Įkraunama...
Įkraunama...

konsultacija siuvimo klausimais

tai paciai siuvejai tikrai nenesiu. siutas senokai, bet spintoje gulejes. siuvus ir daugiau man rubu ir visada budavo super. o ta palteli siuvant pastebejau, kad kazkaip atmestinai manes pradejo klausyti. o pyktis irgi nenoriu, nes ateity dar teks ir teks su ja bendrauti.
zodziu taisysiu pati.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 12, 18:22)
tiesiog siūlau nešti siuvėjai ir paprašyti, kad pataisytų, nes vien iš šonų, kažin ar ką padarysi , nes jei ir pečiai per platūs tai rankoves reiks ardyti , variantas tai š..... , bet jei nešioti negali tai greiau pasitausyk, ir išdrįsk, siuvėjai savo siūtą rūbą lengviau pataisyti nei kitam žmogui,  ax.gif , nes ir krūtinės vieta per didelė  blink.gif , gal siuvėja matus blogai tavo užsirašė, o antra vėl siuvo be primatavimo  g.gif , nes juk turėjai anksčiau pamatyti, kad jis tau didelis  ax.gif

jei taisyčiau aš tai maždaug daryčiau taip  doh.gif o bože tikiuosi niekda to nereiks daryti
nuardyčiau rankoves ir pečių siūlę iki reljefinių siūlių, apykaklės neliesčiau visai, ir tada gražiai iš visų siūlių siauriničua, tik taip galima kažką išgauti, nors čia primečiau ant sekundžių pamačius pačiupinėjus ir pagalvojus gal ir geriau ką sugalvočiau  ax.gif

nu jo pritariu, nes šiaip tai čia reik persiūti, tai geriau nešk siuvėjai - tegu taiso. čia laaaabai daug darbo.
Atsakyti
Sveikos,

Turiu klausimėlį smile.gif Nežinau kaip tiksliau paklausti, kad aiškiai suformuluočiau.
Kaip reikėtų siūto tokio paltuko pamušalą, tiksliau tokį pamušalą ant kurio yra prisiūtas pašiltinimas, jei paltuko nugaroje nuo liemens per vidurį formuojamos klostės?
Jei be pašiltinimo, tai suprantu, kad kartu klostuoti ir pamušalą, bet jei suklostuosiu ir pamušalą su pašiltinimu, nugara atrodys kaip balerinos suknelė sad.gif
Kaip daryti?? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
pamušalas tokiekms rūbas kerpamas A formos ir viskas jokių losčių būti negali, ir pamušalą kirp iš vienos dalies nedaryk jokių sujungimų 4u.gif
Atsakyti
O kaip tada iš tokio pamišalo padaryti tą laisvą klostę nugaroje per vidurį? Ar jos apskritai reikia?
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 11 13, 00:02)
O kaip tada iš tokio pamišalo padaryti tą laisvą klostę nugaroje per vidurį? Ar jos apskritai reikia?

puspalčiui reiktų klostės , aš turėjau onmeny nekirptą per liemenį, o per nugalrą siūlė turi būti, nes reiklainga klostė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 13, 01:47)
pamušalas tokiekms rūbas kerpamas A formos ir viskas jokių losčių būti negali, ir pamušalą kirp iš vienos dalies nedaryk jokių sujungimų  4u.gif

Tai kaip suprantu, pamušalas bus visur, išskyrus nugaroje ties viduriu nuo liemens linijos kur klostės, jo nebus. Ar taip? unsure.gif
Atsakyti
čia greiit pakervezojau

user posted image

nugarą krpu su lenkimu. tada siuvu siūlę nuo priekaklio kokia 2-3 cm
tada [alieku laisvą tarpą ir maždaug liemens ilgi viduryje vėl nusiuvu siūlę , kažin ar čia aiškiau g.gif , pamušals bus visur tik jis bus be klosčių paprastas tiesus
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 13, 16:15)
čia greiit pakervezojau

user posted image

nugarą krpu su lenkimu. tada siuvu siūlę nuo priekaklio kokia 2-3 cm
tada [alieku laisvą tarpą ir maždaug liemens ilgi viduryje vėl nusiuvu siūlę , kažin ar čia aiškiau  g.gif , pamušals bus visur tik jis bus be klosčių paprastas tiesus

Ačiū, Naktibalda. Man asmeniškai viskas aišku, kaip reikia daryti. Bet aš turėjau omeny, ar reikia daryti klostę storam pamušale (su sinteponu). Juk jis ir taip storas. Ar nesigaus nugaroj "dešra" g.gif
O Serinutes atveju irgi nesuprantu, kaip A formos pamušalą (kuris dedasi nuo liemens į apačią) reikia prisiūti prie apačios? Ten juk klostės.... g.gif Ar prikabinti orinėmis kilpomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 11 13, 14:35)
Ačiū, Naktibalda. Man asmeniškai viskas aišku, kaip reikia daryti. Bet aš turėjau omeny, ar reikia daryti klostę storam pamušale (su sinteponu). Juk jis ir taip storas. Ar nesigaus nugaroj "dešra" g.gif
O Serinutes atveju irgi nesuprantu, kaip A formos pamušalą (kuris dedasi nuo liemens į apačią) reikia prisiūti prie apačios? Ten juk klostės.... g.gif Ar prikabinti orinėmis kilpomis  g.gif

taip pamušalas atvira apačia, kabinamas orinėmis kilpomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 13, 16:42)
taip pamušalas atvira apačia, kabinamas orinėmis kilpomis  ax.gif

Atsiprašau, bet kas tos orinės kilpos ? blush2.gif
Atsakyti
Bet aš turėjau omeny, ar reikia daryti klostę storam pamušale (su sinteponu). Juk jis ir taip storas. Ar nesigaus nugaroj "dešra" g.gif
Labai atsiprašau, bet neatsakei į šią klausimo dalį ax.gif
Atsakyti