QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 15, 12:48)
1. Perskaityciau fotoaparato instrukcija
2. Isigyciau knyga apie fotografijos pradmenis
Patikek manim, perskaicius, labai daug paaiskes ir nebereaguosi i tokius komentarus, o dziaugsies, kad zmones ir nuotraukos "siuzeta" pastebi.
Tema "mokomės fotografuoti".
Meninės fotografijos tema kitokia.
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 08 15, 12:49)
Tiesiogiai. As tokia nuotrauka priimu kaip spjuvi i veida. Sakau be pykcio ar uzgauliojimo, bet ziuredamas i ja butent taip jauciuosi. Jeigu atrodo, kad as dabar neteisus, siulau autoriui pameginti imesti nuotrauka i keleta saitu ir paprasyti kritikos. Butinai parasyti pavadinima, nes kitu atveju galima ir bana gauti.
Jeigu labiau patinka komentarai "belekas", galiu ir taip. Tiesa, yra dar ir trecia, paprasciausia alternatyva - nekomentuoti is viso
aš renkuosi trečią variantą, arba ketvirtą, komentuoju ne į temą, beleką.
Nes jei man laabai jau ryškiai nepatiks, gal ir pasakysiu, žinai- belekas. O jei labai patiks, visuomet ir pagirsiu.
Tavo pagyrų mačiau labai mažai, arba tau niekas nepatinka, arba tu nesimokai fotografuoti. Aš mokausi, ir man užduotys- taip, tokios, kokios yra, nes privalau, bet kokia kaina atlikti darbą
. Jei aš atlikinėsiu ND tik kai turėsiu laiko, arba kai patiks mano idėja ar atlikimas, aš sustosiu. Todėl mano darbai, ne paroda, o mokslai.
Viskas, nenoriu jokių blogų minčių, susikirto mūsų nuomonės, nieko blogo, visko reik.