Įkraunama...
Įkraunama...

konsultacija siuvimo klausimais

Na man kaip nemokančiai net sagos įsiūti, tai čia labai kruvinas darbas atrodo, tai kažkaip nepatogu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimauskaite @ 2009 05 08, 22:42)
Na man kaip nemokančiai net sagos įsiūti, tai čia labai kruvinas darbas atrodo, tai kažkaip nepatogu...  blush2.gif

Radviliškio siuvykloj kainavo rudenį 7 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimauskaite @ 2009 05 08, 23:42)
Na man kaip nemokančiai net sagos įsiūti, tai čia labai kruvinas darbas atrodo, tai kažkaip nepatogu...  blush2.gif

Nusinešk pyrago ir pasikavinsit po palenkimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arinius @ 2009 05 07, 17:06)
Papildyta:
http://scuoladicucit...-originale.html
cia italu kalba, bet manau suprasi, jei ka sakyk pavertejausiu smile.gif

Ačiū panašiai ir pati padariau smile.gif tik aš žirklėm nekirpau, nes ten taip neplačiai gavosi, tada užlyginau ir dar truput prikabinau su adata iš blogos pusės
Atsakyti
QUOTE(daiva.k @ 2009 05 09, 10:23)
Ačiū panašiai ir pati padariau  smile.gif tik aš žirklėm nekirpau, nes ten taip neplačiai gavosi, tada užlyginau ir dar truput prikabinau su adata iš blogos pusės

is gerosios puses dar galima ir prisiuti ta atlyginta vieta. reikia tik siula parinkti pagal dzinsa kad nesimatytu mirksiukas.gif
Atsakyti
cia tik aš nematau brėžinių ar iš vis nerodo, įkeliu dar kartą

user posted image
Papildyta:
[quote=Akvilė,2009 05 09, 16:45]cia tik aš nematau brėžinių ar iš vis nerodo, įkeliu dar kartą

user posted image
dar rankovę įkeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilė: 09 gegužės 2009 - 15:50
gal zinot, kaip teisingai sumazinti kelniu kliosa, pas mane kelnes pirktines, tai bijau ka sugadinti doh.gif .

galvoju isardyti vidines siules ir taip sumazinti, pridejus kitas kelnes g.gif .

ar teisingai galvoju mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 05 10, 20:29)
gal zinot, kaip teisingai sumazinti kelniu kliosa, pas mane kelnes pirktines, tai bijau ka sugadinti  doh.gif .

galvoju isardyti vidines siules ir taip sumazinti, pridejus kitas kelnes  g.gif .

ar teisingai galvoju  mastau.gif

As supratau, kad kelnes yra platejancios? tad reiktu siaurinti nuo keliu linijos zemyn. plotis apacioje turetu buti toks, kaip ir per keliu linija. siaurinama is abieju pusiu.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 05 10, 22:36)
As supratau, kad kelnes yra platejancios? tad reiktu siaurinti nuo keliu linijos zemyn. plotis apacioje turetu buti toks, kaip ir per keliu linija. siaurinama is abieju pusiu.

taip, nuo keliu linijos zemyn, bet ten labai idomus modelis, is vienos puses gal 1 - 1,5 cm plateja, o is kitos puses 5 cm. plateja. Kaip baisu taisyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 05 11, 10:54)
taip, nuo keliu linijos zemyn, bet ten labai idomus modelis, is vienos puses gal 1 - 1,5 cm plateja, o is kitos puses 5 cm. plateja. Kaip baisu taisyt lotuliukas.gif

tai pradžioj nenukirpk, o susidaigstyk, pažiūrėk, kaip atrodys mirksiukas.gif

Merginos, o jūs nei viena nekonstravot soruel tipo kelnių?
na, panašiai tokių: user posted image

Ar teisingai mąstau: bandysiu prie sijono iškarpos apačioj pridėt kelnių apačios iškarpą. Labai noriu pabandyt, bet gal kas jau darėt ir galit pasidalint? ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti