Dar norejau paklausti, kaip pas jus isijungia tinklelis kuris ekrana dalina i tris tokias dalis...
D80 radau tik siek tiek kitoki.... kuris uziseda per custom setting menu-grid display-ir tiesiog pasirengi On arba OFF... Bet kaip jau minejau jis kitoks... akrana dalija nepo tris dalis po keturias.ir ne kaip cia, o lygiomis dalimis.
QUOTE(ciburaska @ 2007 08 20, 04:25)
As ne cia
Va cia: http://www.vsdk.lt/h...emimas.php#null
Kai baigsiu gausiu bakalauro diploma, bet studijos yra neuniversitetines.
4 metai. Apie 2000lt metams. As kur ir bestociau - man visur reikes moket, nes aukstaji jau turiu
Drumbacele pabandyk dar paspausti disply mygtuka keleta kartu - ten dazniausiai keiciasi nustatymai ziurjimo. Reikia is teisu man pasiziuret. Nes niekad tokio nebuvau nusmaigius
Aha - kaimynes Jei vis ar nedirbi - galim iseiti i lauka su vaikais - nors mano jau didckis
QUOTE(Sansara @ 2007 08 17, 17:58)
P.S. ir patikrink ar objektyvo autofokusas nenustatytas ant Manual. kartais būna tai pagrindinė problema nesufokusavimo tikslaus. Žinau vieną atvejį kai taip buvo ( tyliems skaitytojams)
ps, tada ir ant P būtų tas pats
greičiausiai išlaikymo problema, reik štatyvo
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 08 19, 11:01)
Pasigirsiu, kas nemate dar anoje temoje: istojau i Vilniaus kolegija - fotografija , buvau 10 - ta pagal eile Aisku mokinsiuosi neakivaizdiniu
Sveiki fotografai,
Labradoriuke, pavydas net bamba uzgriauze ir as noreciau studijuoti, labai gaila, kad KLP tokiu kolegiju nera, kur mokintu fotografuoti. Nors jauciu tuos egzus stojamuosius ne bet kas ir islaikytu, jei esi visai zalias tai kazin, ar isspaustum ten ka nors, manau reik jau but pazengusiam iki Jusu lygio, kad galima butu bandyt tuos egzus laikyti.
Sveikinimai dideliausi, busi diplomuota fotografe
QUOTE(ciburaska @ 2007 08 19, 20:25)
Baltos spalvos balansa nepareguliavai
sorry, bet niekaip nesuprantu tos manuel baltos spalvos balanso reguliavimo esmes kada ji reik reguliuoti ir ka jis geriau duoda? jei nesunku ir turi kantrybes paaiskintik
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 08 19, 21:28)
CACIS is tiesu cia maciau ne viena naktine su prezidentura ir vis visi fotkina skirtingu kampu
na cia is tikruju ne prezidentura, o dramos teatras Klaipedoje, Anikes aiksteje
labai dekui uz komentarus, yra noras pasitempti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 20, 08:09)
p.s.2 Tiesa, ar matete prekyboje nauja zurnala ''FOTO''? Nusipirkau vakar, dar nespejau perziureti.. Gal kas jau turite ir skaitete, kaip jis jums? Na as tai bet kokiu atveju dziaugiuosi, kad toks zurnalas atsirado Tik gaila, kad kitas numeris iseis tik spalio men....
maciau, kad toks zurnalas pas viena fotografe buvo namie, bet pirkti bent jau KLP tokio nemaciau dar, reiks atidziau paieskot
Papildyta:
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 20, 09:12)
Dar norejau paklausti, kaip pas jus isijungia tinklelis kuris ekrana dalina i tris tokias dalis...
itariu, kad pas Canon tokios funkcijos nera..bent jau kai ieskojau tai neradau..
Ciburaska, o gal kartais yra?
QUOTE(CACIS @ 2007 08 20, 10:17)
na cia is tikruju ne prezidentura, o dramos teatras Klaipedoje, Anikes aiksteje
O as dar vakar galvuju - is kur ta statula prie prezidenturos Lyg ir neatsimenu nieko - bet kadangi statiniais nelabai domiuosi - tai pamaniau - kad tiesiog galejau nepastebet Nu va ir cia reiskia visa gyvenima Vilniuje gyvenu - net geda
Neakivaizdiniu galetum, praktiskai tik porai savaiteliu reiketu kas kelis men atvaziuot i Vln
Gausiai namu darbu sia savaite
QUOTE(astaxa @ 2007 08 20, 12:00)
Gausiai gausiai aš žadu šįvakar išsiruošti, visai nebuvau namie kelias dienas, o dar ir vyro į parankę reikia naktimis vaikščiot
Nuuuu, Labradoriuke, šiteip supainiot net nežianu ar labai panašūs pastatai
QUOTE(Sansara @ 2007 08 20, 12:04)
labradoriuke, na va, man nuo namų tik per gatvę pereit iki tos kolegijos o net nežinojau. žinojau tik pamėnkalnio g. kad ruošia(-ė) fotografus, bet ten turbūt ne aukštesnioji mokykla
mano VT ten mokes...
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 08 20, 12:01)
4 metai. Apie 2000lt metams. As kur ir bestociau - man visur reikes moket, nes aukstaji jau turiu
dar ir kaip pigiai nes anoj kolegijoj metams 4000Lt. Turesim tuoj geras mokytojas
O as siandien varysiu Vilniaus fotkint, cia yra tokia ale panorama netoli mano namu tik vyras jauciu nelabai nores isleist nakti
Papildyta:
QUOTE(CACIS @ 2007 08 20, 12:17)
Sveiki fotografai,
ir as noreciau studijuoti, labai gaila, kad KLP tokiu kolegiju nera, kur mokintu fotografuoti.
ir as noreciau studijuoti, labai gaila, kad KLP tokiu kolegiju nera, kur mokintu fotografuoti.
yra tik kursai
http://www.vev.lt/?id=114
Kuo skiriasi sRGB nuo Adobe RGB?
QUOTE(astaxa @ 2007 08 20, 12:00)
manes vyras irgi nenori isleisti o ir paciai vienai baisoka... Juk maza kas sugalvos ''pasiskolinti'' fotoaparata su visu trikoju.... Vienai baisu. Reiks siandien vyra prikalbinti pagaliau.. Tik tikiuosi, kad nelis...
Labradoriuke, galim pasimatyti kada, ar siaip kavos isgerti sveciuose butu labai malonu susipazinti su tavim
o del mokescio, tai tikrai kad 1000 uz semestra visai pakenciama....