QUOTE(Akvilė @ 2008 11 05, 18:38)
na gi gražu, tik pritariu rankovės ir man nepatinka, matai čia kad jos ir įsiuvamos, bet jos yra reglano tipo - tokios be griežtos pečių linijos, tokios rankovės labiau tinka plačiapetėms.
o šiaip tai jo geriausia turėti bazę , o paskiau tik kaitalioji pagal modelį, be to kur įkėlusi esu bazinių pagrindų konstravimą - jis tikrai yra nesudėtingas ir gerai gaunasi.
gražu
o šiaip tai jo geriausia turėti bazę , o paskiau tik kaitalioji pagal modelį, be to kur įkėlusi esu bazinių pagrindų konstravimą - jis tikrai yra nesudėtingas ir gerai gaunasi.
gražu
Dėkui Bazinį brėžinuką kelnėms vakar vakare jau pasidariau. Tkrai nesudėtinga pagal tavo pateiktą pavyzdį
QUOTE(Lauruskina @ 2008 11 06, 08:57)
Serinute super , labai gražiai žiūrisi
Aš taip pat tik už bazinius brėžinius. Ankščiau siūdavau iš burdos, tai labai nemažai neatitikimų pasitaikydavo. Sunku ir prisitaikyt, nes tų tipinių figūrų nėra daug.
Aš taip pat tik už bazinius brėžinius. Ankščiau siūdavau iš burdos, tai labai nemažai neatitikimų pasitaikydavo. Sunku ir prisitaikyt, nes tų tipinių figūrų nėra daug.
Ačiū. Taip pagal savo figūrą sunku pritaikyti Burdos brėžinį. Dar kai mano ūgis 178 cm, o ten pateikti yra 168 ūgiui.
Noriu siūti kitokio tipo švarkelį, bet nelabai sugalvoju kaip pakoreguoti pažasties gylį Pažasties iškirpimą tai nesunku biškutį pagilinti, bet kaip pagal ją tinkamai pakoreguoti rankovę... Gal akvilė čia gali padėti? Jau net gėda klausti
Aš toks kodėlčiukas. Nelabai kas mane kada ir mokino siūti, tai pati mokausi ir dėl to kyla klausimukų