Serinute, o švarkelį jau baigei? Kada pamatysim
QUOTE(papuga @ 2008 11 02, 15:00)
Serinute, o švarkelį jau baigei? Kada pamatysim
Tai čia ir norėjau siūti švarkelį su kelnėm. Pradėjau nuo kelnių, bet su raukšlėm ties "klyneliu" nesusitvarkau. Kai kelnes baigsiu (jei nesugadinsiu, švarkiuką siūsiu.
Jau bandžiau pagal paaiškinimus padaryti, vistiek meta ir viskas
QUOTE(Serinute @ 2008 11 02, 14:26)
Tai čia ir norėjau siūti švarkelį su kelnėm. Pradėjau nuo kelnių, bet su raukšlėm ties "klyneliu" nesusitvarkau. Kai kelnes baigsiu (jei nesugadinsiu, švarkiuką siūsiu.
nu dar gali būti per ilga vidurio siūlė, ji yra per aukštai, tiesiog ties viduriu timptelk truputi į viršų jeigu raukšlės dingsta tai tada viršutinį kraštą reiktų patrumpinti.
Laba
manau zingsnis blogai apskaiciuotas
manau zingsnis blogai apskaiciuotas
QUOTE(Akvilė @ 2008 11 02, 14:35)
nu dar gali būti per ilga vidurio siūlė, ji yra per aukštai, tiesiog ties viduriu timptelk truputi į viršų jeigu raukšlės dingsta tai tada viršutinį kraštą reiktų patrumpinti.
matai ne matant sunku pasakyti kas negerai, reikia ne tik pamatyti bet ir pačiupinėti, kad pasakytum kas negerai padaryta. sėkmės tau. nebent tu esi vilniuje galėčiau pasižiūrėt susitikus.
Papildyta:
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 11 02, 14:35)
rašė kad lekalai iš burdos, tai greičiausiai neatitinka lekalai figūros už tat taip ir gavosi, už tat geriausia pasidaryti savo bazinį kelnių lekalą ir tada kaitalioji tik pagal modelį ir viskas, ir klaidų mažiau, ir gula gražiau
QUOTE(Serinute @ 2008 11 02, 15:26)
esu siuvus nemažai kelnių iš Burdos. Su vienom irgi taip pat vargau, kaip Serinute, tik raukšles metė po užpakaliu . Tai ir nepabaigiau aš jų, nes nemokėjau pataisyti. Bet dabar pagal jūsų paaiškinimus gal reikėtų išsitraukti ir pabandyti pakoreguoti O visos kitos gerai gavosi.
Nepasitikiu burdos lekalais Man jie ne rodiklis
as tai keleta kelniu sugadinau, kol atradau burdoje man tinkama lekaka, ir tada jau viskas ok budavo, bet paskui Akvilė pamokino, kaip bazini lekala pasidaryti, daugiau jokiu problemu neiskyla siunant sau kelnes, aciu jai
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 02, 20:20)
as tai keleta kelniu sugadinau, kol atradau burdoje man tinkama lekaka, ir tada jau viskas ok budavo, bet paskui Akvilė pamokino, kaip bazini lekala pasidaryti, daugiau jokiu problemu neiskyla siunant sau kelnes, aciu jai
tai nėr už ką, svarbu kad padėjo.
o iš tikrųjų tai geriausia savo bazinį pasidaryti, o tada tik kaitalioji pagal modelį ir viskas, nereik vargt tiek daug.
aš tai jau pati negaliu sulaukt kada baigsis man mokslai, dabar biski laiko trūkumas, tada vėl pradėsiu sau siūtis, o tai atsibodo didžiausius pinigus mokėti - labai priekabi drabužiams esu negaliu bent ko pirkti, tai už tat dabar ir kenčia kišenė.
Sveikutės
Ačiū dar kartą Akvilei už patarimus dėl kelnių. Kažkaip viskas susitvarkė, kai kur "paleidau", kai kur "įėmiau". Viskas guli gerai. Tik kitam kartui tikrai darysiu bazinį brėžinį Baigiau kostiumėlį. Šiltas, su vilna, turi elastiko pats tas dabartiniams orams Šiaip viskas patinka, brėžinukus ėmiau iš Burdos, tik pastebėjau, kad kitą kartą nebesiūsiu tokio tipo rankovėmis (tokiu sukirpimu, kai siūlė eina per rankos viršų). Pagal modelį Burdoje tokios ir buvo, galvojau keisti, bet palikau. Kitą kartą darysim kitaip
Įkeliu foto:
Negi daugiau niekas nesiuva?
Ačiū dar kartą Akvilei už patarimus dėl kelnių. Kažkaip viskas susitvarkė, kai kur "paleidau", kai kur "įėmiau". Viskas guli gerai. Tik kitam kartui tikrai darysiu bazinį brėžinį Baigiau kostiumėlį. Šiltas, su vilna, turi elastiko pats tas dabartiniams orams Šiaip viskas patinka, brėžinukus ėmiau iš Burdos, tik pastebėjau, kad kitą kartą nebesiūsiu tokio tipo rankovėmis (tokiu sukirpimu, kai siūlė eina per rankos viršų). Pagal modelį Burdoje tokios ir buvo, galvojau keisti, bet palikau. Kitą kartą darysim kitaip
Įkeliu foto:
QUOTE(Serinute @ 2008 11 05, 13:34)
Sveikutės
Įkeliu foto:
Įkeliu foto:
na gi gražu, tik pritariu rankovės ir man nepatinka, matai čia kad jos ir įsiuvamos, bet jos yra reglano tipo - tokios be griežtos pečių linijos, tokios rankovės labiau tinka plačiapetėms.
o šiaip tai jo geriausia turėti bazę , o paskiau tik kaitalioji pagal modelį, be to kur įkėlusi esu bazinių pagrindų konstravimą - jis tikrai yra nesudėtingas ir gerai gaunasi.
gražu
Serinute super , labai gražiai žiūrisi
Aš taip pat tik už bazinius brėžinius. Ankščiau siūdavau iš burdos, tai labai nemažai neatitikimų pasitaikydavo. Sunku ir prisitaikyt, nes tų tipinių figūrų nėra daug.
Aš taip pat tik už bazinius brėžinius. Ankščiau siūdavau iš burdos, tai labai nemažai neatitikimų pasitaikydavo. Sunku ir prisitaikyt, nes tų tipinių figūrų nėra daug.