Na man kaip nemokančiai net sagos įsiūti, tai čia labai kruvinas darbas atrodo, tai kažkaip nepatogu...
QUOTE(Raimauskaite @ 2009 05 08, 22:42)
Na man kaip nemokančiai net sagos įsiūti, tai čia labai kruvinas darbas atrodo, tai kažkaip nepatogu...
Radviliškio siuvykloj kainavo rudenį 7 lt.
QUOTE(Raimauskaite @ 2009 05 08, 23:42)
Nusinešk pyrago ir pasikavinsit po palenkimo
QUOTE(arinius @ 2009 05 07, 17:06)
Papildyta:
http://scuoladicucit...-originale.html
cia italu kalba, bet manau suprasi, jei ka sakyk pavertejausiu
http://scuoladicucit...-originale.html
cia italu kalba, bet manau suprasi, jei ka sakyk pavertejausiu
Ačiū panašiai ir pati padariau tik aš žirklėm nekirpau, nes ten taip neplačiai gavosi, tada užlyginau ir dar truput prikabinau su adata iš blogos pusės
QUOTE(daiva.k @ 2009 05 09, 10:23)
Ačiū panašiai ir pati padariau tik aš žirklėm nekirpau, nes ten taip neplačiai gavosi, tada užlyginau ir dar truput prikabinau su adata iš blogos pusės
is gerosios puses dar galima ir prisiuti ta atlyginta vieta. reikia tik siula parinkti pagal dzinsa kad nesimatytu
cia tik aš nematau brėžinių ar iš vis nerodo, įkeliu dar kartą
Papildyta:
[quote=Akvilė,2009 05 09, 16:45]cia tik aš nematau brėžinių ar iš vis nerodo, įkeliu dar kartą
dar rankovę įkeliu
Papildyta:
[quote=Akvilė,2009 05 09, 16:45]cia tik aš nematau brėžinių ar iš vis nerodo, įkeliu dar kartą
dar rankovę įkeliu
gal zinot, kaip teisingai sumazinti kelniu kliosa, pas mane kelnes pirktines, tai bijau ka sugadinti .
galvoju isardyti vidines siules ir taip sumazinti, pridejus kitas kelnes .
ar teisingai galvoju
ar teisingai galvoju
QUOTE(Aristokratė @ 2009 05 10, 20:29)
gal zinot, kaip teisingai sumazinti kelniu kliosa, pas mane kelnes pirktines, tai bijau ka sugadinti .
ar teisingai galvoju
ar teisingai galvoju
As supratau, kad kelnes yra platejancios? tad reiktu siaurinti nuo keliu linijos zemyn. plotis apacioje turetu buti toks, kaip ir per keliu linija. siaurinama is abieju pusiu.
QUOTE(sigita @ 2009 05 10, 22:36)
As supratau, kad kelnes yra platejancios? tad reiktu siaurinti nuo keliu linijos zemyn. plotis apacioje turetu buti toks, kaip ir per keliu linija. siaurinama is abieju pusiu.
taip, nuo keliu linijos zemyn, bet ten labai idomus modelis, is vienos puses gal 1 - 1,5 cm plateja, o is kitos puses 5 cm. plateja. Kaip baisu taisyt
QUOTE(Aristokratė @ 2009 05 11, 10:54)
taip, nuo keliu linijos zemyn, bet ten labai idomus modelis, is vienos puses gal 1 - 1,5 cm plateja, o is kitos puses 5 cm. plateja. Kaip baisu taisyt
tai pradžioj nenukirpk, o susidaigstyk, pažiūrėk, kaip atrodys
Merginos, o jūs nei viena nekonstravot soruel tipo kelnių?
na, panašiai tokių:
Ar teisingai mąstau: bandysiu prie sijono iškarpos apačioj pridėt kelnių apačios iškarpą. Labai noriu pabandyt, bet gal kas jau darėt ir galit pasidalint?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.