QUOTE(Taurė @ 2007 09 11, 03:38)
O jei liemuo gerai, o visa kita perdideli, kurias siūlės tada mažinti ?
Bandysiu kažkaip taisyti, nors niekad to nedariau ir sunku įsivaizduoti kaip ta daryti. Mano gelbėjimo ratas niekur netelpa Jei kelnės geros, tai pilvas netelpa, jei pilvas telpa, tada visa kita kaba
Ir dar klausimas. Nusipirkau medžiagą, bet ji kaip suprantu nelabai skalbiama. Ten plona vilna, labai tinka kelnėm. Ar nesugadinčiau jei išskalbčiau skalbimo mašinoje, šaltame vandenyje ir išdžiovinčiau šaltoje džiovyklėje ? Nenoriu siūti kelnių ir poto nešioti į valyklą valyti
Bandysiu kažkaip taisyti, nors niekad to nedariau ir sunku įsivaizduoti kaip ta daryti. Mano gelbėjimo ratas niekur netelpa Jei kelnės geros, tai pilvas netelpa, jei pilvas telpa, tada visa kita kaba
Ir dar klausimas. Nusipirkau medžiagą, bet ji kaip suprantu nelabai skalbiama. Ten plona vilna, labai tinka kelnėm. Ar nesugadinčiau jei išskalbčiau skalbimo mašinoje, šaltame vandenyje ir išdžiovinčiau šaltoje džiovyklėje ? Nenoriu siūti kelnių ir poto nešioti į valyklą valyti
as pati asmeniskai, tai issirinkciau iskarpa kuri tinka mano gerai vietai (klubams) ir platinciau iskarpa liemens srityje, kaip Akvile ir aiskino, o del audinio skalbimo, tai as visada nusiperku ir kaip sakau einu ant rizikos, skalbiu vesiam vandenyje ir dziovinu vidutiniame karstume, bet apie vilna kiek zinau bet tik is kalb,( nes as is vilnos nieko negaliu nesioti, ir as jokiu audiniu net ir su mazais vilnos neperku, mane kandzioje ) tai ji tikrai megsta trauktis, bet manau kad tikrai gali bandyti, nors jai labai daug uz audini sumokejai tai nezinau gali buti brangi rizika