QUOTE(Smurka @ 2005 03 22, 22:09)
O kaip ten su dėmesiu vienišoms turisėms?
Turiu tave nuvilti. Tokio dėmesio kaip Turkijoj nesulauksi. Bet ten dėmesys man kur kas malonesnis. Labai daug simpatiškų skandinavų, britų, danų ir pan., ir dar daugiau baisiai negražių nesimpatiškų skandinavių, bričių, danių ir pan Storų, apsitempusių trumpai sijonais, prisesegusių krūvas papuošalų... Žodžiu, tikra neskonybės mugė. Ai, bet mes čia apie dėmesį. Dėmesys yra, bet jo ne tiek daug ir jis daug civilizuotesnis. Pasakysiu atvirai, turkų dėmesys man buvo malonus kokias tris dienas, po to aš juos perkandau, o antrą kartą, aš jau linksminausi "atsakinėdama" į tą jų dėmesį. O Kretoje viskas kažkaip kitaip. Net nemoku pasakyti kaip. Bet jokio įkyrumo, jokio perdėto saldumo (a la, kokios tavo akys; as nuoširdžiai sakau, kad nesu dar tokios sutikęs;kitais metais būtinai atvažiuosi pas mane; aš ne toks kaip visi turkai, į moteris žiūriu labai šiuolaikiškai).... Paskutinį vakarą susipažinom su kokiais 20m. danais (ar tai olandais? ) TAi mes dėl smagumo pasakėm, kad mes čekės (kaip tik tą vakarą čekai pralaimėję graikams futbolo čempionate). Gavom daug paguodos žodžių... Ir jie buvo baisiai nustebę, kad mes žinome jų sostinę ir kur jų šalis yra, ir apskritai, kas tai per briedas.... Paskui galutinai juos pribloškėm pradėjusios vardinti, kokio amžiaus mūsų vaikai (vaikai? Kokie vaikai? Pas tokias jaunas ir jau vaikai?????) Žodžiu, buvo baisiai linksma Ir čia tik menkas epizotas Ech, myliu aš Kretą