Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

Californiagirl, man pirmoji ir paskutine foto bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif Filtrus naudojai kokius?

...apie kairiaakiskuma, tai as kairiaake, kairiaranke ir kairiakoje biggrin.gif
Atsakyti
o aš kairiaakė, nors dešiniarankė ir dešiniakojė lotuliukas.gif tik turbūt geriausia kaip sillwio sako, žiūrėt abiem akimis. kažkodėl mus ir per mikroskopą mokė žiūrėt abiem atmerktomis akimis...nors prie okuliaro tik viena pridėta. tipo taip geriausiai suvoki vaizdą. ale nepripratau vis tiek. viena žiūrėdavau.

kažkaip nesipildo šį kartą albumas ND. blush2.gif

Čeburaška,dėl tavo pasiūlymo susitikus pafotografuot vyliojanti, bet turbūt fiziškai sunkiai suderinama. dauguma su mažyliais namuose sėdi. nžn kaip dėl mašinų, nes vis tiek iki belmonto pvz tai pėsčiomis nelabai kas norėtų 4 km eit ten ir dar tiek atgal. žodžiu - entuziazmą manau slopina šie trukdžiai. o be to, neįsivaizduoju kiek čia vilniečių g.gif
Atsakyti
Ryt Diena mielai su kuo nors susitikciau pavotografuot.. manau nuo 11 iki vakaro.. bo VT zadejo atvaziuot ir visa diena praleist su mazaja.. thumbup.gif

rasykit, susitiksiu smile.gif

Sansara... g.gif g.gif g.gif

Sansara-jo-ten pat..
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 08 18, 23:41)

Čeburaška,dėl tavo pasiūlymo susitikus pafotografuot vyliojanti, bet turbūt fiziškai sunkiai suderinama. dauguma su mažyliais namuose sėdi. nžn kaip dėl mašinų, nes vis tiek iki belmonto pvz tai pėsčiomis nelabai kas norėtų 4 km eit ten ir dar tiek atgal. žodžiu - entuziazmą manau slopina šie trukdžiai. o be to, neįsivaizduoju kiek čia vilniečių  g.gif

o as siulyciau nors ir su vaikais padaryt fotografu meet'a. Kadangi manau didziausias stabdis yra jie. tai reikia tuos stabdzius kartu psiimt tongue.gif ir jei problema transportas, susitikt kokiam jaunimo parke. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 08 18, 20:36)
Parasyk nustatymus ax.gif ir as koreguota kas nors? Ir su kuriuo objektyvu fotografavai ax.gif

ISO 100, Av programa, diafragma nuo 5.6 iki 6.3 kazkur, islaikymas automatiskai pagal apsvietima(manau apie 1/1000s). Pakoreguotas kontrastas, pasharpinta truputi inernetui ruosiant ir viskas smile.gif Objektyvas naudotas sigma 17-70mm mirksiukas.gif

Sea, aciu 4u.gif Filtra kuprinej turejau, bet nepanaudojau doh.gif uzmirstu as ji blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 19 rugpjūčio 2007 - 00:35
vakar dienele praleidom Chicagos Botanikos sode.. nu fantastine vietele thumbup.gif ir fotografams rojus hihihi.gif uztai pabandziau ir as kazkoki tai "ala mena" islauzti hihihi.gif imetu keleta nuotrauku jusu teismui 4u.gif man butu idomiausia isgirsti, kas negerai su kompozicija ar nustatymais ar dar kokie minusai, nes kad jums tokie vaizdeliai nusibode jau, net neabejoju biggrin.gif

user posted image
Flash used: No
Focal length: 17.0mm
Exposure time: 0.0100 s (1/100)
Aperture: f/7.1
ISO equiv.: 100

user posted image
Exposure time: 0.017 s (1/60)
Aperture: f/4.0
ISO equiv.: 100

user posted image
Exposure time: 0.0040 s (1/250)
Aperture: f/4.0
ISO equiv.: 200
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 19 rugpjūčio 2007 - 06:58
Wicked, pirma nuotrauka visai nekabina, nors esu isitikinusi naturoje labai grazu rolleyes.gif
Abi su kriokliukais butu geresnes jei islaikymas ilgas butu ax.gif Dabar "snapshotai" ir tiek... Statyvo neturejai turbut g.gif , bet as tokiu atveju pasiremiu, jei randu i koki akmeni arba atsitupiu(placiai kojos, kad stabilu butu lotuliukas.gif ), alkunes iremiu i kelenus, Arba sau i sonus, krutine ir t.t., sulaikau kvepavima ir fotografuoju biggrin.gif Gaunasi neblogai biggrin.gif
Varyk atgal mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 19 rugpjūčio 2007 - 07:36
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 19, 00:34)
Abi su kriokliukais butu geresnes jei islaikymas ilgas butu ax.gif Dabar "snapshotai" ir tiek... Statyvo neturejai turbut g.gif , bet as tokiu atveju pasiremiu, jei randu i koki akmeni arba atsitupiu(placiai kojos, kad stabilu butu lotuliukas.gif ), alkunes iremiu i kelenus, Arba sau i sonus, krutine ir t.t., sulaikau kvepavima ir fotografuoju biggrin.gif  Gaunasi neblogai biggrin.gif
Varyk atgal mirksiukas.gif  biggrin.gif

