaido blush2.gif o tai daug norinciu buvo ten stoti? rasei, kad buvai 10 pagal eile ir kad tau dadejo 2 balus, dadejo vien tik uz tai, kad jau turi aukstaji, ar tavo igyta specialybe artima fotografijai?

Taip, artima. Todel man daug ka uzskaitys ir minejo, kad tureciau moketi maziau pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 20 rugpjūčio 2007 - 18:37