Įkraunama...
Įkraunama...

konsultacija siuvimo klausimais

QUOTE(Inesiuuu @ 2008 12 15, 11:41)
laba ryta, as ir jungiuosi i jusu siuvejeliu gretas 4u.gif
esu baigus siuvima ir plius sukirpimakonstravima modeliavima. Kadangi pagal specialybes nedirbau, viska beveik uzmirsau doh.gif  dabar zadu tuo darbeliu uzsiimt smile.gif tai kartais ir man konsultaciju prireiks smile.gif 
o rankove istacius siule skleistai, lygtais, islyginama g.gif kiek pomniu ax.gif  unsure.gif

sveika prsijungus 4u.gif

tikrai rankovės siūlė ne skleistai mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmmmm, truputi uzmeciau aki i jusu pokalbius ir susimasciau del tos rankoves siuliu biggrin.gif
Na, as baigiau universitete aprangos dizaina, bet mums nieks nekaldavo i galva, kokia butent turi buti, sakykim, rankoves siule... g.gif
Realiai ne karta pastebejau, kad pramoniniu budu siuvama vienaip, o ne pramoniniu kitaip...
Plius turint overloka, vel tos siuvimo technologijos gali buti kitokios.
O siaip svarbu, kad butu tvarkingas gaminys. As pagal situacija ziuriu, ka daryt siu siulytem visom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2008 12 15, 12:41)
laba ryta, as ir jungiuosi i jusu siuvejeliu gretas 4u.gif
esu baigus siuvima ir plius sukirpimakonstravima modeliavima. Kadangi pagal specialybes nedirbau, viska beveik uzmirsau doh.gif  dabar zadu tuo darbeliu uzsiimt smile.gif tai kartais ir man konsultaciju prireiks smile.gif 
o rankove istacius siule skleistai, lygtais, islyginama g.gif kiek pomniu ax.gif  unsure.gif

sveika prisijungus 4u.gif

na merginos rankovės siūlė tikrai nenulyginama jeigu tai yra įsiūtinė rankovė (švarko, palaidinės ir pan.) tokiu atveju, kaip kažkas jau čia minėjo, rankovės galvutė ir palyginama suformuojama ant pagalvėlės, o pažastė gali būti palyginta siūlės nenulenkiant nė į vieną pusę. jeigu tai yra marškinių tipo rankovė (žeminta pečių linija, gilinta pažastė ir pati rankovė platesnė) gali būti siūlė nusiūnama pagal modelį į kurią nori pusę, taip pat galima ir nulyginti tada į rankovės pusę. smile.gif
o šiaip rankovės įsiuvimo siūlė turi būti nukreipta į rankovės pusę, kad rankovės galvutė gražiai atrodytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilė: 15 gruodžio 2008 - 20:02
aciux 4u.gif isidemejom, o tai kai siudavom tai tik skleista darydavom smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal atsiras patarsiančių ir pamokančių, kaip gražiai įsiųti pamušalą ties skeltuku (uždėtiniu). A iškirpimas netinka, nes skeltukas palte. g.gif
Atsakyti
user posted imagegal padės kiek, nes aprašyt dabar neturiu kada blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Naktibalda, o kokia čia knyga g.gif Gal dar galėtum įmesti apie rankovių įstatymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 12 22, 14:15)
Naktibalda, o kokia čia knyga g.gif  Gal dar galėtum įmesti apie rankovių įstatymą  ax.gif

o kas tave konkrečiai domina, ten yra kažkas shematiškai, bet nelabai aiškiai, ryt įmesiu, gal padės kas nors

čia yra siuvinių technologijos knyga, bet iš tikrūjų daug sausos teorijos, nu bet .... paisemti miničų galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 23, 04:22)
o kas tave konkrečiai domina, ten yra kažkas shematiškai, bet nelabai aiškiai, ryt įmesiu, gal padės kas nors

Laukiu ax.gif
Atsakyti
Tik siandien pradejau siuti ir kol kas esu savamoksle. Labai reikia kad pasakytumete kaip reikia pakeisti apataini siula ir is kur ji istraukti? Pasibaige o as net neisivaizduoju kaip ji pakeisti
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 12 15, 19:12)
Na, as baigiau universitete aprangos dizaina, bet mums nieks nekaldavo i galva, kokia butent turi buti, sakykim, rankoves siule...  g.gif

blogai mokino, musėt g.gif

QUOTE(Divaaa @ 2009 01 04, 00:44)
Tik siandien pradejau siuti ir kol kas esu savamoksle. Labai reikia kad pasakytumete kaip reikia pakeisti apataini siula ir is kur ji istraukti? Pasibaige o as net neisivaizduoju kaip ji pakeisti

supratau, kad jau išsiaiškinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sare @ 2009 01 25, 19:57)
blogai mokino, musėt  g.gif

gal mokinosi blogai, nors iš tikrųjų tada gal ir neėmė labai į galvą , kaip mokaisia atrodo tokių dalykų nereiks, arba atrodo savaime aišku biggrin.gif
Atsakyti