Įkraunama...
Įkraunama...

konsultacija siuvimo klausimais

QUOTE(Debesiene @ 2008 11 24, 13:29)
sveikos....  4u.gif  iskilo toks klausimas ir net nezinau kur cia rasyt...  blush2.gif

nuo dzinsu nuberejo akutes po skalbimo.. su kuo butu galima jad priklijuot kad gerai laikytu, super momentas ir vel tik iki pirmo skalbimo...
ar yra koki klijai kad laikytu juos tikrai gerai ar cia jau neymanoma nieko padaryt?

dekoju... mirksiukas.gif

O, net nežinau g.gif Aš kažkaip irgi apie super klijus pagalvojau, bet jeigu nelaiko, tai niekas daugiau į galvą neateina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 11 24, 11:29)
sveikos....  4u.gif  iskilo toks klausimas ir net nezinau kur cia rasyt...  blush2.gif

nuo dzinsu nuberejo akutes po skalbimo.. su kuo butu galima jad priklijuot kad gerai laikytu, super momentas ir vel tik iki pirmo skalbimo...
ar yra koki klijai kad laikytu juos tikrai gerai ar cia jau neymanoma nieko padaryt?

dekoju... mirksiukas.gif

kiek teko klijuoti, tai su tais klijais kur mažsose tutelėse būna super kažkokie ax.gif , dar niek nenukraičiojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 24, 12:03)
kiek teko klijuoti, tai su tais klijais kur mažsose tutelėse būna super kažkokie  ax.gif , dar niek nenukraičiojo  g.gif

ir nuo skalbimo nenukrito? g.gif tai gal tada teks imtis klijavimmo su super moment.. a jie nepersigeria per dzinsa? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 11 24, 12:17)
ir nuo skalbimo nenukrito? g.gif  tai gal tada teks imtis klijavimmo su super moment.. a jie nepersigeria per dzinsa? doh.gif

aš klijavau su ksiadriais super glue, šiek tiek persigeria žinok blogoje pusėje matosi šiek tiek, bet tai, kad nesimato išorėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 24, 12:28)
aš klijavau su ksiadriais super glue, šiek tiek persigeria žinok blogoje pusėje matosi šiek tiek, bet tai, kad nesimato išorėje  g.gif

na vidaus nematys, svarbu per virsu neliptu... biggrin.gif na kai isdzius dzinsai, nes dabar pilna skalbimo masina pririnkau savo grozybiu, eisiu klijuot...
Atsakyti
Naktibalda, ar darant įleistas (ar kaip ten jos vadinasi) kišenes reikia prakirptus kraštus apklijuoti juostele? g.gif Vieną padariau ir susimąsčiau, todėl ir klausiu, kad kitą kart gerai padaryčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 11 28, 17:51)
Naktibalda, ar darant įleistas (ar kaip ten jos vadinasi) kišenes reikia prakirptus kraštus apklijuoti juostele?  g.gif  Vieną padariau ir susimąsčiau, todėl ir klausiu, kad kitą kart gerai padaryčiau  ax.gif

reikia paklijuoti tą vietą, kur bus kišenė, stačiakampį išsikerpi iš paklijavimi ir maždaug ta kryptimi kur bus įleidžiama kišenė paklijuoti BŪTINAI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 29, 02:26)
reikia paklijuoti tą vietą, kur bus kišenė, stačiakampį išsikerpi iš paklijavimi ir maždaug ta kryptimi kur bus įleidžiama kišenė paklijuoti BŪTINAI  mirksiukas.gif

Ačiū, kitą kartą taip ir darysiu, o tai labai medžiaga rykšta, kol kraštus susiuvinėji, o ypač tuos trikampiukus mažiukus doh.gif . Ir pati medžiaga reto audimo, storų siūlų, tai buvo man vakar reikalų blink.gif Bet pasisiuvau šiltą švarką bigsmile.gif Reikės fotiką susiorganizuoti ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Naktibalda, prašau patarimo rolleyes.gif Į kurią pusę reikia atlyginti siūlę įstačius rankovę - į peties pusę ar į rankovę g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad į rankovės pusę, bent jau aš taip darau.
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 12 09, 13:16)
Sveikos 4u.gif
Naktibalda, prašau patarimo  rolleyes.gif Į kurią pusę reikia atlyginti siūlę įstačius rankovę - į peties pusę ar į rankovę g.gif

teisngai kerpena sako į rankovės, bet jei iš tikrųjų jos nulgynit tai nereikia, žiūrint kokia jūsų rankovė g.gif , jei statyta tai ji lyginama neišdeformuojant ta prasme nesugadint rankovės apvalos įkišus į ožį, čia spec daiktas lyginti rankovei ir lyginama Tik siūlė blin kaip čia paaiškinus g.gif tik ta rankovės siūlytė niekur neverčiant , o siaube parodyčiau ir kvit būtų doh.gif , o dabar lotuliukas.gif , jei bue slabai eiašku nufotkisnisu kaip turi atrodyti 4u.gif
Atsakyti
laba ryta, as ir jungiuosi i jusu siuvejeliu gretas 4u.gif
esu baigus siuvima ir plius sukirpimakonstravima modeliavima. Kadangi pagal specialybes nedirbau, viska beveik uzmirsau doh.gif dabar zadu tuo darbeliu uzsiimt smile.gif tai kartais ir man konsultaciju prireiks smile.gif
o rankove istacius siule skleistai, lygtais, islyginama g.gif kiek pomniu ax.gif unsure.gif
Atsakyti