Įkraunama...
Įkraunama...

konsultacija siuvimo klausimais

QUOTE(Naktibalda @ 2009 02 06, 12:08)
siuvėja tau dėl to siūlo, nes tikrai jai pačiai lengviau, nes suvarstymas universalus, o jau užtrauktukas turi būti čikičiki  mirksiukas.gif , organza labai pučiasi, bet man ji tikrai gražu, ji nebus tokia sukritusi kaip nuotraukoje, nebent mažai rauks, nors puošniau atrodo nei šifonas  ax.gif , nors išr šifonų teko matyti kokybiškų ir neskystų bet bijau lietuvoje tokio gėrio nėra, būtinai lauksim pasiūtos suknelės foto  ax.gif

o kaip manai is kokios medziagos galetu buti sita suknele??? as tai neisivaizduoju nes turiu tik foto ir noreciau kad gautusi panasi kaip foto...ir noriu blizgios o blizgi tik organza
Papildyta:
butinai atsiusiu nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2009 02 06, 11:27)
o kaip manai is kokios medziagos galetu buti sita suknele??? as tai neisivaizduoju nes turiu tik foto ir noreciau kad gautusi panasi kaip foto...ir noriu blizgios o blizgi tik organza
Papildyta:
butinai atsiusiu nuotraukyte smile.gif

jei būtum mano klientė tai daryčiau taip, nusipirktume keletą audinių gabaliukų ir pamėginčiau padaryti imitaciją-maketą kaip kuris audinys krenta, ir tada paaiškėtų, nes visgi vestuvinė suknelė, tai rūbas toks kai norisi mažiausiai staigmenų mirksiukas.gif , nes gali būti iš serijos gavosi ne taip kaip aš tikėjausi, o siuvėja irgi ne aiškeriagė ji negali numatyti 100 proc kuris audinys gražiau žiūrėsis mirksiukas.gif , o gal bus gražiau kaip tik su tuo , kurį atmetėte iš karto būna ir taip , todėl siūlau neskubėti ir tikrai pasitikrinti kas natūroje bus gražiau , mano būtent toks patarimas ax.gif , linksiu neapsirinkti pasirinkime , ir sveikinu už drąsą siuvnatis vestuvinę suknelę, rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2009 02 05, 12:08)
Spigliz kalba apie šitą suknytęwink.gif
user posted image

nu ši suknelė tikrai ne šifoninė, labai sunku pasakyti koks tai audinys. jis turi būti nelabai plonas bet ir nestoras ir būti labai kritus - labiausiai tai į šilką panašu, dar jeigu taikyt audinį tai tiktų plonytis atlasas. o užsegimas vienareikšmiškai slaptas užtrauktukas - jis labiausiai tinka ir jokių suvarstymų nugaroje - kaip tai atrodytų raukta ir dar suvarstymas - labai negražu.
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2009 02 06, 20:28)
nu ši suknelė tikrai ne šifoninė, labai sunku pasakyti koks tai audinys. jis turi būti nelabai plonas bet ir nestoras ir būti labai kritus - labiausiai tai į šilką panašu, dar jeigu taikyt audinį tai tiktų plonytis atlasas. o užsegimas vienareikšmiškai slaptas užtrauktukas - jis labiausiai tinka ir jokių suvarstymų nugaroje - kaip tai atrodytų raukta ir dar  suvarstymas - labai negražu.

na 100 proc neužgarantuočiau, nes teko daug čiupinėti gyvai pronovias, demetrijų ir kitų garsių firmų sukneles tai jie turi labai specifinį šifoną mirksiukas.gif , toks, kietokas ir matinis ir neslidus, todėl ir nesu garnatuota, kad jis ar ne jis rolleyes.gif , bet beveik esu garantuota, kad tokio audinio lietuvoje nei su žiburiu nerasim, 4u.gif

blogiausiai, kad nėra parašyta sudėties rolleyes.gif , tada būtų nors kiek aiškiau,
Atsakyti
Suknele nuostabi, pritarciau del sifono ar silko. Manau, kad si suknele yra dvisluokste, apacioje atlasinio blizgesio pamusalas, o virsus silkas arba sifonas. O uzsegimas - tik uztrauktukas ir tvarkingiau ir patikimiau.

Atsakyti
Laba dienele 4u.gif Turiu beda , mama buvo atidavus senuciuke ceika ,dirbti buvo sunku bet imanoma. Vakar atsisiedau pabaikti siuvinio ir ka .....nesiuna tarska barska blink.gif Issikvieciau meistra jis konstatavo kad jai jau viskas....paskutinioji. doh.gif Gal kuri turit ,ar zinot kas turi kaskokia siuvimo masina. Na kad siutu. Gal kas nenaudoja o man taip praverstu 4u.gif . Nupirkciau (jai aisku nebrangiai) nes bus musu maitintoja. Pagelbekit labai prasau .
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 02 07, 12:56)
Laba dienele  4u.gif  Turiu beda , mama buvo atidavus senuciuke ceika ,dirbti buvo sunku bet imanoma. Vakar atsisiedau pabaikti siuvinio ir ka .....nesiuna tarska barska  blink.gif  Issikvieciau meistra jis konstatavo kad jai jau viskas....paskutinioji. doh.gif  Gal kuri turit ,ar zinot kas turi kaskokia siuvimo masina. Na kad siutu. Gal kas nenaudoja o man taip praverstu  4u.gif . Nupirkciau (jai aisku nebrangiai) nes bus musu maitintoja. Pagelbekit labai prasau .