jep, statyvo neturejau, is viso mes ten neplanuotai atsiradom, planas buvo zoo, taciau neradom kur masina pastatyt doh.gif o ir nebutu buve kaip man ten draskytis si karta, nes ne vieni buvom, ne fotografuot vaziavau..... blush2.gif tai pralekdama vis pyskinau..... ir su tais ilgesniais islaikymais - bandziau, taciau man tada nuotraukos tamsokos gavosi.... blush2.gif nepagaunu as dar kartais to fotiko.... arba pavesis dave savo g.gif nezinau is tiesu, kodel nesigavo man kitaip g.gif
man tokia poza butu netikus hihihi.gif su pakankamai trumpu sijonu buvau..... blush2.gif hihihi.gif

tiesa, jau laukiu nesulaukiu savo sling'o kuprineles biggrin.gif uzsisakiau per ebay, jau pakeliui pas mane bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 19 rugpjūčio 2007 - 07:50
QUOTE(wicked @ 2007 08 19, 07:47)
ir su tais ilgesniais islaikymais - bandziau, taciau man tada nuotraukos tamsokos gavosi....  blush2.gif

Greiciau galejo gautis sviesokos, nes su ilgu islaikymu sviesos daugiau papuola... g.gif Gal tu netycia trumpesni islaikyma statei t.y. didesni skaiciuka g.gif
Nors kartais fotikai "supsihuoja", tada as "Manual" rezima renkuosi ir pora kart pakaitaliojusi nustatymus atrandu patenkinama "exposure" smile.gif

P.S. Kiek mokejai uz slinga?
Papildyta:
Dar viena nuotrauka is tos pacios pakrantes ax.gif ISO cia aukstas, nes apsiniauke buvo ir temo...
user posted image
Exposure time: 0.0020 s (1/500)
Aperture: f/6.3
ISO equiv.: 400
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)

Kas idomiausia, kad nakti visus tuos zemesnius akmenis(ne aukstasias uolas) vandenynas apsemia, o diena vanduo nuslugsta...ant tu akmenu visokios gyvunijos pilna, galima juros zvaigszdes paglostyti net rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 19 rugpjūčio 2007 - 08:30
Sveiki,
na as jau grizau po poilsio gamtoje smile.gif Oi kiek uodu doh.gif

Pasigirsiu, kas nemate dar anoje temoje: istojau i Vilniaus kolegija - fotografija thumbup.gif , buvau 10 - ta pagal eile 4u.gif Aisku mokinsiuosi neakivaizdiniu biggrin.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 16, 13:20)

Matau savo gatve mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif
Kazkada senai ir as buvau panasia nuotraukyte cia idejus, tik ne is taip aukstai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 08 19, 13:01)

Pasigirsiu, kas nemate dar anoje temoje: istojau i Vilniaus kolegija - fotografija  thumbup.gif  , buvau 10 - ta pagal eile  4u.gif Aisku mokinsiuosi neakivaizdiniu  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif Labai dziaugiuosi uz tave!!! Nezinojau kad kolegijoj yra si specialybe g.gif: kokiu reikejo egzu rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 19, 01:24)
Greiciau galejo gautis sviesokos, nes su ilgu islaikymu sviesos daugiau papuola... g.gif  Gal tu netycia trumpesni islaikyma statei t.y. didesni skaiciuka g.gif
Nors kartais fotikai "supsihuoja", tada as "Manual" rezima renkuosi ir pora kart pakaitaliojusi nustatymus atrandu patenkinama "exposure" smile.gif 

P.S. Kiek mokejai uz slinga?

Kas idomiausia, kad nakti visus tuos zemesnius akmenis(ne aukstasias uolas) vandenynas apsemia, o diena vanduo nuslugsta...ant tu akmenu visokios gyvunijos pilna, galima juros zvaigszdes paglostyti net rolleyes.gif

dabar susibalamutinau del to, koki islaikyma rinkausi.... g.gif jei nesu istrynus tu nuotrauku, pasitikrinsiu biggrin.gif o kad ten dar nuvaziuot reikia, tai faktas 4u.gif labai grazi vieta, ir pasivaiksciot faina thumbup.gif

pirkau is ebay, mokejau $55.99, atsiuntimas nemokamas. nebidinau, tiesiog pirkau pigiausia ir su free shiping rolleyes.gif nors dar siek tiek anksciau, buvo galima ir pigiau nusipirkt, tik nesuspejau blush2.gif

as ta esu pastebejus Californijoje.... mes kai gyvenom ta savaite salia vandenyno, tai stebejomes, kad nakti visas pliazas buna apsemtas unsure.gif MB irgi krabus rinko, kol vienas neignybo hihihi.gif
Atsakyti