Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Smurka @ 2005 03 22, 22:09)
O kaip ten su dėmesiu vienišoms turisėms? rolleyes.gif

Turiu tave nuvilti. Tokio dėmesio kaip Turkijoj nesulauksi. Bet ten dėmesys man kur kas malonesnis. Labai daug simpatiškų skandinavų, britų, danų ir pan., ir dar daugiau baisiai negražių nesimpatiškų skandinavių, bričių, danių ir pan doh.gif Storų, apsitempusių trumpai sijonais, prisesegusių krūvas papuošalų... Žodžiu, tikra neskonybės mugė. Ai, bet mes čia apie dėmesį. tongue.gif Dėmesys yra, bet jo ne tiek daug ir jis daug civilizuotesnis. Pasakysiu atvirai, turkų dėmesys man buvo malonus kokias tris dienas, po to aš juos perkandau, o antrą kartą, aš jau linksminausi "atsakinėdama" į tą jų dėmesį. O Kretoje viskas kažkaip kitaip. Net nemoku pasakyti kaip. Bet jokio įkyrumo, jokio perdėto saldumo (a la, kokios tavo akys; as nuoširdžiai sakau, kad nesu dar tokios sutikęs;kitais metais būtinai atvažiuosi pas mane; aš ne toks kaip visi turkai, į moteris žiūriu labai šiuolaikiškai).... Paskutinį vakarą susipažinom su kokiais 20m. danais (ar tai olandais? g.gif ) TAi mes dėl smagumo pasakėm, kad mes čekės biggrin.gif (kaip tik tą vakarą čekai pralaimėję graikams futbolo čempionate). Gavom daug paguodos žodžių... Ir jie buvo baisiai nustebę, kad mes žinome jų sostinę ir kur jų šalis yra, ir apskritai, kas tai per briedas.... Paskui galutinai juos pribloškėm pradėjusios vardinti, kokio amžiaus mūsų vaikai thumbup.gif (vaikai? Kokie vaikai? Pas tokias jaunas ir jau vaikai?????) Žodžiu, buvo baisiai linksma smile.gif Ir čia tik menkas epizotas smile.gif Ech, myliu aš Kretą wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Negaliu išsirinkti iš dviejų viešbutukų Kretoj, CHRISSI AMOUDIA (maitinimas AI) viešbučio info ar ALTHEA VILLAGE ( HB) viešbučio info. Ruošimes medaus menėsiui ir norim gerai pailsėti šiek tiek pakeliauti saloj, tad ir nežinom kurš geriau rinktis, nes trūksta informacijos, atsiliepimų apie tuos viešbučius. Gal kas patars? 4u.gif
Atsakyti
Abu viešbutukai tikrai faini, bet jei vaziuojat medaus menesiu siulyciau viskas iskaiciuota - Chrissi Amoudia 4****, dar ir del to, kad jisai yra netoli Chersonisso - jaunimo miesto su begale linksmybiu!. Is kitos puses Chanijoje yra geresni pliazai. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,gal kas buvote Sunshine village apartments viešbutyje,kokie šio viešbučio pliusai ir minusai?Kaip Kretos suvenyrai,ar labai brangūs?Ir dar norėčiau sužinoti apie aukso arba sidabro dirbinių kainas,ar galima nusiderėti ir kur geriau pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ryza @ 2005 04 23, 21:04)
Sveikutės,gal kas buvote Sunshine village apartments viešbutyje,kokie šio viešbučio pliusai ir minusai?Kaip Kretos suvenyrai,ar labai brangūs?Ir dar norėčiau sužinoti apie aukso arba sidabro dirbinių kainas,ar galima nusiderėti ir kur geriau pirkti? smile.gif

Santorini saloje be galo daug ir graziu sidabro ir aukso dirbiniu. As pirkau zieda sidabrini tai vis dar klausineja kur pirkau, tikrai tokiu pas mus nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(Aima @ 2005 04 23, 23:09)
Santorini saloje be galo daug ir graziu sidabro ir aukso dirbiniu. As pirkau zieda sidabrini tai vis dar klausineja kur pirkau, tikrai tokiu pas mus nemaciau.