Galiu Jums padovanot panašios kl. tvarkyngą siuvimo mašinos galvutę, su sąlyga, kad nusiimsite nuo savo ЧАЙКоs el. variklį ir apatinio siūlo gaubtelį ir atvažiuokite pas mane, arba atsiūskite savo pažystamą žmogų. Jums kainuos tik kelionė.
Su ta pačia sąlyga galiu padovanot dar 4 panašių kl. s.mašinų galvutes. Kreipkitės Mamos.
Atsakyti
Gal kuri esat patyrusi užuolaidų siuvėja? Noriu pasisiūti dienines užuolaidas. Visai paprastas. Be jokių specialių paraukimų. Kadangi jos bus kabinamos ant romanečių, tai matysis visi kraščiukai (turiu omeny užuolaidos šonus). Vaikų kambariui siuvau iš plonos medžiagos dienines užuolaidas... nelabai gražiai krenta kraštai, tarsi per siūlę medžiaga būtų kiek patraukta į viršų. Gal yra kokia gudrybė, kaip tuos kraštelius gražiai apsiūti? Gal kokia juostelė į vidų dedasi?

noriu tokių dieninių užuolaidų:

user posted image
Atsakyti
o sakykit, su tom Čaikom išvis įmanoma pradedančiai siūt? turiu veikiančią, siūt bandau mokintis pamažu, ir mąstau, ar dar su Čaika pabandyt, ar dairytis kažko kito g.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2009 02 07, 13:59)
o sakykit, su tom Čaikom išvis įmanoma pradedančiai siūt? turiu veikiančią, siūt bandau mokintis pamažu, ir mąstau, ar dar su Čaika pabandyt, ar dairytis kažko kito  g.gif

Čaikos yra visai pakenčiamos mašinos išskyrus šiuos mod.: 133; 134: 143; 144. Senesni modeliai neblogai ušsirekomendavo. Mašinos kantrios. Trūkumai: triukšmyngos, vibracija, problemos taisant. Per skelbimus tokias mašinas dažnai siūlo už simbolinę kainą.
Klientai linkę rinktis kt. mašinas ir Jums patarčiau tą patį. Bet jeigu nusprendėte pirkti Čaiką, tai rinkitės 132-M arba 142-M, o iš senesnių- Podolsk- 142 arba Čaika-III. Venkite mašinų su turkiškais ir kinietiškais el. varikliais.
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2009 02 07, 13:59)
Gal kuri esat patyrusi užuolaidų siuvėja? Noriu pasisiūti dienines užuolaidas. Visai paprastas. Be jokių specialių paraukimų. Kadangi jos bus kabinamos ant romanečių, tai matysis visi kraščiukai (turiu omeny užuolaidos šonus). Vaikų kambariui siuvau iš plonos medžiagos dienines užuolaidas... nelabai gražiai krenta kraštai, tarsi per siūlę medžiaga būtų kiek patraukta į viršų. Gal yra kokia gudrybė, kaip tuos kraštelius gražiai apsiūti? Gal kokia juostelė į vidų dedasi?

noriu tokių dieninių užuolaidų:

user posted image

Na dirbau siek tiek uzuolaidu salone, bet ne siuveja, o dizainere-konsultante, stengdavaus viska apziureti, kaip kas pasiuta ir zinok, man atrodo, kad siuvejos isvis tu krasteliu neapmetydavo tikrai. Svarbiausia lygiai nukirpk krasteli. Geriausia traukiant viena siuliuka po truputi, taip pasizymesi kur kirpti. O organza super audinys, nes krasteli galima trupuciuka palydyti, kad neirtu rolleyes.gif na bent jau as taip daryciau biggrin.gif O toliau gali du kartu lenkti krasteli, viska kruopsciai islaidyk, susidaigstyk, ir pirmyn mirksiukas.gif beabejo, galima naudoti kantavimo juostele, jos man labai patinka siaip biggrin.gif tada uztektu sutvarkyti karsteli ir tiesiog prisiuti juostele, lenkti nebereiktu.
Dar del apacios, siaip dazniausiai paliekama naturali audinio apacia, tai yra, su svyno juostele, kad geriau kristu smile.gif bet cia jau pati nuspresi, kaip padaryti. Gali ir su kantavimo juostele apsiuti.
Sekmes darbuojantis wink.gif
Atsakyti
Ačiū labai už patarimą. Kantavimo juostelių galima užuolaidų salone nusipirkti, ar ne? Reikės paieškoti internete, kad geriau suprasčiau, kas tai per dalykas. Nagus jau niežti siūt biggrin.gif
Atsakyti