Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 19 dalis

QUOTE(sillwio @ 2007 08 16, 20:56)
... ypač naujokų smile.gif

Mano, kaip naujokės komentaras: user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 08 16, 20:18)
cool  lotuliukas.gif tikrai nežinojau. Dar pasakykit, kad ir mano d50 b/w režimą turi, tai turbūt nugriūsiu smile.gif

lotuliukas.gif tai gal ''RFM'' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 08 16, 20:24)
Mano, kaip naujokės komentaras:  user posted image

O kur klaidos? smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 08 16, 20:26)
lotuliukas.gif tai gal ''RFM'' lotuliukas.gif

Tai kad atrodo perskaičiau g.gif Kokius 8 kartus. Gal skaityt nemoku lotuliukas.gif
P.S. pažiūrėjau. pas mane nėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 16 rugpjūčio 2007 - 20:34
QUOTE(sillwio @ 2007 08 16, 21:32)
O kur klaidos? smile.gif

Nebent kad antroj bažnyčia beveik centre. Nors žiūrisi vistiek gražiai.
Neturiu dėl ko kibti.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 08 16, 20:56)
Man iki kompetetingų dar toli, bet pasakysiu jog manau, kad bitę reikėjo traukt šiek tiek iš centro, o šiaip viskas labai gerai.
Leidau sau pažaist su nuotrauka, kaip man atrodė smagiau.

user posted image

Pora senų naktinių mano foto diskusijoms pratęsti. Trūkumus žinau, bet būtų smagu išgirsti juos iš jūsų, ypač naujokų smile.gif

user posted image

user posted image

Man abi nuotraukos nerealiai grazios...... smile.gif

arba as visiska profane verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Sillwio, instrukcija reikia skaityti lotuliukas.gif Aisku, kad kiekviename fotike yra galimybe j/b fotografuoti.Ir D80, ir Sony muilineje lotuliukas.gif

Apie naktini fotografavima nieko neismanau. Todel Sillwio nuotrauku baisiai komentuoti negaliu. Pirmoje gal ISO per aukstas buvo, nes grudas matosi, o antra gal persharpinta.
O dar pasiguosiu ir Sillwio kalte suversiu lotuliukas.gif Sugalvojau, kad man reikia Nikon Capture, o Vistoje jis neveikia. Liepiau vyru man atgal XP instaliuoti. Na ir ka, netajunge isorines plokstes ir visos nuotraukos nuo 1999 metu buvo istrintos.
XP pusiau suinstaliuotas, bet nei ofiso, nei PS, nei Capture nera. Gal bus savaitgali doh.gif Gerai, kad Roolys tokia tema sugalvojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 08 16, 21:07)

Drumbacele[/b], tavo fotografijoj man kliuna WB, nepatinka, kad fotografuota per stikla – pilna visokiu nereikalingu atspindziu ir siaip atrodo priejai prie lango ir nufotografavai tiesiog bandydama fotoaparata wink.gif

nuotrauka buvo daryta su statyvu, aisku gerai pastebeta, kad per stikla, buvo ziema, labai saaaaaaaaaaaaaaaaaalta, mazas leliukas namuose, o fotoaparata isbandyti norejosi, taigi smile.gif
Atsakyti
Man Silwio dvi paskutinės naktinės- nerealios doh.gif
Atsakyti
Sillwio, persiprasau, D50 tikrai nedaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 16, 21:57)
Sillwio, persiprasau, D50 tikrai nedaro blush2.gif
Po visu diskusiju ir as pradejau abejoti ar D80 daro... Ir negaliu patikrinti, baterija issikrovusi sad.gif o ikroviklis kitam mieste sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 16, 21:59)
Po visu diskusiju ir as pradejau abejoti ar D80 daro... Ir negaliu patikrinti, baterija issikrovusi sad.gif o ikroviklis kitam mieste sad.gif

Daro.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 08 16, 20:41)
Nebent kad antroj bažnyčia beveik centre. Nors žiūrisi vistiek gražiai.
Neturiu dėl ko kibti.

Bet ne centre mirksiukas.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 16, 20:45)
Man abi nuotraukos nerealiai grazios...... smile.gif
arba as visiska profane  verysad.gif

Gražios, bet su trūkumais. Uzuolaida* jau išvardino.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 08 16, 20:51)
Sillwio, instrukcija reikia skaityti lotuliukas.gif Aisku, kad kiekviename fotike yra galimybe j/b fotografuoti.Ir D80, ir Sony muilineje lotuliukas.gif

Apie naktini fotografavima nieko neismanau. Todel Sillwio nuotrauku baisiai komentuoti negaliu. Pirmoje gal ISO per aukstas buvo, nes grudas matosi, o antra gal persharpinta.
O dar pasiguosiu ir Sillwio kalte suversiu lotuliukas.gif Sugalvojau, kad man reikia Nikon Capture, o Vistoje jis neveikia. Liepiau vyru man atgal XP instaliuoti. Na ir ka, netajunge isorines plokstes ir visos nuotraukos nuo 1999 metu buvo istrintos.
XP pusiau suinstaliuotas, bet nei ofiso, nei PS, nei Capture nera. Gal bus savaitgali doh.gif  Gerai, kad Roolys tokia tema sugalvojo biggrin.gif

O vat d50 nėra. Tai reiškia, kad gaidys fotikas? lotuliukas.gif
Kaltas verysad.gif Užjaučiu.
Truputį nesuprantu, kaip taip gali nutikti, kad dėl kažkokios plokštės dingtų nuotraukos? Į CD ar DVD neįrašinėji?

QUOTE(Elina @ 2007 08 16, 20:53)
Man Silwio dvi paskutinės naktinės- nerealios doh.gif

Dėkoju. Man pačiam nelabai. Trūksta dar iki kompozicijos idealios, o ir atlikimas nelabai. Eisim fotografuot naujų smile.gif

P.S. kiek gramatinių klaidų pridariau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 16 rugpjūčio 2007 - 21:03