O kiek jus mokėjote už kelionę į Santorini salą?Kokios kainos sidabro ir aukso dirbinių?Ar galima derėtis dėl kainos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ryza @ 2005 04 24, 15:36)
O kiek jus mokėjote už kelionę į Santorini salą?Kokios kainos sidabro ir aukso dirbinių?Ar galima derėtis dėl kainos? smile.gif

Tiksliai neatsimenu kiek mokejom, kazkur apie 70 EUR, cia vienam, mes keliavom per Novatura.
O dirbiniu kainu yra visokiu ziurint ka issirinksi gali ir tukstanciais moketi, ten yra 500 metru gatvele vien aukso parduotuves.
Kiek as pati mokejau tiksliai nepamenu, bet apie 200 litu kazkur.
Atsakyti
QUOTE(Aima @ 2005 04 24, 19:03)
Tiksliai neatsimenu kiek mokejom, kazkur apie 70 EUR, cia vienam, mes keliavom per Novatura.
O dirbiniu kainu yra visokiu ziurint ka issirinksi gali ir tukstanciais moketi, ten yra 500 metru gatvele vien aukso parduotuves.

O jus čia Lietuvoje per Novaturą užsisakėte kelionę į Santorinį salą?Mes irgi užsisakėme kelionę į Kretą per Novaturą.Manau,kad tokių gatvelių su aukso dirbinių parduotuvėlėm turėtų būti ne vien tik Santorini saloje.

QUOTE(Aima @ 2005 04 24, 19:03)

O kokiame viešbutyje jus buvote apsistoją,kokiu laiku buvote?.
Atsakyti
QUOTE(ryza @ 2005 04 24, 20:49)
O kokiame viešbutyje jus buvote apsistoją,kokiu laiku buvote?.

Mes buvom 2003 m. birzelio 14 ir gyvenom Mediteraneo viesbuti, jo jau nera kataloguose, nes sake problemu buvo su tuo viesbuciu, tiesa pasakiu ir mes turejom ten problemu del kondicionieriu.
O i santorini uzsisakem jau budami Kretoj. Juvelyriniu dirbiniu yra aisku ir kitur, bet Santorini ju tikrai labai jau daug.
Atsakyti
Kaip aš jums pavydžiu, kad jūs dar tik skrisit į Kretą.... Mes jau šeštadienį grįžom iš ten. Nepakartojamo grožio sala. Būtinai dar kada nors grįšiu į ją smile.gif .
O iš patarimų... Jeigu yra galimybė, būtinai nuomokitės mašiną. Gidė tikrai patars kur ir ką pamatyti. Jeigu nuomotis mašinos negalite, tada rinkitės vietinių organizuojamas ekskursijas - jos žymiai pigesnės ( tik viena bėda - jos organizuojamos anglų arba vokiečių kalbomis ). Net i Santorinį siūlyčiau plaukti su vietiniais - ir greičiau, ir pigiau, ir pamatoma daugiau ( ši ekskursija vyksta anglų, vokiečių arba rusų kalbomis ).
Ir jeigu yra galimybė, tai važiuoti ten geriausia iki birželio vidurio. Paskui būna labai labai karšta ( čia toms, kurios nemėgsta didelių karščių smile.gif ). Dabar ten apie 27 laipsnius, pietinėje pakrantėje apie 30-32 laipsnius, o vanduo - 20-22 laipsniai.
Viskas žydi, kvepia... Žodžiu, fantastika smile.gif.
Sėkmės visoms 4u.gif
Jeigu kas nors domina - klauskite smile.gif
Atsakyti
Kristutyte, ar skridot i Kreta su vaikais? Kokiam vieshbuty buvot? Kiek laiko uzhtrunka skrydis?
Atsakyti
Skrydis iš Vilniaus į Heraklioną trunka apie 3 val. Aš skridau su vyresniuoju sūnumi, jam dabar 5 metai. Bet dabar jau nieko nebestebina į poilsines keliones skrendantys ir dar nesėdintys kūdikiai, ir besilaukiančios moterys smile.gif.
Buvome apsistoję Amnissos 2+* viešbutyje netoli Rethimno. Jeigu esate labai išrankūs arba jaunavedžiai tai šio viešbučio jums nerekomenduočiau. Šiaip tai normalus viešbutis, atitinkantis savo žvaigždučių kategoriją.
Atsakyti